Dondurulmus embriyo.

doktorum beta-hcg 2000 lerde olunca görünmeye başlar dedi genelde 6.haftada da daha rahat görünüyormuş

Ohh rahatladım. Pazartesi kan verdiğimde doktor karnimdan da muayene ettiğinde endometrium kalinlasmaya başlamış dedi. Ama bişey görülmedi dedi. Adi aklıma gelmiyo muhtemelen kese dedi. Canım sıkılıyodu

komik bi filme beziyor transferim yapildiginda evde olucam bol bol vaktim olacak ozaman izlerim:)

Ohh rahatladım. Pazartesi kan verdiğimde doktor karnimdan da muayene ettiğinde endometrium kalinlasmaya başlamış dedi. Ama bişey görülmedi dedi. Adi aklıma gelmiyo muhtemelen kese dedi. Canım sıkılıyodu

canım ilk haftalarda karından görmek çok zor benim bugün vajinal ultrasonla gördü doktorum

ilerleyen saatlerde görüşürüz inşaALLAH biraz yatacağım başım ağrıyor geçmedi bir türlü

amin canım Rabbim bize ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

ikizden teke düşmüş olma ihtimali %95 gibi bugün ultrasonda 1 tane kese vardı lekelenmelerimde bitti sayılır

Canim daha c9k erken zaten kese gormek icin degilmi? Ben sonuc aldiktan 14 gun sonra gorduk keseleri , daha senin yeni dur bakalim degerin ikiz degeri bence beklw ve gor

Slm tup mahalesi ahalisi

Kizlar goremiyorum cok kotuyum, felaket bunaltim ve halsizligim var ayalta duramiyorum resmen bebeler buyudukce ben mahvaliuom ins.uzun surmeden bu bulantilar gecer yoksa balon gibi soncem, herseyden migdem acayip bulaniyor...

Masallahh tedaviler, sonuclar hepsi hayirli olsun ins. Rabbim herkesin once gobisini sonra kollarini veletlerle doldursun. Oglum dizlerimde uyuyooo, anam ben ne yapcam iki tane bebek simdiden korkular sarmaya basladi allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin

Oy oy oy Canımmmm o kadar sevindim ki maşallah sana :)) ikizlerin geliyor demek...Rabbim kolayını verir güzelim korkma hiç bugüne şükürler olsun... Darısı bizim başımıza inşaallah

Oy oy oy Canımmmm o kadar sevindim ki maşallah sana :)) ikizlerin geliyor demek...Rabbim kolayını verir güzelim korkma hiç bugüne şükürler olsun... Darısı bizim başımıza inşaallah

Amin canim tez vakitte ins. Hepiniz yavrularinizi kucagina alirsiniz, sonrada ben gibi hadi bi kardesi olsun derseniz, sonra ev boyle cifter cifter gelirde cocuk yuvasina doner ins. Kizzz cok zorsaka bir yana, oglumaun zamanindaki gebeligimde ikizdi 23 haftaya kadar anam ama boyle hic olmamistim.

Canim daha c9k erken zaten kese gormek icin degilmi? Ben sonuc aldiktan 14 gun sonra gorduk keseleri , daha senin yeni dur bakalim degerin ikiz degeri bence beklw ve gor

hayırlısı canım inşaALLAH Rabbim gönlümüze göre verirbak heyecanlandım şimdi

ikizlerde bulantı fazla oluyor canım.ALLAH C.C dayanma gücü versincanım kafamda seni canlandırdım oğlun karnım aç diye ağlıyor bebelerden biri altını ıslatmış ağlıyor diğeri ağlayan kardeşlerin sesinden korkup ağlıyor sen atom karınca gibi bir oraya bir buraya ALLAH C.C yardım etsin canım hiç kilo sorunun olmayacak 3 çocuk arasında spor yapmış olacaksın

benimle birlikte transferi olan arkadaşlarım nerdeeee?? 24 şubatta transferim oldu bugün 3. günüm tık yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…