Dondurulmus embriyo.

7. gün verdiğim kan testimin sonucu 0.1 beklediğim gibi... artık inşallah ekim kasım gibi kaldığımız yerden devam Allah nasip ederse...

canım ne diyelim kısmet değilmiş.inşaALLAH sen Ekim Kasım planları yaparken Rabbim sana cennet kokulu yavrunu tedavisiz göndersin her şey ALLAH'ın ol demesiyle:KK16:

Ayın 7 si canım test alsam çıkarmıki bilmiyorum kafayı yediğimi sanıyorum ama normal yolla iki kere kamıştım tüp bebeklerimden önce acaba demeden yapamıyorum

canım bekle biraz daha en azından 8-9 Martta yaptır.ALLAH'ım inşaALLAH bu sefer yavrunu sana bağışlamıştır canım:KK16::KK16::KK16:kürlerin çok faydası oluyor özellikle senin yaptığın gibi:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

7. gün verdiğim kan testimin sonucu 0.1 beklediğim gibi... artık inşallah ekim kasım gibi kaldığımız yerden devam Allah nasip ederse...
7.gün geç tutunma olmazmıki bence tekrar dene rabbim sabır versin
canım benim sende bizim kervana hoşgeldin:KK3:transfer zamanı biz ne yaşadıysak şimdi sende aynısını yaşıyorsun:KK53:hamilelik belirtisi mi ilaçtan mı diye düşünmekten biraz sıyırdım:KK52::KK52: inşaALLAH adet olmazsın hamilelik müjdeni alırız:KK16::KK16::KK16::KK16:canım benim Rabbim gül yüzünü güldürsün:KK49:

test aldım ama cesaret edemiyorum Amin tüm isteyen herkezin yüzünü güldürsün rabbim

korkuyorum açıkçası ama hiçbir adet öncesi bu kadar bel ve kasık ağrısı yaşamıyordummm

canım normal idrar testi mi aldın hassas olanlardan mı?hassas olanlarda çıkar belki :KK16::KK16::KK16::KK16:ben pkos olduğum için adetten 1 hafta önce başlıyordu ağrılarım adet bittikten birkaç gün sonra biterdi hepimizde farklı oluyor tabii:KK34:

canım normal idrar testi mi aldın hassas olanlardan mı?hassas olanlarda çıkar belki :KK16::KK16::KK16::KK16:ben pkos olduğum için adetten 1 hafta önce başlıyordu ağrılarım adet bittikten birkaç gün sonra biterdi hepimizde farklı oluyor tabii:KK34:

hassas bulamadım canım normal ama sanırım 4 saat tutup öle yapmak gerekiyormuş galiba sanırım yarın sabah deniycem

canlarımmm hepinize çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen isteyen herkesin yanında olsun inşallah her zaman derim bu iş sabır işi sonu da mükafat inşallah bugün değilse yarın yeter ki Allah ömür versin sağlık sıhat versin olacak eninde sonunda inşallah... şimdilik doktorumun ısrarıyla ilaçlara devam ediyorum 7. çıkmaz diyo ama ben olsaydı çıkardı diyorum neyse söz verdim yapcak bişey yok cumaya kadar ilaçlara devam bi kere daha test yapıcam bakalım sonuç değişmez ama işte doktorumun gönlü olsun bari...

arkadaşlar aranızda crinone jel kullanıp kara kara topak şeklinde geri gelen var mı. benim geliyo yaa. inşallah bir sıkıntı yoktur

Kızlar dayanamadım ikinci çizgi belli belirsiz var sizceeeeeeeee

Tebrikler canım. Hamilesin..

arkadaşlar aranızda crinone jel kullanıp kara kara topak şeklinde geri gelen var mı. benim geliyo yaa. inşallah bir sıkıntı yoktur

Crinono ben kullanıyorum. Her renkte geri geliyor o :KK1: Sarı , yeşil hatta benim açık pembe bile geldi. Siyah gelmesi de normal. Havayla temas ettiğinde renk değiştiriyormuş. Kahverengi akıntıya da sebep olabiliyor. Hepsi normal. Allah korusun aktif kırmızı kanama görmediğin sürece sorun yok.

canım ben kullanıyorum ama henüz siyah gelmedi çeşitli yerlerde okudum siyah renkte geri gelebiliyormuş.ben bu aparatın heepsini vajinaya itemiyorum ve çok canım sıkılıyor ilaç az gidiyor diye sen rahat kullanabiliyormusun:44:

Tebrikler canım. Hamilesin..

Crinono ben kullanıyorum. Her renkte geri geliyor o :KK1: Sarı , yeşil hatta benim açık pembe bile geldi. Siyah gelmesi de normal. Havayla temas ettiğinde renk değiştiriyormuş. Kahverengi akıntıya da sebep olabiliyor. Hepsi normal. Allah korusun aktif kırmızı kanama görmediğin sürece sorun yok.

teşekkür ederim bilgin için. demekki içerde birikiyo.Allah korusun bu kadar birikmeye kanama olsa nerden akacak sanki tıkayacak orayı. Allah ım iyice kafayı yemek üzereyim. hayırlısıyla kalp atışını duysaydım sonrada hayırlısıyla kucağıma alsaydım. yoksa çocukta benim yüzümden kafayı yiycek içerde :KK43:((

X