Dondurulmus embriyo.

inşaALLAH dediğin gibi olur canım ama bütün umudum kırıldışimdi doktorumla telefonda görüştüm gerçekçi olmak gerekirse çok umudum yok dedi

canım ne desem bilemedimki hakkımızda hayırlısını istemiyormuyuz hayırlısı neyse o olacak perşembeye kadar sabret bakalım umudumuzu kaybetmeyelim

anlasilan iyiyim diye kendini ve bebisleri yormaman gerekiyor canim..cok zaman gecirme disarda ve ayakata..bende bugun kontrole gittim sukur yumurta falan gorunmuyor bu ay, transferim olacak insallah 12 gun sonraa

canımmm sevindim senin adınaa 12 gün sonra gelsin bebişşş dolsun göbüşşş

inşaALLAH dediğin gibi olur canım ama bütün umudum kırıldışimdi doktorumla telefonda görüştüm gerçekçi olmak gerekirse çok umudum yok dedi

Canimcim allahtan ümit kesilmez inss hersey hakkinda iyi olacak keze duzgunmus inss icinde bebisinde olusacak allahin izniyle lutfen suan notr ol cnm

Kalbimdesin gene de iyi düşün iyi olsun cnm. Hem perşembe mübarek gün allah yardımcın olsun

cok sagol tatlim sizlerdende iyi haberler gelse daha iyi olacaktim ama azcik sabredelim bakalim haftaya kalbimdesinde sende guzel haberler vereceksiniz insallahh..

inşallah canım dobler sonucumda çıkmış dış gebelik değil kesiinlikle ama sanırım kist var bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler

inanılmaz belim ağrıyor bugün ayakta çok kaldım ondan mı yoksa ultrasonla alttan baktılar ondan mı bilmiyorum :18::18:

canım merhaba seni merak ettim ne durumdasın varmı hamilelik durumu :) umarım görüşmeyeli güzel gelişmeler olmuştur :)
merhaba canım bu ay tüp bebek denedik. bugün transferin 7. günü 2 embriyo koyuşdu inşallah tutmuşlardır 18 martta test yapacağım canım duanı esirgeme inşallah bu sefer olur sen nasılsın ne var ne yok

merhaba canım bu ay tüp bebek denedik. bugün transferin 7. günü 2 embriyo koyuşdu inşallah tutmuşlardır 18 martta test yapacağım canım duanı esirgeme inşallah bu sefer olur sen nasılsın ne var ne yok
hayırlı olsun canm allah emeklerini yemesinn

canım merhaba seni merak ettim ne durumdasın varmı hamilelik durumu :) umarım görüşmeyeli güzel gelişmeler olmuştur :)

yaa kızlar bugün transfer olalı 7 gün oldu evde test vardı dayanamadım yaptım tek çizgi çıktı gerçi üzülmeyeceğim dedim erkendi çünkü ama kafamı bulandırdı keşke yapmasaydım tutamadım kendimi sizce de erken mi yada varsa çıkarmıydı

erken canım erken kan için bile çok erken demesekte erken o yüzen gününü bekle moralinide bozma Rabbim kucağını doldursun güzel haberlerle gel test gününde

şuan seninle aynı durumdayız :) bugün tüp bebek transferimin 7. günü 2. embriyo konuldu ve test günüm 18 mart :) hatırlarsan 2. aşılamada da ayını durumu yaşamıştık umarım bebeklerimiz tutunmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…