Dondurulmus embriyo.

cnm gecmis olsun inss bebegin annesine simsiki tutunsun ve seni dogaga gune kadar da birakmasin cnm

Canımmm gözünaydınn çok sevindim senin adınaa )yalnızz ikiz geliyo haberin olsun)rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Sanırım oyle. Baslarda hiç isyemesemde koyulduktan sonra hiçbir zaman biri tutsa diyemedim. Hep ikisinide sevdin. Hep sımsıkı tutunun dedim. İnsallah darısı basına canım. Degerlerin hızla artsin. Hatta sanada ikiz gelsin. Amansenin tek olacak gibi. Hayırlısı artık.

Aşağıda yazdım ama tekrar yazacağım bu mebarek günde dualarım hep sizinle olacak. Hepinize tek tek isim isim dua edeceğim. Allah hiçbirimizin emegini bosa cikarmasin

haklısın arkadaşım bazen dua edince hemen kabul olacak yada kabul olmalı diye düşünüyoruz.olmayıncada üzülüyoruz ama biliyoruz ki bizi yaradan yüce Rabbimiz bizin için en iyisini verecek.ALLAH C.C hepimize gönlümüzdekini versin inşaALLAH...
Kizlar bugun doktora gittim ikizmis kendime gelemedim hala..kizima bir kardes isterken iki tane geliyor..
hadi gözünüz aydın.ALLAH C.C tamamına erdirsin
ooooolllleeeeyyyyy gözün aydın.... hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğsunlar, analı babalı büyüsünler inşaALLAHHH
Canım ALLAH yardımcın olsun.bebeğin sımsıkı sarılsın inşaALLAH.Muharrem ayının bu güzel gününde ALLAH sana mucizeni versinhepimizin sonu böyle olsun inşaALLAHHH

Ribambo ve elsinore hayırlı olsun rabbim yavrularınıza kavuştursun sbl2332 seninde bebişlerin inşallah sıkı sıkı tutunuyordur sana dualarımız seninle canımm

Son düzenleme:

Senin kaçıncı gun embriyorsuydu canım yaaaa.

Canım evet aynı durumdayız. Aynı klinik aynı doktor ve dondurulmus embriyo. Kendine güvenmemen ve pozitif olmaman icin hiçbir neden yok gördüğün gibi. O yüzden sakın karamsarlığa kapılma. Bu kadar zaman icinde yaşamadığım tek duygu oydu. Allah saglik versin deim hep.hem bana hem onlara.hayirlisi olsun dedim hep.ama olumsuz hic dusunmedim.Hep pozitif düşündüm, düşünmeye çalıştım. Hadi bakalım arkamdan en kısa zamanda gelmeni ve hamile haberini vermeni bekliyorum. Ve hepimize dua ediyorum.

Tedavi öncesi gerginlikler oluyo ama bende tedavideyken rahat oluyorum sonrasinda da. Tek korkum embriyolarimin cözülememesiydi ama o da cok cok düsük bi ihtimalmis hem düsünüyorum simdi kaliteli olmasalardi dondurulmazdi ben ikisininde saglikla cözülecegine inaniyorum artik insallah ikisinide alicam icimde isiticam
Ayy insallah bende güzel haberler veririm tedavim aralikta basliyo. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Testi tekrarlayacaksin dimi? Insallah güzel güzel katlanir degerlerin

canım kanama oladabiliyor olmayadabiliyor..telaşlanma bir iki güne gelir kanaman hazırlıklı git canım iş yerine sancı oluyor evet ama fazla dayanılmayacak gibi değill geçmiş olsun dilerim bu son olurrr bende 2 düşük yaptım biri normal yoldan biri tüp bebek hala inanamıyorummm ve ilk günkü gibi canımm sıkılıyorr((rabbim kimseye ve banada yaşatmasın inş tez vakitte saglıkla huzurla sıhatle alalım bebegimizi kucagımıza.

canımm yaa histroskobi yapıldımı sana off ya neden tıp bu konuda yetersiz kalıyorrr

Kizlar bn doktora gittim ikizmis kendime gelemedim hala..kizima bir kardes isterken iki tane geliyor..

ayyy maşallahh cok sevindimmm dondurulmuş embriodu demi

ayyyyyyyy cok mutlu oluyorumm böle güzel haberleri alınca saglıkla sıhatle geldin cocugun inşşşşyada cocukların inşş darısıda tez vakitte bize olsunn inş cnm kaç tane transfer edildi ve kaçıncı gün emriyosuydu ve son soru bu tedavi öncesi farklı bir uygulama oldumu

dualarımız seninle canım rabbim gönlüne göre versin sende artıkkk hamişler grubundasın duaların makbuldur bizlerede dua ett cnm

cnm ben 10 gün 14,5 cıktı
12 gün 45,5
ve 16 gün 600 a cıktı güzel yükseldi aslında ama ben kaybettim sağlıksızmış meger bebek

ama 7 ile başlayıp kucagına alanlarda var topikde ben cok arastırmıştımm düşük çıkınca kaçıncı gün emriyosu

Amiiiinn.Evet canım. Normal test gunüm olan 19.11 d testim tekrarlanacak insallah.

Yok canım farkli bir uygulama olmadi.Sadece bu sefer şükür kaliteli embriyolar çıktı.yani aslında isin özü guzel allahım ol dedi. Ama biricik Dr umunda emegini dikkatini özenini sevecenligini pozitifligini es geçemem. Sanada dua ettim ve edeceğimde canım. Allahım kimsenin emegini bosa çıkarmasın.

cnm gecmis olsun inss bebegin annesine simsiki tutunsun ve seni dogaga gune kadar da birakmasin cnm
Teşekkürler canım inşallah ...
Canım bende istemiyordum ikiz biliyorsun ama niyeyse transferd3n sonra bende hep ikiside tutsun diye dua ettim annelik duygusu sanırım insan vazgeçemiyo birinden...Olsunda tek olsun yeterki tutunsun inş.

Canımm bana umut oldun inan dilerim benimde yükselir hiç umudum yoktu ama senindeğerlerin umut oldu bana sanada banada hatta hepimize rabbim saģlıklı evlatlar nasip etsin...
Ben kan verdim sabah 1 saate kadar çıkacak sonucum...

Canım 5.gün embriyosuydu benim 7.gün ilk betahcg 9.36 çıktı yazmayı unuttum biraz önce...

Kızlar olmadı ya yine olmadı 😭😭düşmüş değerim 6.42 çıktı

Degerinde artma varmı sibelcim. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…