transferin hayırlı olsun canıminşaALLAH Rabbim yüzünü güldürsün
transferin hayrlarla sonuçlansın inşallah canım benim,, bende peşinden geliyorum yarın transferim var Allah nasip ederse...
selam canim, aman birak devam etsin ne yapalim saglikli olsunlarda bulantiya razi olucaz..evet canim spor yapiyoruz epey yogun bir sekilde hatta 1 kilo vermisim bir haftada:) bide hip hop abs yapiyorum gobusum sismeden once biraz indireyim diye:) bu gece yumurta basklilayici igneye baslicam iste..gunluk aglama seansimi bitirdim simdi iyiyim:))operimm
Selam arkadaşlar yarın transferim var dondurulmuş 2 embriyo dikkat etmem gereken yada önericeğiniz bilgiler varmı acaba bide benim için dua ederseniz sevinirim
Kızlar merhaba😊dün transferim oldu 2adet biri 8diğeri 10 hücreli 😊6mart test tarihim inşallah bu son olur😊
karistirdin galiba canimcim:))) bana daha hic ne taze ne dondurulmus transferi yapilmadi..bekleyip duruyorum aralik 11 den beri..doktorum donmus transferi daha iyi olur sansi daha yuksek vucudun dinlensin dedi tamam dedik..sonraki ay transfer yapilacakti o ay yumurtlama olmamasi gerekiyormus ama ilaclarin dozu az geldi ve yumurtladim boylece transfer iptal edildi..simdide mart 27 yi bekliyorum iste transferim olsun diye..bu gece basliyorum bakalim yumurtlama onleyici igneye (lupron) ayni zamanda dogum kontrol hapi kullaniyorum..yani daha hic embriyo alamadim gobusumeee ona yaniyorum cok zaman kaybettik, insallah Allah yuzumuzu guldurur..hepimizin..
kızlar öğleden sonra transferim var dularınızı eksik etmeyin noooolllluuuuurrrrr
Allah yar ve yardımcın olsun canım. bende sabah kan verdim sonucu bekliyorum
ayyy senin bekleyişin daha zor şimdi ama inşallah o güzel haberi alırsın bizimle de paylaşırsın moral olursun hepimize güzel Allah ım hayrlarla sonuçlandırsın canım benim ...
inşallah canım benim dediğin bakalım saat 3 olacak mı. doktor karnımdan muayene etti endometrium kalınlaşmaya başlamış dedi. inşallah iyi bişeydir.
tabi ki iyi bişey endometrium gebelik varsa kalınlaşır yoksa incelir ve adet görürsün şimdiden gözün aydın bence arkadaşım :)
ayy canım benim ağzın bal yesin inşallah...
Rabbim kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın.
evde idrar testi de yapmıştım cuma sabahı ikinci çizgi çok silikte olsa çıkmıştı.ister istemez umutlanıyosun canım.
inşallah hayırlısıyla bu ikinci tüp denememiz son olur
tamam işte şükür hamilesin Rabbim kucağına sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin çok sevindim adına canım benim duanı eksik etme sırada çok bekleyen var :)
inan herkes için dua ediyorum her seferinde. Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın, evlatlada sınamasın.
başına gelmeyen bilemez gerçekten yaa bizde başımıza geldiği için birbirimizi daha iyi anlıyoruz.
sen nerde tedavi görüyosun canım
ALLAH'ım Katından hayırlı,nur yüzlü,sağlıklı EVLATLAR ver Rabbim zumrutline ben ve çocuk hasretiyle yanan tüm arkadaşlarımakızlar öğleden sonra transferim var dularınızı eksik etmeyin noooolllluuuuurrrrr
Allah yar ve yardımcın olsun canım. bende sabah kan verdim sonucu bekliyorum
canım çok teşekkür ederimsenin kan değerlerin ne durumda 3.yü yaptırdın mı?:44:
arkadaşlarrr şimdi geldim hasteneden sonucumu aldım:))) 223.3 çıktı çarşamba günü tekrar kan vericem. dua edin ne olur, yükselmeye devam etsin diye.