- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
Kızlar merhaba😊dün transferim oldu 2adet biri 8diğeri 10 hücreli 😊6mart test tarihim inşallah bu son olur😊
gözün aydın canım inşaALLAH perşembe günü güzel haberlerini alırız.benim dün akşamdan beri kahverengi lekelenmelerim oluyor sende de buna benzer bir şeyler olmudu acaba:44:
Kızlar merhaba😊dün transferim oldu 2adet biri 8diğeri 10 hücreli 😊6mart test tarihim inşallah bu son olur😊
hayirli olsun cnm inss sonu daguzel olsunKızlar merhaba😊dün transferim oldu 2adet biri 8diğeri 10 hücreli 😊6mart test tarihim inşallah bu son olur😊
transferin hayrlarla sonuçlansın inşallah canım benim,, bende peşinden geliyorum yarın transferim var Allah nasip ederse...
canımmm kahverengi lekelenme olur ona sakın takılma çok normal kuzum benim Rabbim yanınızda bunu hiç unutma...
hayirli olsun cnm inss sonu daguzel olsun
Senin icinde yarin inss sorunsuz gecskn cnm miniklerini kap gel
canım benim sağolinşaALLAH bu tedavinde yavrularına kavuşursun.ALLAH C.C işlerini kolaylaştırsın
transferin hayrlarla sonuçlansın inşallah canım benim,, bende peşinden geliyorum yarın transferim var Allah nasip ederse...
İnşAllah aminn . Ilk denemem olacaksa kısmet ise, acemiliğim çok bu yüzden. Yeni yeni öğreniyorum buradakilerin sayesinde. Yazmasamda öğrenmek amacıylada olsa takipteyim
Allah herkesin işini kolaylaştırsın.
yarın inşaALLAH bütün işlerin kolay olsun yavruların karnına sımsıkı gömülsünler 9 ay sonra kucağına gelsinler
amiiin amiiiiinnnn inşallah canım benim tedavi gören isteyen herkesle beraber inşallah :))
gozun aydin canim, saglicakla keseyide gorurusun insallah...Nanna sen nasilsin tatlim fasulyelerle araniz nasil? :)
zaten sıkıntı orda bi kapıp gelsek gerisi Rabbime kaldı hayrlısı bakalım ..
canım çok teşekkür ederimsenin kan değerlerin ne durumda 3.yü yaptırdın mı?:44:
Allah rwzi olsun arkadasim ins. Sen dusunuyonmu yakin zamanda yeni bir tedav? Sizde yine iyi cesaret var vallahi ben ilk denemeden 6 ay sonra donmus. 3 deneme icin 2 yil, ve 4. Deneme icin 9 ay beklemistim.
Valla fasulyelerim beni mahvediyolar canimBir yandan mide bulantilarim gecsin istiyorum bir yandan da istemiyorum cünkü ufakliklarin iyi oldugunu düsünüyorum bende kaldim ortada =) Sen nasilsin canimm spora basladiniz mi? Surda kisa bir süre sonra yapamayacaksin simdi bol bol yap
Sag tarafimda kasiklarda basinc agri gibi bise oluyor ve stabil kaliyor bazen saatlerce , sizde de oluyormu dis gebelikten korkuyorum, su ultrasyon gunu gelene kadar allah sabir versin bana sag tarafim sayiden agrida degil ama basinc yani isey var normalmi sizce, sizde de bu tarz sikayetler oluyormu, neye yormaliyim sizce