Dondurulmus embriyo.

Hahahaha sen beni güldürdün allahta senin o güzel yüzünü güldürsün :KK1:
Çok şükür cnm iyiyim nisanda allahın izniyle tedaviye başlıcam:KK16:
Asıl sen nasılsın fıstık herşey yolundadır inşallahhhh

:KK1: hep beraber gulelim insallah canim..oo super bu bahar hepimize iyi gelecek insallah...bende donmus tedavimin icindeyim canim, 27 martta insallah transferim..hadi sende arkamizdan gel hemen:)

[ı]bencede tek koydur yine de senin tercihin tabi canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :nazar: Peşpeşe güzel haberlerle dönüp

topiği neşelendiririz inşallah[/ı]

kızlar bana da iki tane koymuslardı.keske ben de tek koydursaydım.bir tane daha donmusum olurdu.neyse hayırlısı olsunnn :)

ben yurt disindayim canim, aynen bizimde spermlerimiz sorunlu..pihtilasma falan varmi bende bilmiyorum ama her ihtimale karsi bebe aspirirnine baslicam transferden 2-3 gun once...allah hepimizn yardimcisi olsun, insallah tedaviye gerek kalmadan yollasin melegini..

allah yar ve yrdımcın olsun tatlım.hele bu ilaçlardan mıdır nedir pek hassasım bu ara...
Insallah en tez zamanda meleklerimiz gelirr

Kan pıhtılaşması kesin belli olan kızlar neler yaşıyorsunuz? Bende şüpheleniyorum ve kısmet ise Mart'ın sonunda transferimi gerçekleştirmek istiyorum.. Benim ellerim ve ayaklarım kolay kolay ısınmaz. Birde çok önceden biraz var demişlerdi, ama çok değil demişti Dr.

Allah herkesin emeğinin karşılığını almayı nasip etsin .

Kan pıhtılaşması kesin belli olan kızlar neler yaşıyorsunuz? Bende şüpheleniyorum ve kısmet ise Mart'ın sonunda transferimi gerçekleştirmek istiyorum.. Benim ellerim ve ayaklarım kolay kolay ısınmaz. Birde çok önceden biraz var demişlerdi, ama çok değil demişti Dr.

Aminnn cnm inssss
Cnm hosgeldin tedavin hayirli olsun

:KK1: hep beraber gulelim insallah canim..oo super bu bahar hepimize iyi gelecek insallah...bende donmus tedavimin icindeyim canim, 27 martta insallah transferim..hadi sende arkamizdan gel hemen:)

27 martmı azıcık kalmış :KK52: Benimde nisanın başında tedavim başlar allahın izniyle ilk sen güzel haberi yazacaksın arkasında ben hamileyim yazıcam :KK16: :KK1:

ben yurt disindayim canim, aynen bizimde spermlerimiz sorunlu..pihtilasma falan varmi bende bilmiyorum ama her ihtimale karsi bebe aspirirnine baslicam transferden 2-3 gun once...allah hepimizn yardimcisi olsun, insallah tedaviye gerek kalmadan yollasin melegini..

kan pıhtılaşması kesin belli olan kızlar neler yaşıyorsunuz? Bende şüpheleniyorum ve kısmet ise mart'ın sonunda transferimi gerçekleştirmek istiyorum.. Benim ellerim ve ayaklarım kolay kolay ısınmaz. Birde çok önceden biraz var demişlerdi, ama çok değil demişti dr.

merhaba canım simdi aklıma cok takıldı transferden sonra ayaklarım cok üşüdü.
Pıhtılma sorunu öyle mi belli oluyor acaba cok merak ettim?

Cnm bendede pıhtı sorunu var ama bildiğim kadarıyla pıhtının belirtisi olmaz ilk defa duydum genetik testiyle benimki öğrenildi :44:
Benimde mesela ayaklarım çok üşür ama o da kansızlıktan dolayı cnm sendede kansızlık varmı ?

Son düzenleme:

Merhaba, tam olarak nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ama eltimde var bu sorun hastaneye bile yattı hatta o yüzden. Dün akşam sordum ona ayaklarıma kan gitmediğinden ısınmazdı derdi. Bugün aile doktorum aradı ve d vitamini eksikliği varmış bende .. Eşime göre bende yok .çünkü; kan pıhtılaşmıyormuş o durumda . Bana göre madem öyle neden ısınmıyor? Şimdi diyeceksiniz Dr neden anlatmadınız, haklı olarak ? Ne yazık ki, yurt dışındayım ve derdimi anlatamıyorum. Beni eşim anlamıyor ki, doktorada anlatsın derdimi ! Türkiye'de tüp bebek tedavimi görüyorum ve istiyorum ki, bu geldiğimde böyle sorunla karşılaşmıyayım ..

allah yar ve yrdımcın olsun tatlım.hele bu ilaçlardan mıdır nedir pek hassasım bu ara...
Insallah en tez zamanda meleklerimiz gelirr

ilaclar etkiliyor canim, dogum kontrol hapi bile beni epey hasas ve aglak yapmisti ilk kullanmaya basladigimda..dengemiz sasiyor..olsun canim vardir herseyde bir hayir..kendiliginden gelir bebisin insallah...

ben pihtilasma testi yaptirmadim burda bin iki bin dolar civarindaymis..o yuzden hic bilgim yok..bebe aspirinin zarari olmaz dedi doktor bende her ihtimale karsi almayi duusnuyorum..

ilaclar etkiliyor canim, dogum kontrol hapi bile beni epey hasas ve aglak yapmisti ilk kullanmaya basladigimda..dengemiz sasiyor..olsun canim vardir herseyde bir hayir..kendiliginden gelir bebisin insallah...

ben pihtilasma testi yaptirmadim burda bin iki bin dolar civarindaymis..o yuzden hic bilgim yok..bebe aspirinin zarari olmaz dedi doktor bende her ihtimale karsi almayi duusnuyorum..

aslında yaptırmak lazım zira bende hiçbir sorun yok embriyolar kaliteliyse baska bişey aklıma gelmiyor.ben aspirin kullnmadım ama dah etkili olan cleaxen diye iğne kullandım hergün

cnm bendede pıhtı sorunu var ama bildiğim kadarıyla pıhtının belirtisi olmaz ilk defa duydum genetik testiyle benimki öğrenildi :44:
Benimde mesela ayaklarım çok üşür ama o da kansızlıktan dolayı cnm sendede kansızlık varmı ?

evet canım demirim cok düsük cıktı ondan sanırım.ama sanki pıhtıyla da ilgili sanki

merhaba, tam olarak nasıl anlaşılıyor bilmiyorum ama eltimde var bu sorun hastaneye bile yattı hatta o yüzden. Dün akşam sordum ona ayaklarıma kan gitmediğinden ısınmazdı derdi. Bugün aile doktorum aradı ve d vitamini eksikliği varmış bende .. Eşime göre bende yok .çünkü; kan pıhtılaşmıyormuş o durumda . Bana göre madem öyle neden ısınmıyor? şimdi diyeceksiniz dr neden anlatmadınız, haklı olarak ? Ne yazık ki, yurt dışındayım ve derdimi anlatamıyorum. Beni eşim anlamıyor ki, doktorada anlatsın derdimi ! Türkiye'de tüp bebek tedavimi görüyorum ve istiyorum ki, bu geldiğimde böyle sorunla karşılaşmıyayım ..

evet ben de demir eksiklivar ferritin denen deger az.kansızlık var tabi.
Artı bende ıtp diye bir haslık var.arada kanımda pıhtı ani sekilde cok azalıyor.bu durumda cok ilgnç seyler bence bunlar.ama doktorum cok önemsemedi bu durumu.sorun yok dedi

anlamadım zaten hersey mükemmeldi ama olmadı.en basit ve sorunsuz bir hastasıydım
ama allahın işine sual olmaz

aslında yaptırmak lazım zira bende hiçbir sorun yok embriyolar kaliteliyse baska bişey aklıma gelmiyor.ben aspirin kullnmadım ama dah etkili olan cleaxen diye iğne kullandım hergün

bilmemki, doktorlar bir kac basarisiz denemeden sonra oneriyorlar, simdi o kadar cok para harcamak istemiyorum acikcasi, birinci denemeden once..ama senin imkanin varsa yaptirmakta fayda var tabii..

evet ben de demir eksiklivar ferritin denen deger az.kansızlık var tabi.
Artı bende ıtp diye bir haslık var.arada kanımda pıhtı ani sekilde cok azalıyor.bu durumda cok ilgnç seyler bence bunlar.ama doktorum cok önemsemedi bu durumu.sorun yok dedi

anlamadım zaten hersey mükemmeldi ama olmadı.en basit ve sorunsuz bir hastasıydım
ama allahın işine sual olmaz

Ne diyordu ŞEMS; Olduğu "Kadar", Olmadığı "Kader".. Rabbim gönlünden geçeni hayırlısı ile sana ulaştırır inşAllah, en kısa ve hayırlı bir zamanda ..

X