Dondurulmus embriyo.

sende haklisin canim, ama negatif olma lutfen en iyisi orta karar o zaman:)

aynen canım bide artık transfer nasılmış felan hepsini bildiğimden dolayı bide negatifi yedikten sonra suratıma şamar gibi daha temkinli olmayı öğrendim sanırım acı tecrübe ama buna da şükür Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın her halime şükürler olsun.Vardı olmamasının bir hikmeti zamanı geldiyse eğer 18 inde güzel haberlerle dönerim inşallah

valla çok iyi bilmiyorum canım yumurtayı önleyici bişey mi estrofem bildiğim kadarıyla rahim duvarını kalınlaştırıp bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor. seninde geçen ay yumurtlayasın varmış demek ki şaka bir yana hayırlısı canım o zaman

olmamasının da bi hayrı vardır.Rabbim bu sefer transfer olmayı bebişini almayı nasip etsin inşallah

sorma cok fena yumurtlayasim varmis insallah hep beraber guzel haberler allaim canim..2 tanemi transfer ettireceksin?

sorma cok fena yumurtlayasim varmis insallah hep beraber guzel haberler allaim canim..2 tanemi transfer ettireceksin?

yok canım benim merkezde herşey usülüne göre istesemde yapmazlar denedim ilkinde şansımı tek embriyo transfer edilecek

bende tek olsun istiyorum zaten buda olmazsa 1 kere daha şansım olsun en azından malum 2 donmuşum var çünkü ayrıca ikiz

hamilelik zor zahmetli ama Rabbimden gelirse asla hayır demem ama tek embriyo transferi yapılacak canım senin?

bizimde iki donmusumuz var..bende tek istiyorum..burda istedigin kadar yapiyorlar..ama ikiz hamilleik benide tedirgin ediyor..birde yurt disinda olmak zor o yuzden tek olsun olacagi varsa olur diyorum zaten esime..hakkimizda hayirlisi..tek koydurup tek yumi ikizi almakta var:)))

bencede tek koydur yine de senin tercihin tabi canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah peşpeşe güzel haberlerle dönüp

topiği neşelendiririz inşallah

bencede tek koydur yine de senin tercihin tabi canım benim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah peşpeşe güzel haberlerle dönüp

topiği neşelendiririz inşallah

oyle yapicaz heralde canim icimden en bastan beri hep tek geciyor..insallah tum isteyenler tez vakitte saglikli sihhatli kavususunlar bebislerine, icindede biz..

kızlar yarın benim transferim olucak Allahın izniyle donmuş bebişlerimden alıp gelicem
inşallah bir aksilik çıkmaz

negatif ya da pozitif yarın 9.30 da sonuç burda şekerim söz sana
güzel güzel haberler ver bize hep beraber sewinelim yarınnnn
canım şimdilik sessiz dünya oynuyoruz içerde çıt yokbu hafta cuma günü gideceğim Inşaallah müjdelerle gelirimsen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik
müjdeni aldık canım pıt pıt değil gümbür gümbür gel yarın sabırsızlıkla bekliyoruz

sakın olumsuz düşünme bizler ümitlerle varız şimdiden transferin hayırlı olsun canım

kızlar yarın benim transferim olucak allahın izniyle donmuş bebişlerimden alıp gelicem
inşallah bir aksilik çıkmaz
transferden önce bir parça bitter çikolata yemek mutluluk hormonu salgılıyormuş tavsiye ederim canım şimdiden hayırlı olsun transferin 11 gün çarçabuk geçsin müjdelerle gel

müjdeni aldık canım pıt pıt değil gümbür gümbür gel yarın sabırsızlıkla bekliyoruz

canım yaaa pozitif almayla bitmiyor ama şükür halime cuma günü bideeee iki kese gözükürmüş

Koyulasma yok ama gogus cevresinde ve gogusler de asiri buyume var. Damarlar belli.Bi de asiri agri oluyor goguslerimde.

Canim cok uzuldum rabbim sabir versin era testini bende yaptirmak istedigimi soledim doktoruma senin kan gurubun pozitif test negatif kan gurubuna yapiliyo dedi

cok uzuldum canim ya, insallah Allah daha fazla aratmasin, sana yeni tedavi icin maddi maneviguc versin..cok zor bu isler..harika embriyolar niye tutmumu yaaa kacinci gun embriyosuydu ve sizin sorununuz neydi canim?

cANIM YA NE BADİRELER ATLATMISSIN ÖYLE...
ALLAHIM O ÇEKTİĞİN ACILARI TATLI BEBİŞLERLE MÜKAFATLANDIRSIN İNSALLAH.
VALLA BİZDE METELİK KALMADI.ASLINDA 2 SENE SONRA KREDİLER BİTECEK EV ARABA VS. AMA O ZAMANA KADAR DA BEKLEMEK İSTEMEDİM.İKİNCİ DENEMEM DE OLMADI.
AMA MEDİPOL BANA MANTIKLI GELDİ.DOKTORUNDAN BAHSEDERMİSİN CANIM YA?
ADI ŞANI? :)
BU İŞLER SABIR İŞİ.RABBİM İSTEYEN HERKESE EN HAYIRLI ZAMANDA VERSİN İNSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…