- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
öyle canım beklemek insanı tüketiyorannesi bizin yerimizede ısır onu bu sefer olacak inşaALLAH
7 gün uzun olmuş canım :44: hiç belirti yok mu?ben genelde bu tür ilaç kullandığımda 4.yada 5.günü adet olurumhakkında hayırlısı inşaALLAH
Valahhi canım geçen ayda tarlusal kullanmıştım. Hatta ilaç bitmeden hasta olmuştum. Bu sefer için için stres mi yapıyorum bilmiyorum. Ama ilaç kutusunun üstünde ilaç bitiminden 10 güne kadar olursunuz yazıyor. Sıkıntı Yok yani
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:beklıyorummmcanım daha dur bismillah topiği yeni açtınvardır Nisanda yaptıracak olanlar
bende ilkinde aynen sen gibiydim eşim önce yapmaya karşıydı meraktan hem ölüyorum hemde teste gitmeye cesaretim yok.Teste de zor götürdü beni.Ama bu sefer deli cesareti var belki testide erken yaparım
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:beklıyorummmama yok canm boş ver topigi sen nasılsın nasıl gıdıyo kanaman bıttımı
ayyy hayırlısıyla duy gel pıt pıtları igneye devam edıyomusun canm yatıyosun dımı hepbitti canım büyük bir heyecanla cumayı bekliyorum:18::18::18::18:kontrolüm var inşaALLAH kalp atışlarını göreceğiz
inşallah sonu bebişli olsunda canım erken geç farketmez yeter ki sonunda bebişlerimiz olsun
canım ilacın adı forever royal jelly die sperm arttırıcı ama her eczanede bulunmuyormuş
Kuzummmm hoşgeldin ben sabah idrar yaptımbişey çıkmadı ama üzülmüyorum bugün 5.gündü.yarın yine yapacağım napim merak
hadi canım hayırlısı ne zaman olacak transfer tarih var mı tahmini?
ayyy hayırlısıyla duy gel pıt pıtları igneye devam edıyomusun canm yatıyosun dımı hep
canm benm rabbm sana bagışlasn bebişiniiğneye devamTotoş Isyan bayrağını çekene kadar kullanacağım inşaallah evdeyim işbaşı yapmadım herşey yolunda giderse biraz daha evde olacağım sürekli yatmıyorum evin içinde hareket halindeyim bugün iğneye gittiğimde yağmur vardı iğne dönüşü yağmurun altında 10 dakika yürüdüm ıslandım ama o kadar mutlu oldum ki çok güzeldi
inşallah sağlıkla duyarsın bebişinin kalp atışlarınıbitti canım büyük bir heyecanla cumayı bekliyorum:18::18::18::18:kontrolüm var inşaALLAH kalp atışlarını göreceğiz
evet canım hakkımızda hayırlısıöyle canım benim hakkkımızda hayırlısı Mevlam neylerse güzel eyler olsa da olmasa da kabulüm
canm benm rabbm sana bagışlasn bebişini
inşallah sağlıkla duyarsın bebişinin kalp atışlarını
evet canım hakkımızda hayırlısı
topigme gelen yok sen de gel barı tecrubelerımızı konuşalım inşallah hayırlısı olur ya bıde kendılınden kalırmısmmmm topig mopig derken ben hazrılıklara basladm yaaaALLAH'ım cümlemize nasip etsin inşaALLAHgüzel sağlıklı hayırlı bebeler
topigme gelen yok sen de gel barı tecrubelerımızı konuşalım inşallah hayırlısı olur ya bıde kendılınden kalırmısmmmm topig mopig derken ben hazrılıklara basladm yaaa
kanama olduğu için test yapalım garanti olsun dedi bende anlamadımhadi hayırlısı inşaALLAHprogestan niye vermedi :44::44:Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat
gümbür gümbür duyacaksın canımmm inşallahhhbitti canım büyük bir heyecanla cumayı bekliyorum:18::18::18::18:kontrolüm var inşaALLAH kalp atışlarını göreceğiz
canimm cok saol bizde bi ara bal polen ve royal jelly karisik kullanmistik ama iyi bi amrka alamka lazim ki onlarda epey pahali sanirim..neyse..simdilik transferimi beklicem:) degerlerin iyi cikmis tatlim cok cok sevindim doktorlari sasirtmaya devammm
saol tatlim, 27 mart diyorlar ama bi aksilik olmazsa insallah,,gecen ay sutten agzim yandi bu defa yogurdu ufleyerek yiyorum:)) sen ne durumdasin?