- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
canlarımmm hepinize çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen isteyen herkesin yanında olsun inşallah her zaman derim bu iş sabır işi sonu da mükafat inşallah bugün değilse yarın yeter ki Allah ömür versin sağlık sıhat versin olacak eninde sonunda inşallah... şimdilik doktorumun ısrarıyla ilaçlara devam ediyorum 7. çıkmaz diyo ama ben olsaydı çıkardı diyorum neyse söz verdim yapcak bişey yok cumaya kadar ilaçlara devam bi kere daha test yapıcam bakalım sonuç değişmez ama işte doktorumun gönlü olsun bari...
canım ben kullanıyorum ama henüz siyah gelmedi çeşitli yerlerde okudum siyah renkte geri gelebiliyormuş.ben bu aparatın heepsini vajinaya itemiyorum ve çok canım sıkılıyor ilaç az gidiyor diye sen rahat kullanabiliyormusun:44:
kullanmadan yana sıkıntı yok canım. sonuna kadar yavaş yavaş öbür elimle 'orayı' biraz geriyorum sağ elimlede aparatı yavaş yavaş ittiriyorum. ama bazen karalı bir şekilde topak şeklinde geliyo.bugünde geldi.
bide banyo olayı sizde nasıl sıcak suylamı yıkanıyosunuz yoksa ılık suyla mı.çok sık yıkanıyo musunuz. korkudan banyo bile yapamıyorum doğru düzgün
kullanımdan yana çok sıkıntılıyım canım nasıl çözücem bilemiyorumbanyo bende sık sık yapmıyorun ılık suyla ayakta hemen yıkanıyorum.uzatmıyorum ne olur ne olmaz korku başıma bela
geç bulunca insan gözünden sakınıyo daha doğmadan. bu arada senin bebeişler nasıl canım
canım inşaALLAH iyidir yada iyilerdir.çok stresliyim çok bildiğin gibi değil.cuma günü kontrolüm var kese ve pıt pıtlar için tek mi?çift mi? öğreneceğim.eğer herşey yolunda giderse 38 yaşında anne olacağım .bu bile beni korkutuyor
hiç korkma yaştan yana. sende benim gibi pco lusun di mi.
hiç korkma yaştan yana. sende benim gibi pco lusun di mi.
evet canım hemde pkosun en dirençlisindenim
Cnm anladigim kadariyla dogal yoldan denemissin ve ikinci cizgi varsahamilesin cnm inss kandada tescillersin cnm senin adina cook sevindim gozun aydin
Canım çook sevindim tüp bebek tedavisi için gün sayarken bebeğinin süpriz yapması ne kadar mucize Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
heyecanda ne yapacağımı şaşırdım kimyasalda yaşadığım için çok sewinemedim henüz ama bir iki gün daha bekleyip doktora gideyim diyorum Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallahcanım yaaa müthiş bir haberinşaALLAH kan testide yaptır bir ooohhh çekelim şimdiden gözün aydın canım benim
canım ben kullanıyorum ama henüz siyah gelmedi çeşitli yerlerde okudum siyah renkte geri gelebiliyormuş.ben bu aparatın heepsini vajinaya itemiyorum ve çok canım sıkılıyor ilaç az gidiyor diye sen rahat kullanabiliyormusun:44:
heyecanda ne yapacağımı şaşırdım kimyasalda yaşadığım için çok sewinemedim henüz ama bir iki gün daha bekleyip doktora gideyim diyorum Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
canim super bi haber..insallah sonuna kadar gider bebisni kucagina alirsin, ne mutlu sana
canim super bi haber..insallah sonuna kadar gider bebisni kucagina alirsin, ne mutlu sana
geçen hafta tv de doktor bizim gibi pco lular için güzel şeyler söyledi.
normal adet döngüsü olan insanlar 30 lu yaşlardan sonra yumurta rezervi azalmaya başlar ve menopoza girerler dedi.
ama pco lular tam tersine o kadar fazla yumurtluyolarki yaş ilerledikçe normale anca dönmeye başlıyo dedi.
korkmasınlar dedi.40 yaşında bile tedaviye cevap verebilecek insanlar onlar dedi.
senin Allah nasip ederse ilk mi çocuk yada çocukların olacak
heyecanda ne yapacağımı şaşırdım kimyasalda yaşadığım için çok sewinemedim henüz ama bir iki gün daha bekleyip doktora gideyim diyorum Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
Canım jel zaten düşüğü engellemek ve orayı daraltmak için kullanılıyor demekki işe yarıyor sen elinden geleni yap gerisi Rabbimin taktiri
canım vaktinde doğum olursa ilk olacak
Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla inşallah.
bu arada benim kese ve pıt pıtlar için 17 yada 18 şubatta gidicez inşallah. günler geçmiyo((
evet canım beklemek çok zor geliyor.inşaALLAH pıt pıtları duyarızda biraz rahatlarız
17-18 mart demek istedim canım yanlış yzmışım
anladım tarihin hatalı olduğunu inşaALLAH ikimizde kontrolden güzel haberler alırız
peki belirtilerin var mı. bende doğru düzgün belirti yok yada ben anlamıyorum. göğüslerim az acıyo. kasıklarım sürekli ağrımıyo belimde sürekli ağrımıyo.arada ağrıyo.