şuan seninle aynı durumdayız :) bugün tüp bebek transferimin 7. günü 2. embriyo konuldu ve test günüm 18 mart :) hatırlarsan 2. aşılamada da ayını durumu yaşamıştık umarım bebeklerimiz tutunmuştur :)
ay ne güzel yine denk geldikk beraber bekleyeceğiz benimde 2 ambriyo konuldu 5. gün embriyoru 18 mart beraber güzel haber veririz inşallah... sende bi değişikli var mı hiç bişey hissediyormusun
Benimde 5. Gün embriyosu canım 2 tane konuldu bakalım :) valla transferden öncesinde de sonrasıda hep göğüslerim sancılanıyor öok acıyor bazen kasıkta batmalar ve ağrı oluyor sende birşeyler hissediyormusun canım
canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26::26:
canım arkadaşlarım doktordan yeni geldim maalesef size güzel haberler getiremedim....bebeğin kesesi geriden geliyormuş pıt pıtları göremedik doktor haftaya tekrar gel dedi eğer bir değişiklik olmazsa küretaj olabilir dedi.herşeye hazırlıklı olmalıymışım kesede bozulma yokmuş bebeğin haftası 5+6 olmuş:26::26::26::26::26:
Bende hala kanama oluyorum surekli yatiyorum, yattim zaman sildimde selpaga, kalktim zaman ayaga hemen ariyoo ne yapcami sasirdim vallahii, bu sefer durmadi dunden berii allah hepimizin yardimcisi olsun bitmoyo dertler
Kalbimdesin
Canim dur daha erken ins. Bi dahaki randevude pit pitlari gorceksiniz zaten duymak 11 haftayi buluyor, dualarim seninle
Flocke
Sende nasil dis gebelikten suphelendi degerlerin duzenli artmiyomu, yada keseyo baska yerdemi gordu bende olsam hemen bir ozele giderim , ins. Hersey yolundadir....
Bende hala kanama oluyorum surekli yatiyorum, yattim zaman sildimde selpaga, kalktim zaman ayaga hemen ariyoo ne yapcami sasirdim vallahii, bu sefer durmadi dunden berii allah hepimizin yardimcisi olsun bitmoyo dertler
Pazartesi dondurulmuş transferim var. Allahım inşallah bu sefer olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ayy canim benim yeni gordum yazini. Kalbini ferah tut kendini yorma sakin.ben inaniyorum birakmiycak seni. Rabbim yuzune baksin insallah seninde bizimde, hepimizinde
canım herseyin hayırlısı :) senin içinde hayırlısı olsun :) Allahım inşallah bebeğini sana bağışlasın :) güzel haberlerini bekliyorum :)
Unbelivable canimcim yumilerin cikmamis sukurler olsunki ayy cok sevindimm yaa yigenim geliyooAz kaldi nazli bebisini almana Rabbim yardimcin olsun canim benim insallah hep boyle guzel haberler alirsin her zamann
Kalbimdesinbiliyorum cok zor ama ne olur haftaya kadar kendini strese sokmamaya calis insallah minik tembelin anne ben burdayim der gum gum seslerinide duyarsin canimm insallah Rabbim bebisini sana bagislasin canim insallah haftaya bize guzel haberler getirirsin dualarimdasin
Silanaz canim mümkün oldugunca yat dinlen bulantilar varken korkma bebisler faaliyetteler cok sukur Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin minislerinii
Flocke canim sende keseyi görmüssün artik darisi kalp atislarina insallah onuda haftaya gumbur gumbur duyarsin
Vee transferi olup bekleyen, transfer gunu icin gun sayan arkadaslarim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun saglikla yavrularimiza kavusmayi kucagimiza almayi nasip etsin insallahhh
kızlar slm
bugün test yaptım çok şükür hamileyim
dondurulmuş iki tane transfer edilmişti
kızlar slm
bugün test yaptım çok şükür hamileyim
dondurulmuş iki tane transfer edilmişti
ne güzel canım hayırlı olasun rabbim tamamına erdirsin.... kaçıncı günde test yaptın bende donmuşlarla 2 tane transfer oldum 8. gün bekliyorum
bide hiç bi belirtin varmıydı nelere dikkat ettin çok soru sordum ama anlıyorsundur beni
Ne güzel haber canım tebrikler çok sevindimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :