kızlar iyi akşamlar ben bugün doktora gittim boş gebelik vardı bende ilaçları keselim kendi kendine düşer dedi ama ben de bi kanama yada onun gibi bişey yok düşük yapan varmı aranızda nasıl olucak ağrım falanda yok öyle şiddetli tüp bebekti 8 haftalık ama 15 mm de kalmış büyümemiş birden ani kanama falan olurmu yarın çalışıcam işe gidicem iş yerinde falan zor bi durum olmaz inşaallah bi tecrübesi olan arkadaş varmı arnızda nasıl olu bu düşük
canım ALLAH yardımcın olsun,çok geçmiş olsun ben 3 kere yaşadım ikisinde zaten kanamam vardı günler geçtikçe sancılı bir adet gibi düşük oldu,küretaj olmadım.ilk düşüğümde kanama yoktu dr.yakında kanaman olacak düşük yapacaksın korkma dedi neyse bir hafta sonra kendiliğinden geldi yine küretaj olmadan vücut attı.düşükler 7-8 haftalıkdı.üzüldüminşaALLAH tez zamanda sağlıkla bebelerini kucağına alırsın...
sağol canım amin cevap verdiğin için teşekkürler inşallah hepimiz hayırlı evlatlar sahibi oluruz bazıları birden gelen ani kanamalarda falan bahsetmiş forumlarda her bünyede farklı oluyo galiba düşük ilk gebelikte bunlarla karşılaşmak zor senin yaş kaç normal yollamı hamile kaldın ben normal yolla hiç gebe kalmadım ilk tüp denemem bu 7 yıllık evliyim 30 yaşındayım ama daha anne olamadım(
canım dediğin gibi bünyeye göre değişiyor.ben 37 yaşındayım hatta Şubatta 38 olacağım (ALLAH'ım ne kadar büyümüşüm)tüp bebek yöntemiyle hamile kalıyorum pcos hastasıyım 5 kere tedavi oldum 4 kere hamile kaldım,yaşayan bebeğim yok. 12 yıllık evliyim eşimde sorun yok inşaALLAH en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebeklerine kavuşursun.üzülme yolun başındayız sonumuz böyle olsun inşaALLAH.....
sağol canım amin cevap verdiğin için teşekkürler inşallah hepimiz hayırlı evlatlar sahibi oluruz bazıları birden gelen ani kanamalarda falan bahsetmiş forumlarda her bünyede farklı oluyo galiba düşük ilk gebelikte bunlarla karşılaşmak zor senin yaş kaç normal yollamı hamile kaldın ben normal yolla hiç gebe kalmadım ilk tüp denemem bu 7 yıllık evliyim 30 yaşındayım ama daha anne olamadım(
cnm sakın öyle bişey yapma)) merakla bekliyoruz sonucunu inş. hayırlısıyla pozitifi görürsün ayağınıda sürürsün inşallahhh.......
Cok dua ettim sana,hepinize,hepimize.. Allahım kucaklarınızı boş bırakmasın. Bu sefer sımsıkı tutunsunlar hic bırakmasınlar annelerini. 9 ay sonrasına kadar. senin kalbinde olan kuzular, kalp sesinle uyusunlar. Senin kalp sesinle beslensinler inşallah. Kızlar hepinizi seviyorum. Tum topiktekiler, tum kk dekiler,İsteyen sevecek bakacak olan herkes anne olsun lütfen ama lütfen allahım. :))))bakmayın gulusume gözler dolu dolu ama gülümsüyorum.
Evet gercekten yasamayan bilemiyo anlamiyo.. Kizmakta haklisin embriyolarima güvenmem lazim biliyorum ama iste devamli gidip gelme sansim olmadigi icin tedirginim. Ama birakmayacagim onlari alip gelecegim insallah.
Doktorunda dogru demis 😄 insallah senin hic dondurulmusada gerek kalmadan gelir bebisin tez vakitte..
Canim benim evet bende inaniyorum biz 2014 annelere olacagiz ve bundan sonra bebeklerimizden konusacagiz insallah 😉
"bana da kalbin kadar temiz bu defterden bir sayfa ayırdığın için teşekkür ederim".ilk ve orta okulda hatıra defterinin ilk cümlesiydi çok güldüm hey gidi günler,ne güzelmiş dert yok sıkıntı yok büyüyünce ne olacağız öğretmen,doktor,polis vs.şimdi ne olduk evlatlarının yolunu gözleyen anne adayları çok tembeller bir türlü gelemediler:44::44::44: bende dondurulmuşlar için adet olmayı bekliyorum inşaALLAH benimde sıram gelmiştir.kan sonucunuzu ben de bekliyorum 12 Kasım'ı 13 e bağlayan gece çok dua edelim.peygamberlerin dualarının kabul olduğu gece bütün dualar kabul olur inşaALLAH
Gunaydiiiiinnnn. Cok guzel bir gun olsun hepimiz icin. 😘😘
canım,Muharrem ayının 10.günü Nuh peygamberin duası kabul olmuş gemisi karaya çıkmış.İbrahim a.s ateşten kurtulmuş.Eyüp peygamber hastalığından kurtulmuş vs.velhasıl peygamberlerin duaları hep bu günde kabul olmuş.radyoda dinledim geceden dua edip namaz kılarsanız bu gece ve gündüzü çok kıymetli değerlendirin dedi 9.10 günüde oruç tutun yada 10.11.gününde ALLAH dualarımızı kabul etsin.dualarda birbirimizi unutmayalım inşaALLAH
Kizlar bugun doktora gittim ikizmis kendime gelemedim hala..kizima bir kardes isterken iki tane geliyor..
Kızlar ben dayanamadım ve test yaptım. Hemde kan. Aslında tam sonuc icin beklemek gerek. Sonuçta 8. Gun. Hamileyiiiiiimmm.galiba yani:))Size de umut olayım diye erkenden yazıyorum. Ayağımı surttum. Haberiniz olsun. Bekliyorum. Gelin arkamdan.