- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
7. gün verdiğim kan testimin sonucu 0.1 beklediğim gibi... artık inşallah ekim kasım gibi kaldığımız yerden devam Allah nasip ederse...
Şimdiden çok heyecanlandımsağol fıstık halay başı sensin ona göre
Ayın 7 si canım test alsam çıkarmıki bilmiyorum kafayı yediğimi sanıyorum ama normal yolla iki kere kamıştım tüp bebeklerimden önce acaba demeden yapamıyorum
7.gün geç tutunma olmazmıki bence tekrar dene rabbim sabır versin7. gün verdiğim kan testimin sonucu 0.1 beklediğim gibi... artık inşallah ekim kasım gibi kaldığımız yerden devam Allah nasip ederse...
canım benim sende bizim kervana hoşgeldintransfer zamanı biz ne yaşadıysak şimdi sende aynısını yaşıyorsun hamilelik belirtisi mi ilaçtan mı diye düşünmekten biraz sıyırdım inşaALLAH adet olmazsın hamilelik müjdeni alırız canım benim Rabbim gül yüzünü güldürsün
7.gün geç tutunma olmazmıki bence tekrar dene rabbim sabır versin
test aldım ama cesaret edemiyorum Amin tüm isteyen herkezin yüzünü güldürsün rabbim
canım idrarda hemen çıkmayabilir.eğer cesaret edersen kan yaptır derim.
korkuyorum açıkçası ama hiçbir adet öncesi bu kadar bel ve kasık ağrısı yaşamıyordummm
canım normal idrar testi mi aldın hassas olanlardan mı?hassas olanlarda çıkar belkiben pkos olduğum için adetten 1 hafta önce başlıyordu ağrılarım adet bittikten birkaç gün sonra biterdi hepimizde farklı oluyor tabii
tabiki halay başı benimpullu mendilim bile hazır olacak canım herşeyin bir zamanı var inşaLLAH bizimde yavrularımıza kavuşma zamanımız gelmiştir
hassas bulamadım canım normal ama sanırım 4 saat tutup öle yapmak gerekiyormuş galiba sanırım yarın sabah deniycem
Kızlar dayanamadım ikinci çizgi belli belirsiz var sizceeeeeeeee
arkadaşlar aranızda crinone jel kullanıp kara kara topak şeklinde geri gelen var mı. benim geliyo yaa. inşallah bir sıkıntı yoktur
arkadaşlar aranızda crinone jel kullanıp kara kara topak şeklinde geri gelen var mı. benim geliyo yaa. inşallah bir sıkıntı yoktur
Tebrikler canım. Hamilesin..
Crinono ben kullanıyorum. Her renkte geri geliyor oSarı , yeşil hatta benim açık pembe bile geldi. Siyah gelmesi de normal. Havayla temas ettiğinde renk değiştiriyormuş. Kahverengi akıntıya da sebep olabiliyor. Hepsi normal. Allah korusun aktif kırmızı kanama görmediğin sürece sorun yok.