- 10 Temmuz 2011
- 2.550
- 158
inşallah olur beklıyorum bakım son 1 haftaharikaaa olur canımhayat sürprizlerle dolu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah olur beklıyorum bakım son 1 haftaharikaaa olur canımhayat sürprizlerle dolu
canım adet olunca başlayacağım sıfırdan bugün leke geldi bakalım yarın kanamaya dönerse perşembe başlarız Allahın izniyle :)
canım senin de az kalmış bebişlerini almana hadi bakalım bu sefer sorunsuz geçer inşallah :)
oo hadi birlikte olur transferlerimiz insallah canim..
Kizlarrr günaydın... Hayırlı mutlu umut dolu bir gün diliyorum herkese...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar cumartesi günü donmuş embriyo transferim oldu 2 tane 5. gün embriyosu blastokist yerleştirildi kaliteleri çok iyiymiş bugün 5. günüm 12. gün test yapacağım rabbim inşallah hepimize nasip eder anneli duygusunu
Canım hayırlı olsun, Rabbim mutlu haberlerini almayı nasip eder inşallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar cumartesi günü donmuş embriyo transferim oldu 2 tane 5. gün embriyosu blastokist yerleştirildi kaliteleri çok iyiymiş bugün 5. günüm 12. gün test yapacağım rabbim inşallah hepimize nasip eder anneli duygusunu
kızlar kan değeri kaç çıkınca kese görünmeye başlıyordu acil cevap yazarmısınız
canım benim doktorum 2000 leri geçince rahat bir şekilde görürüz demişti.en son kan tahlili yaptırdığımda 1753 çıkmıştı keseyi görmüştük ama çok küçüktüsen bugün kaçta kan vermeye gideceksin
aminnnn aminnnn valla heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor sankiii rabbim hepimize nasip etsin inşallah...canım hayırlı olsun yarılamışsın nerdeyse :) Allahım pozitif pozitif sonuçlar versinnnnnnnnnn :)
canım hayırlı olsunRabbim yavrularını sana bağışlasıno güzel duana yürekten amin canım
verdim geldim canım ama takip edemiycem şimdi dışarı çıkacağım akşam bakabilirim ancak hayırlı sonuçlar versin rabbim 3500 falan olması gerektiğini tahmin ediyordum doktor 2000i geçerse sorun yok dedi
canım inşallah değerin yüksek çıkar akşama bekliyoruz sevindirici haberle gelirsin inşallahverdim geldim canım ama takip edemiycem şimdi dışarı çıkacağım akşam bakabilirim ancak hayırlı sonuçlar versin rabbim 3500 falan olması gerektiğini tahmin ediyordum doktor 2000i geçerse sorun yok dedi
hayırlısı inşaALLAH canım sonucu öğrenince haber vermeyi unutma sakın
canım inşallah değerin yüksek çıkar akşama bekliyoruz sevindirici haberle gelirsin inşallah
tmm canım bende çok sabırsızım ama çıkmamda gerek off çatlamam inşallah meraktan
canım sende gün sayıyorsun sanırım Rabbim hepinize yüksek yüksek değerler versin inşallah