Ne diyordu ŞEMS; Olduğu "Kadar", Olmadığı "Kader".. Rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile sana ulaştırır inşAllah, en kısa ve hayırlı bir zamanda ..
merhaba canım simdi aklıma cok takıldı transferden sonra ayaklarım cok üşüdü.
Pıhtılma sorunu öyle mi belli oluyor acaba cok merak ettim?
cANIM YA NE BADİRELER ATLATMISSIN ÖYLE...
ALLAHIM O ÇEKTİĞİN ACILARI TATLI BEBİŞLERLE MÜKAFATLANDIRSIN İNSALLAH.
VALLA BİZDE METELİK KALMADI.ASLINDA 2 SENE SONRA KREDİLER BİTECEK EV ARABA VS. AMA O ZAMANA KADAR DA BEKLEMEK İSTEMEDİM.İKİNCİ DENEMEM DE OLMADI.
AMA MEDİPOL BANA MANTIKLI GELDİ.DOKTORUNDAN BAHSEDERMİSİN CANIM YA?
ADI ŞANI? :)
BU İŞLER SABIR İŞİ.RABBİM İSTEYEN HERKESE EN HAYIRLI ZAMANDA VERSİN İNSALLAH
Kan pıhtılaşması kesin belli olan kızlar neler yaşıyorsunuz? Bende şüpheleniyorum ve kısmet ise Mart'ın sonunda transferimi gerçekleştirmek istiyorum.. Benim ellerim ve ayaklarım kolay kolay ısınmaz. Birde çok önceden biraz var demişlerdi, ama çok değil demişti Dr.
Allah herkesin emeğinin karşılığını almayı nasip etsin .
27 martmı azıcık kalmışBenimde nisanın başında tedavim başlar allahın izniyle ilk sen güzel haberi yazacaksın arkasında ben hamileyim yazıcam
kızlarrrr
donmus tedavinide çatlatma iğnesi kullanan var mıııı
Kan pıhtılaşması kesin belli olan kızlar neler yaşıyorsunuz? Bende şüpheleniyorum ve kısmet ise Mart'ın sonunda transferimi gerçekleştirmek istiyorum.. Benim ellerim ve ayaklarım kolay kolay ısınmaz. Birde çok önceden biraz var demişlerdi, ama çok değil demişti Dr.
Allah herkesin emeğinin karşılığını almayı nasip etsin .
evettt 3 hfatacik diyebilirimm:) insallah pes pese guzel haberler gelsin canim topik hamis dolsun tasiinnnn bahar yagmurlariyla ve bereketiyle
ooleeeeeeyyyyyyyybende bu müjdeli haberleri alıp halay çekeceğim
kızlar pisikolojik olarak kafayı sıyırmış durumdayım ne olur dualarınızı benden esirgemeyin arada bir bel ve kasık ağrım oluyor yüzümü sivilce bastı ara ara içimin karıştığını hissediyorum ve adetime daha var bunlar hamilelik belirtisimi bilmiyorum ama kafayı sıyırdım gibi geliyo bana
Normalde bel ve kasık ağrısı hamilelik belirtisi derler ama inşallahh seninde öyledir cnm zaten bu beklemeler bizim sinirlerimizi bozduÖmrümüz beklemekle geçti biran önce kavuşuruz inşallah bebişlerimize
Ne zaman adet tarihin meral ettim şimdi
Ayın 7 si canım test alsam çıkarmıki bilmiyorum kafayı yediğimi sanıyorum ama normal yolla iki kere kamıştım tüp bebeklerimden önce acaba demeden yapamıyorum
3 gün kalmışAyyy ben heyecanlandım Normalde çıkıyor sende biliyorsun ama çok riskli cnm bi arkadaş 9. Gün test yaptı kan sonucu 30 çıkmıştı çok ağladı üzüldü kimyasal olduğu için çok şükür şuan hamile ama boşu boşona üzüldü erken yapmanın bence bi yararı yok daha çok zararı var ama yinede sen bilir cnm ... Allahım inşallah bu sefer yüzün gülerrrr
incir kürü sonrası normal deneme korkuyorum cesaretimde yok bu fikre iice kaptırdım kendimi gece 3te bulantıyla fırladım yataktan sonra bi heyecan saatlerce uyuyamadım :18::18::18: diyomya pisikoloji iyice gitti
Hadi inşallah cnm doğal yollardan hamile kalırsın bende bu ay ovulasyon testini denicem bakalım inşallah tutarda tedaviye gerek kalmaz ... Tedavisiz hamile kalsak herhalde onun mutluluğu dahada güzel olurBen şimdi seni yazdım beynime durup durup sana bakarım inşallahhh senden güzel haberler alırız cnm benim
dualarınızı esirgemeyin ne olur
7. gün verdiğim kan testimin sonucu 0.1 beklediğim gibi... artık inşallah ekim kasım gibi kaldığımız yerden devam Allah nasip ederse...
kızlar pisikolojik olarak kafayı sıyırmış durumdayım ne olur dualarınızı benden esirgemeyin arada bir bel ve kasık ağrım oluyor yüzümü sivilce bastı ara ara içimin karıştığını hissediyorum ve adetime daha var bunlar hamilelik belirtisimi bilmiyorum ama kafayı sıyırdım gibi geliyo bana