Dondurulmus embriyo.

7 gün uzun olmuş canım :44: hiç belirti yok mu?ben genelde bu tür ilaç kullandığımda 4.yada 5.günü adet olurumhakkında hayırlısı inşaALLAH

Valahhi canım geçen ayda tarlusal kullanmıştım. Hatta ilaç bitmeden hasta olmuştum. Bu sefer için için stres mi yapıyorum bilmiyorum. Ama ilaç kutusunun üstünde ilaç bitiminden 10 güne kadar olursunuz yazıyor. Sıkıntı Yok yani

bende ilkinde aynen sen gibiydim eşim önce yapmaya karşıydı meraktan hem ölüyorum hemde teste gitmeye cesaretim yok.Teste de zor götürdü beni.Ama bu sefer deli cesareti var belki testide erken yaparım

inşallah sonu bebişli olsunda canım erken geç farketmez yeter ki sonunda bebişlerimiz olsun

:44::44::44::44::44::44::44::44::44:beklıyorummm ama yok canm boş ver topigi sen nasılsın nasıl gıdıyo kanaman bıttımı

bitti canım büyük bir heyecanla cumayı bekliyorum:18::18::18::18:kontrolüm var inşaALLAH kalp atışlarını göreceğiz

canım ilacın adı forever royal jelly die sperm arttırıcı ama her eczanede bulunmuyormuş

canimm cok saol bizde bi ara bal polen ve royal jelly karisik kullanmistik ama iyi bi amrka alamka lazim ki onlarda epey pahali sanirim..neyse..simdilik transferimi beklicem:) degerlerin iyi cikmis tatlim cok cok sevindim doktorlari sasirtmaya devammm

Kuzummmm hoşgeldin ben sabah idrar yaptım bişey çıkmadı ama üzülmüyorum bugün 5.gündü.yarın yine yapacağım napim merak
cok erken canimm kendini neden strese sokuyorsun tadini cikar su gunlerin, o kadar cok dusunmeee...yat dinlen evinin prensesi ol:)

Son düzenleme:
ayyy hayırlısıyla duy gel pıt pıtları igneye devam edıyomusun canm yatıyosun dımı hep

iğneye devam totoş isyan bayrağını çekene kadar kullanacağım inşaALLAHevdeyim işbaşı yapmadım herşey yolunda giderse biraz daha evde olacağımsürekli yatmıyorum evin içinde hareket halindeyim bugün iğneye gittiğimde yağmur vardı iğne dönüşü yağmurun altında 10 dakika yürüdüm ıslandım ama o kadar mutlu oldum ki çok güzeldi

canm benm rabbm sana bagışlasn bebişini

hadi hayırlısı inşaALLAH progestan niye vermedi :44::44:Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat
kanama olduğu için test yapalım garanti olsun dedi bende anlamadım
bitti canım büyük bir heyecanla cumayı bekliyorum:18::18::18::18:kontrolüm var inşaALLAH kalp atışlarını göreceğiz
gümbür gümbür duyacaksın canımmm inşallahhh

şaşırdı zaten 4 tüp dedim kanama oldu dedim ilaç verme gereği bile duymadı bir test daha dedi sanırım o benim kadar ümitli değill

saol tatlim, 27 mart diyorlar ama bi aksilik olmazsa insallah,,gecen ay sutten agzim yandi bu defa yogurdu ufleyerek yiyorum:)) sen ne durumdasin?

canım adet olunca başlayacağım sıfırdan bugün leke geldi bakalım yarın kanamaya dönerse perşembe başlarız Allahın izniyle :)
canım senin de az kalmış bebişlerini almana hadi bakalım bu sefer sorunsuz geçer inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…