- 4 Ekim 2007
- 1.906
- 3
ayyy maşallah cnm allah tamamina erdirsin inss darısı bizlere olsun cnm
sağol cnm amin allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy maşallah cnm allah tamamina erdirsin inss darısı bizlere olsun cnm
Kızlar ben dayanamadım ve test yaptım. Hemde kan. Aslında tam sonuc icin beklemek gerek. Sonuçta 8. Gun. Hamileyiiiiiimmm.galiba yani:))Size de umut olayım diye erkenden yazıyorum. Ayağımı surttum. Haberiniz olsun. Bekliyorum. Gelin arkamdan.
267 kızlar. Dondurulmusta sonuc biraz Yüksek çıkıyormuş. Normal zamanında tekrrlayacakkkk. Allahım insallah hepiniz guzel sonucları görün. Her zaman kendime her dua ettigimde sizede dua edeceğim. Allah hepinizden razı olsun. Sizde bana edin olurmu:)))
267 kızlar. Dondurulmusta sonuc biraz Yüksek çıkıyormuş. Normal zamanında tekrrlayacakkkk. Allahım insallah hepiniz guzel sonucları görün. Her zaman kendime her dua ettigimde sizede dua edeceğim. Allah hepinizden razı olsun. Sizde bana edin olurmu:)))
Aman aman belirti
Olmadı. Mesela yerleşme kanamasını cok bekledim. Yok diye üzüldüm. Ateşim normalden yüksek gibiydi. Ama normalde kaçtı bilmediğim icin emin olamadım. Ama cok ateşli değildim. 37 derece. Ama hissettim kızlar. Aşağıda birseyler ben buradayım diyordu. Batmam oluyor karnım ağrıyordu. V 3 gun once göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başladı. Bu ilk denemem degil sonuçta. Birseyler farkli gibi geliyordu.
rimambo cnm peki transfer gunuyle mi 8. gun cnm
Öyle sayarsan 9 gunüm neşem.
267 kızlar. Dondurulmusta sonuc biraz yüksek çıkıyormuş. Normal zamanında tekrrlayacakkkk. Allahım insallah hepiniz guzel sonucları görün. Her zaman kendime her dua ettigimde sizede dua edeceğim. Allah hepinizden razı olsun. Sizde bana edin olurmu:)))
ohh çok şükür sen kendine de embriyolarına da guven,
çok mutlu oldum böyle düşünmene, hepimiz için hayırlısı hayatım dondurulmuş ya da taze, doğal yoldan ya da cebren ve hile ile farketmez bu iş olacak
12 sini 13 üne bağlayan gece bu gece dua edelim bol bol neymişki bu gecenin özelliği?? heycan yaptım
Kızlar ben dayanamadım ve test yaptım. Hemde kan. Aslında tam sonuc icin beklemek gerek. Sonuçta 8. Gun. Hamileyiiiiiimmm.galiba yani:))Size de umut olayım diye erkenden yazıyorum. Ayağımı surttum. Haberiniz olsun. Bekliyorum. Gelin arkamdan.