Dondurulmus embriyo.

Kızlar ben dayanamadım ve test yaptım. Hemde kan. Aslında tam sonuc icin beklemek gerek. Sonuçta 8. Gun. Hamileyiiiiiimmm.galiba yani:))Size de umut olayım diye erkenden yazıyorum. Ayağımı surttum. Haberiniz olsun. Bekliyorum. Gelin arkamdan.

hadi bakalım hayırlısı olsun kaç çıktı 8.gün değerin peki ?

267 kızlar. Dondurulmusta sonuc biraz Yüksek çıkıyormuş. Normal zamanında tekrrlayacakkkk. Allahım insallah hepiniz guzel sonucları görün. Her zaman kendime her dua ettigimde sizede dua edeceğim. Allah hepinizden razı olsun. Sizde bana edin olurmu:)))

267 kızlar. Dondurulmusta sonuc biraz Yüksek çıkıyormuş. Normal zamanında tekrrlayacakkkk. Allahım insallah hepiniz guzel sonucları görün. Her zaman kendime her dua ettigimde sizede dua edeceğim. Allah hepinizden razı olsun. Sizde bana edin olurmu:)))

267 hem de 8.gün cnm senin de ikiz ben sana söyliyim..benim de 9.gün 270 ti ve ikiz...dondurulmuşlarda yüksek çıktığına dair ben de duymuştum araştırdım bilimsel hiçbir veriye rastlayamadım zaten mantıklı da gelmemişti...büyük ihtimal seninki de ikiz..gözünüz aydın..allah tamamına erdirsin inşallah..

ayyy maşallah cnm inan çok sevindim allah tamamina erdirsi cnm benim gibi bekleyenler icinde sizler dua edin kizlar ya çok sevindim cnm

Aman aman belirti
Olmadı. Mesela yerleşme kanamasını cok bekledim. Yok diye üzüldüm. Ateşim normalden yüksek gibiydi. Ama normalde kaçtı bilmediğim icin emin olamadım. Ama cok ateşli değildim. 37 derece. Ama hissettim kızlar. Aşağıda birseyler ben buradayım diyordu. Batmam oluyor karnım ağrıyordu. V 3 gun once göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başladı. Bu ilk denemem degil sonuçta. Birseyler farkli gibi geliyordu.

Bu arada batma ve ağrı cok nadir oluyor. Sürekli batan ağrıyan bir durum yok. Ve hatta iki gündür neredeyse hiç yok.

Aman aman belirti
Olmadı. Mesela yerleşme kanamasını cok bekledim. Yok diye üzüldüm. Ateşim normalden yüksek gibiydi. Ama normalde kaçtı bilmediğim icin emin olamadım. Ama cok ateşli değildim. 37 derece. Ama hissettim kızlar. Aşağıda birseyler ben buradayım diyordu. Batmam oluyor karnım ağrıyordu. V 3 gun once göğüslerim şişmeye ve ağrımaya başladı. Bu ilk denemem degil sonuçta. Birseyler farkli gibi geliyordu.

benim yerleşme lekelenmesi sadece 9.günde oldu bir daha da olmadı..adet sancıları gibi sancılarım vardı belim de çok ağrıdı..göğüsleri söylemeye bile gerek yok hala çok acıyo..

267 kızlar. Dondurulmusta sonuc biraz yüksek çıkıyormuş. Normal zamanında tekrrlayacakkkk. Allahım insallah hepiniz guzel sonucları görün. Her zaman kendime her dua ettigimde sizede dua edeceğim. Allah hepinizden razı olsun. Sizde bana edin olurmu:)))

canım gözün aydın...tebrikler.... Artarak sağlıklı bir şekilde büyümesi dileğiyle...

Çok tesekkurler kizlaaaarrr. Hep yanimdaydiniz. Bu mutlu haberde de yanımda oldunuz. Bende mutlu haberlerinizde yanınızda olayım insallah. Allah hepinizden razı olsun. Hepiniz hamis kalın innnnnsaaaalllahhhhh

Merhaba kızlarr...
Bekleme sürecinde pek yazmak istemedim niyeysi benim 4 kasımda olmuştu transferim geçtiğimiz cumartesi kanamam oldu kasıklarımda ağrı ile uyandım bir baktım kanamam var eyvah dedim olmadı:KK43:doktorum hemen coraspin i kes dedi ve jel yerine progestan iğneye başladık pazartesi kesildi kanamam ama dün sabahta mide ağrısı kusma ishal ile uyandım iğnemi olmaya gittiğimde felaket durumdaydım doktorum hemen acile yatırdı serum vs buarada betahcg ne bakalım ona göre ilaç verelim sana dedi buarada atesim 38.6 ya çıkmış:KK43:Veee betahcg sanucum 9.36 çıktı :S iki gün önce yapıldı ama yinede çok düşük 20nin altına biz gebelik var demiyoruz ama orada bir tutunma savaşı var dedi doktor dolayısı ile ilaç falan vermesi parol harici gece yine ateşim çıktı yine gittik salgınmış çok fena:KK43:
Buarada yarın yine kan vericem dilerim meleğim benimledir değerim çok sınırda varla yok arası benim gibi olup sonradan yükselen var mı??

ohh çok şükür sen kendine de embriyolarına da guven,
çok mutlu oldum böyle düşünmene, hepimiz için hayırlısı hayatım dondurulmuş ya da taze, doğal yoldan ya da cebren ve hile ile farketmez bu iş olacak:KK16:

12 sini 13 üne bağlayan gece bu gece dua edelim bol bol neymişki bu gecenin özelliği?? heycan yaptım :KK16:

Inaniyorum artik eger kismetimde varsa bu tedavimde gelecekse bebegim bir sekilde olur hersey yolunda gider ama olmazsada olacagi yokmus diyecegim ve yoluma devam edecegim ne gerekiyosa yapacagim bebegime giden yolda.. cebren ve hile ile o da güzelmis :KK1:
Haklisin canim öyle ya da böyle o bebisler annelerine gelecek! :KK9:

Canımmm gözünaydınn çok sevindim senin adınaa :KK66:)yalnızz ikiz geliyo haberin olsun:KK66:)rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Kızlar ben dayanamadım ve test yaptım. Hemde kan. Aslında tam sonuc icin beklemek gerek. Sonuçta 8. Gun. Hamileyiiiiiimmm.galiba yani:))Size de umut olayım diye erkenden yazıyorum. Ayağımı surttum. Haberiniz olsun. Bekliyorum. Gelin arkamdan.

Ayy canimm cok sevindimm yaa Allah tamamina erdirsin insallah sorunsuz bi hamilelik gecirip sonunda da saglikla bebegini kucagina alirsin.. Senin sonucun benim icin cok önemliydi ayni merkezdeyiz biliyosun sende dondurulmusla denedin simdi icim rahatladi sayende.
Bu arada bizlerede dua et canim yolu actin insallah bizde arkandan geliriz :KK55:

ay canım çok sevindim hayırlıı olsun kendimin tutmuşkadar çok sevindim canım:nazar: allah ben ve diger arkadaşlarımızın başına yarabbim

ayyy canim benim cok sevindim.cok mutlu oldummmmm.darisi bizlere insallah:)))))))

X