- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
Merhaba kızlarr...
Bekleme sürecinde pek yazmak istemedim niyeysi benim 4 kasımda olmuştu transferim geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu kasıklarımda ağrı ile uyandım bir baktım kanamam var eyvah dedim olmadıdoktorum hemen coraspin i kes dedi ve jel yerine progestan iğneye başladık pazartesi kesildi kanamam ama dün sabahta mide ağrısı kusma ishal ile uyandım iğnemi olmaya gittiğimde felaket durumdaydım doktorum hemen acile yatırdı serum vs buarada betahcg ne bakalım ona göre ilaç verelim sana dedi buarada atesim 38.6 ya çıkmışVeee betahcg sanucum 9.36 çıktı :S iki gün önce yapıldı ama yinede çok düşük 20nin altına biz gebelik var demiyoruz ama orada bir tutunma savaşı var dedi doktor dolayısı ile ilaç falan vermesi parol harici gece yine ateşim çıktı yine gittik salgınmış çok fena
Buarada yarın yine kan vericem dilerim meleğim benimledir değerim çok sınırda varla yok arası benim gibi olup sonradan yükselen var mı??
cnm gecmis olsun inss bebegin annesine simsiki tutunsun ve seni dogaga gune kadar da birakmasin cnm