Dondurulmus embriyo.

Merhaba kızlarr...
Bekleme sürecinde pek yazmak istemedim niyeysi benim 4 kasımda olmuştu transferim geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu kasıklarımda ağrı ile uyandım bir baktım kanamam var eyvah dedim olmadı:KK43:doktorum hemen coraspin i kes dedi ve jel yerine progestan iğneye başladık pazartesi kesildi kanamam ama dün sabahta mide ağrısı kusma ishal ile uyandım iğnemi olmaya gittiğimde felaket durumdaydım doktorum hemen acile yatırdı serum vs buarada betahcg ne bakalım ona göre ilaç verelim sana dedi buarada atesim 38.6 ya çıkmış:KK43:Veee betahcg sanucum 9.36 çıktı :S iki gün önce yapıldı ama yinede çok düşük 20nin altına biz gebelik var demiyoruz ama orada bir tutunma savaşı var dedi doktor dolayısı ile ilaç falan vermesi parol harici gece yine ateşim çıktı yine gittik salgınmış çok fena:KK43:
Buarada yarın yine kan vericem dilerim meleğim benimledir değerim çok sınırda varla yok arası benim gibi olup sonradan yükselen var mı??

cnm gecmis olsun inss bebegin annesine simsiki tutunsun ve seni dogaga gune kadar da birakmasin cnm

Canımmm gözünaydınn çok sevindim senin adınaa :KK66:)yalnızz ikiz geliyo haberin olsun:KK66:)rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Sanırım oyle. Baslarda hiç isyemesemde koyulduktan sonra hiçbir zaman biri tutsa diyemedim. Hep ikisinide sevdin. Hep sımsıkı tutunun dedim. İnsallah darısı basına canım. Degerlerin hızla artsin. Hatta sanada ikiz gelsin. Amansenin tek olacak gibi. Hayırlısı artık.

Merhaba kızlarr...
Bekleme sürecinde pek yazmak istemedim niyeysi benim 4 kasımda olmuştu transferim geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu kasıklarımda ağrı ile uyandım bir baktım kanamam var eyvah dedim olmadı:KK43:doktorum hemen coraspin i kes dedi ve jel yerine progestan iğneye başladık pazartesi kesildi kanamam ama dün sabahta mide ağrısı kusma ishal ile uyandım iğnemi olmaya gittiğimde felaket durumdaydım doktorum hemen acile yatırdı serum vs buarada betahcg ne bakalım ona göre ilaç verelim sana dedi buarada atesim 38.6 ya çıkmış:KK43:Veee betahcg sanucum 9.36 çıktı :S iki gün önce yapıldı ama yinede çok düşük 20nin altına biz gebelik var demiyoruz ama orada bir tutunma savaşı var dedi doktor dolayısı ile ilaç falan vermesi parol harici gece yine ateşim çıktı yine gittik salgınmış çok fena:KK43:
Buarada yarın yine kan vericem dilerim meleğim benimledir değerim çok sınırda varla yok arası benim gibi olup sonradan yükselen var mı??

Aşağıda yazdım ama tekrar yazacağım bu mebarek günde dualarım hep sizinle olacak. Hepinize tek tek isim isim dua edeceğim. Allah hiçbirimizin emegini bosa cikarmasin

canımm çok teşekkür ederimm
tüğlerim diken diken oldu yani bu gece ve yarın çok önemli dimi gerçi hergün dua ediyoruz ama işte böyle özel gunlerde insan psikolojık olarak dah açabuk kabul olacak sanıyoruz,allah herkesin duasını kabul etsin inşallah..allah razı olsun bilgilendirmen için..
haklısın arkadaşım bazen dua edince hemen kabul olacak yada kabul olmalı diye düşünüyoruz.olmayıncada üzülüyoruz ama biliyoruz ki bizi yaradan yüce Rabbimiz bizin için en iyisini verecek.ALLAH C.C hepimize gönlümüzdekini versin inşaALLAH...:KK16::KK16::KK16:
Kizlar bugun doktora gittim ikizmis kendime gelemedim hala..kizima bir kardes isterken iki tane geliyor..
hadi gözünüz aydın.ALLAH C.C tamamına erdirsin:KK16::KK16::KK16::KK16:
Kızlar ben dayanamadım ve test yaptım. Hemde kan. Aslında tam sonuc icin beklemek gerek. Sonuçta 8. Gun. Hamileyiiiiiimmm.galiba yani:))Size de umut olayım diye erkenden yazıyorum. Ayağımı surttum. Haberiniz olsun. Bekliyorum. Gelin arkamdan.
ooooolllleeeeyyyyy :21::21::21::KK76::KK76::KK76::KK76:gözün aydın.... hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğsunlar, analı babalı büyüsünler inşaALLAHHH:KK16::KK16::KK16::KK16:
Merhaba kızlarr...
Canım ALLAH yardımcın olsun.bebeğin sımsıkı sarılsın inşaALLAH.Muharrem ayının bu güzel gününde ALLAH sana mucizeni versin:KK16::KK16::KK16:hepimizin sonu :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::nazar:böyle olsun inşaALLAHHH

Ribambo ve elsinore hayırlı olsun rabbim yavrularınıza kavuştursun sbl2332 seninde bebişlerin inşallah sıkı sıkı tutunuyordur sana dualarımız seninle canımm

Son düzenleme:
267 hem de 8.gün cnm senin de ikiz ben sana söyliyim..benim de 9.gün 270 ti ve ikiz...dondurulmuşlarda yüksek çıktığına dair ben de duymuştum araştırdım bilimsel hiçbir veriye rastlayamadım zaten mantıklı da gelmemişti...büyük ihtimal seninki de ikiz..gözünüz aydın..allah tamamına erdirsin inşallah..

Senin kaçıncı gun embriyorsuydu canım yaaaa.

Ayy canimm cok sevindimm yaa Allah tamamina erdirsin insallah sorunsuz bi hamilelik gecirip sonunda da saglikla bebegini kucagina alirsin.. Senin sonucun benim icin cok önemliydi ayni merkezdeyiz biliyosun sende dondurulmusla denedin simdi icim rahatladi sayende.
Bu arada bizlerede dua et canim yolu actin insallah bizde arkandan geliriz :KK55:

Canım evet aynı durumdayız. Aynı klinik aynı doktor ve dondurulmus embriyo. Kendine güvenmemen ve pozitif olmaman icin hiçbir neden yok gördüğün gibi. O yüzden sakın karamsarlığa kapılma. Bu kadar zaman icinde yaşamadığım tek duygu oydu. Allah saglik versin deim hep.hem bana hem onlara.hayirlisi olsun dedim hep.ama olumsuz hic dusunmedim.Hep pozitif düşündüm, düşünmeye çalıştım. Hadi bakalım arkamdan en kısa zamanda gelmeni ve hamile haberini vermeni bekliyorum. Ve hepimize dua ediyorum.

Canım evet aynı durumdayız. Aynı klinik aynı doktor ve dondurulmus embriyo. Kendine güvenmemen ve pozitif olmaman icin hiçbir neden yok gördüğün gibi. O yüzden sakın karamsarlığa kapılma. Bu kadar zaman icinde yaşamadığım tek duygu oydu. Allah saglik versin deim hep.hem bana hem onlara.hayirlisi olsun dedim hep.ama olumsuz hic dusunmedim.Hep pozitif düşündüm, düşünmeye çalıştım. Hadi bakalım arkamdan en kısa zamanda gelmeni ve hamile haberini vermeni bekliyorum. Ve hepimize dua ediyorum.

Tedavi öncesi gerginlikler oluyo ama bende tedavideyken rahat oluyorum sonrasinda da. Tek korkum embriyolarimin cözülememesiydi ama o da cok cok düsük bi ihtimalmis hem düsünüyorum simdi kaliteli olmasalardi dondurulmazdi ben ikisininde saglikla cözülecegine inaniyorum artik insallah ikisinide alicam icimde isiticam :KK16:
Ayy insallah bende güzel haberler veririm tedavim aralikta basliyo. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Testi tekrarlayacaksin dimi? Insallah güzel güzel katlanir degerlerin :21:

kızlar iyi akşamlar ben bugün doktora gittim boş gebelik vardı bende ilaçları keselim kendi kendine düşer dedi ama ben de bi kanama yada onun gibi bişey yok düşük yapan varmı aranızda nasıl olucak ağrım falanda yok öyle şiddetli tüp bebekti 8 haftalık ama 15 mm de kalmış büyümemiş birden ani kanama falan olurmu yarın çalışıcam işe gidicem iş yerinde falan zor bi durum olmaz inşaallah bi tecrübesi olan arkadaş varmı arnızda nasıl olu bu düşük

canım kanama oladabiliyor olmayadabiliyor..telaşlanma bir iki güne gelir kanaman hazırlıklı git canım iş yerine sancı oluyor evet ama fazla dayanılmayacak gibi değill geçmiş olsun dilerim bu son olurrr bende 2 düşük yaptım biri normal yoldan biri tüp bebek hala inanamıyorummm ve ilk günkü gibi canımm sıkılıyorr:KK43:((rabbim kimseye ve banada yaşatmasın inş tez vakitte saglıkla huzurla sıhatle alalım bebegimizi kucagımıza.

canım dediğin gibi bünyeye göre değişiyor.ben 37 yaşındayım hatta Şubatta 38 olacağım (ALLAH'ım ne kadar büyümüşüm:KK52::KK52::KK52:)tüp bebek yöntemiyle hamile kalıyorum pcos hastasıyım 5 kere tedavi oldum 4 kere hamile kaldım,yaşayan bebeğim yok. 12 yıllık evliyim eşimde sorun yok inşaALLAH en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebeklerine kavuşursun.üzülme yolun başındayız sonumuz böyle :KK49::KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::nazar::nazar:olsun inşaALLAH.....

canımm yaa histroskobi yapıldımı sana off ya neden tıp bu konuda yetersiz kalıyorrr

Kizlar bn doktora gittim ikizmis kendime gelemedim hala..kizima bir kardes isterken iki tane geliyor..

ayyy maşallahh cok sevindimmm dondurulmuş embriodu demi

Kızlar ben dayanamadım ve test yaptım. Hemde kan. Aslında tam sonuc icin beklemek gerek. Sonuçta 8. Gun. Hamileyiiiiiimmm.galiba yani:))Size de umut olayım diye erkenden yazıyorum. Ayağımı surttum. Haberiniz olsun. Bekliyorum. Gelin arkamdan.

ayyyyyyyy cok mutlu oluyorumm böle güzel haberleri alınca saglıkla sıhatle geldin cocugun inşşşşyada cocukların inşş darısıda tez vakitte bize olsunn inş cnm kaç tane transfer edildi ve kaçıncı gün emriyosuydu ve son soru bu tedavi öncesi farklı bir uygulama oldumu

267 kızlar. Dondurulmusta sonuc biraz Yüksek çıkıyormuş. Normal zamanında tekrrlayacakkkk. Allahım insallah hepiniz guzel sonucları görün. Her zaman kendime her dua ettigimde sizede dua edeceğim. Allah hepinizden razı olsun. Sizde bana edin olurmu:)))

dualarımız seninle canım rabbim gönlüne göre versin sende artıkkk hamişler grubundasın duaların makbuldur bizlerede dua ett cnm

Merhaba kızlarr...

cnm ben 10 gün 14,5 cıktı
12 gün 45,5
ve 16 gün 600 a cıktı güzel yükseldi aslında ama ben kaybettim sağlıksızmış meger bebek

ama 7 ile başlayıp kucagına alanlarda var topikde ben cok arastırmıştımm düşük çıkınca kaçıncı gün emriyosu

Tedavi öncesi gerginlikler oluyo ama bende tedavideyken rahat oluyorum sonrasinda da. Tek korkum embriyolarimin cözülememesiydi ama o da cok cok düsük bi ihtimalmis hem düsünüyorum simdi kaliteli olmasalardi dondurulmazdi ben ikisininde saglikla cözülecegine inaniyorum artik insallah ikisinide alicam icimde isiticam :KK16:
Ayy insallah bende güzel haberler veririm tedavim aralikta basliyo. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Testi tekrarlayacaksin dimi? Insallah güzel güzel katlanir degerlerin :21:

Amiiiinn.Evet canım. Normal test gunüm olan 19.11 d testim tekrarlanacak insallah.

Yok canım farkli bir uygulama olmadi.Sadece bu sefer şükür kaliteli embriyolar çıktı.yani aslında isin özü guzel allahım ol dedi. Ama biricik Dr umunda emegini dikkatini özenini sevecenligini pozitifligini es geçemem. Sanada dua ettim ve edeceğimde canım. Allahım kimsenin emegini bosa çıkarmasın.

cnm gecmis olsun inss bebegin annesine simsiki tutunsun ve seni dogaga gune kadar da birakmasin cnm
Teşekkürler canım inşallah ...
Sanırım oyle. Baslarda hiç isyemesemde koyulduktan sonra hiçbir zaman biri tutsa diyemedim. Hep ikisinide sevdin. Hep sımsıkı tutunun dedim. İnsallah darısı basına canım. Degerlerin hızla artsin. Hatta sanada ikiz gelsin. Amansenin tek olacak gibi. Hayırlısı artık.
Canım bende istemiyordum ikiz biliyorsun ama niyeyse transferd3n sonra bende hep ikiside tutsun diye dua ettim annelik duygusu sanırım insan vazgeçemiyo birinden...Olsunda tek olsun yeterki tutunsun inş.
canım kanama oladabiliyor olmayadabiliyor..telaşlanma bir iki güne gelir kanaman hazırlıklı git canım iş yerine sancı oluyor evet ama fazla dayanılmayacak gibi değill geçmiş olsun dilerim bu son olurrr bende 2 düşük yaptım biri normal yoldan biri tüp bebek hala inanamıyorummm ve ilk günkü gibi canımm sıkılıyorr:KK43:((rabbim kimseye ve banada yaşatmasın inş tez vakitte saglıkla huzurla sıhatle alalım bebegimizi kucagımıza.

canımm yaa histroskobi yapıldımı sana off ya neden tıp bu konuda yetersiz kalıyorrr

ayyy maşallahh cok sevindimmm dondurulmuş embriodu demi

ayyyyyyyy cok mutlu oluyorumm böle güzel haberleri alınca saglıkla sıhatle geldin cocugun inşşşşyada cocukların inşş darısıda tez vakitte bize olsunn inş cnm kaç tane transfer edildi ve kaçıncı gün emriyosuydu ve son soru bu tedavi öncesi farklı bir uygulama oldumu

dualarımız seninle canım rabbim gönlüne göre versin sende artıkkk hamişler grubundasın duaların makbuldur bizlerede dua ett cnm

cnm ben 10 gün 14,5 cıktı
12 gün 45,5
ve 16 gün 600 a cıktı güzel yükseldi aslında ama ben kaybettim sağlıksızmış meger bebek

ama 7 ile başlayıp kucagına alanlarda var topikde ben cok arastırmıştımm düşük çıkınca kaçıncı gün emriyosu

Canımm bana umut oldun inan dilerim benimde yükselir hiç umudum yoktu ama senindeğerlerin umut oldu bana sanada banada hatta hepimize rabbim saģlıklı evlatlar nasip etsin...
Ben kan verdim sabah 1 saate kadar çıkacak sonucum...

Canım 5.gün embriyosuydu benim 7.gün ilk betahcg 9.36 çıktı yazmayı unuttum biraz önce...

Kızlar olmadı ya yine olmadı 😭😭düşmüş değerim 6.42 çıktı :KK43:

Teşekkürler canım inşallah ...

Canım bende istemiyordum ikiz biliyorsun ama niyeyse transferd3n sonra bende hep ikiside tutsun diye dua ettim annelik duygusu sanırım insan vazgeçemiyo birinden...Olsunda tek olsun yeterki tutunsun inş.

Canımm bana umut oldun inan dilerim benimde yükselir hiç umudum yoktu ama senindeğerlerin umut oldu bana sanada banada hatta hepimize rabbim saģlıklı evlatlar nasip etsin...
Ben kan verdim sabah 1 saate kadar çıkacak sonucum...

Degerinde artma varmı sibelcim. Guzel haberlerini bekliyoruz.

X