bi mesajlarimi kontrol edeyim canim, bi ara mesaj hakki cok azdi ya belki silmis olabilirim yanlislikla..silmediysem yollarim sana:)
Masallah canim buyusun bebisler, bende heycanla keseyi gorcem gunu bekliyorum hayurlisi allahtan ama ikiz gebelikten korkuyorum, oglumub zamanindan cok mutluluk ve huzunu bir arada yasadim ins. Hayirlisi hakkimda, canim bende kalp atislaribi tup doktorum beni dogum doktoruma yonlendirdinde 9 yada 10 haftada sduymustum, hayirlisi ile su 10 hafta dolaada ilaclardan kurtulsak fitil kullaniyodum kasinti yapiyo , offf demek bile istemiyorum
Hamilelik takvimi ey gidi hep oglumun zamaninda yapamayan arkadaslwr ben yapiyodum simdi hic hatirlamiyorum bile yapimini, ordan takip ediyodum:)
Aslinda bende korkuyorum cünkü cok olumsuz sey okudum ikiz gebelikle ilgiliInsallah sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirip saglikla kucagimiza aliriz.. Senin yasadigin yerde ayni sanirim tek Turkiyede hemen dinletiyolar galiba Sorma canim yaa bende su progesterone gel kullaniyorum hala cok sinir bozucu bir ilac bitsede kurtulsak hayirlisiyla tabi önce bebislerimiz iyi olsunda..
Hamilelik takvimi yapmak cok kolaymis canim ya profildeki ayarlar kismindan tahmini dogum tarihini giriyosun cikiyo =) Sende yapta bizde takip edelim bebislerini =))
Aslinda bende korkuyorum cünkü cok olumsuz sey okudum ikiz gebelikle ilgiliInsallah sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirip saglikla kucagimiza aliriz.. Senin yasadigin yerde ayni sanirim tek Turkiyede hemen dinletiyolar galiba Sorma canim yaa bende su progesterone gel kullaniyorum hala cok sinir bozucu bir ilac bitsede kurtulsak hayirlisiyla tabi önce bebislerimiz iyi olsunda..
Hamilelik takvimi yapmak cok kolaymis canim ya profildeki ayarlar kismindan tahmini dogum tarihini giriyosun cikiyo =) Sende yapta bizde takip edelim bebislerini =))
nannaa 4 gr mis fasulyelerin:)
kızlarrrr cok heyecanlıyımmm yarın transfer edecekler iki tane minnoşumu.
cok klasik olacak ama
ne yapayım?
ne yapmayım?
diye sorsammmm ?
Ayy evet canim 4 gr lar ama yeri geliyo beni yere seriyolar o boya kiloya bakmadan
Ayy evet canim 4 gr lar ama yeri geliyo beni yere seriyolar o boya kiloya bakmadan
Arkadaşlar hepinize Merhaba ... sormak istediğim şu embriyo değilde sadece Dondurulmuş yumurta ve sperm le hamile kalan var mı.
Ikiz gebelik ikiz endise tatlim, bir yerine iki bebek tasiyorsun gebeliginde , dogumunda sonrasida tabiki kolay degil ama ben hep iki kez opucuk, sarilma herseyin hayirlisi tatlim, ikiz gebelikte hic bir zaman diyemiyosun 3 ay gectim risk azaldi diye doguruna kadar malesef hep rsik var benim kizim tam bir rahat nefes alayim.23 haftalik oldu her sey muhtesem dedim.anda kaybetttim oglumda daha kucuk rabbim hakkimda hayurlisini nasip etsin ama ikiz annesi oilmakta rabbimin bana buyuk bir luftu olur.
Canim kac haftalik oldunu bilmiyorumki yapayim su ultrasyona bir hayirlisi ile girem belli olsun yaparim ins. Su bir hafta su gibi gecain iatiyorum.oglumu parka gotudum cok soguk acayiptr kar var sifa kapdim herhalde oksurup duruyorum ins. Ilerllemez. Kapali yerlere goturmekten bende daraldim acik hava cikincada usutuk resmen su kis bir bitse hayirlisi ile.nwfret ettim kisdan
yat uyu dinlen
tesekkürlerrrrrrrrrr,
ama uyuyamadımmm
nolacak simcik?
yat uyu dinlen
Test günün ne zaman ? Dualarımdasın
Arkadaşlar hafta sonu regl oldum ve bugün ilk muayeneme gittim ve dondurulmuş tedavisine an itibariyle başlamış bulunuyorum , doktor çok güzel konuştu ve beni rahatlattı, ilaçlarımı kullanmaya başladım 3 martta kontrolüm var ve çok umutluyum Allah'ım inşallah bu sefer ol der ve hepimize pozitifi gösterir
Çok sağol arkadaşım, bilgilendiririr tabi sonuçta hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz, tek temennim isteyen herkese nasip etsin anneliği
Hosbulduk canimBende öyle düsünüyorum iyi ki bulantilar var, olmasaydi icim icimi yerdi sorun mu var bebekler iyi degil mi diye, yatak dösek yatirsalarda raziyim yeterki iyi olsunlar herseye katlanirim.. Oynatma annesi bebisin yada bebislerin (insallah ikizdir) simsiki tutunmuslardir insallahh güzel haberler alacagiz Allahim nasip ederse Burada halaylar cekecegizz
Kizlar okuyorum ama yazmaya firsat bulamadim, herkes iyi cok sukur, sonuc gunu bekleyenler hayirli haberlerinizi bekliyorum, ozellikle KALBIMDESIn, senin tatlim. Tedaviye baslayan , baslaycak tum arkadaslarin bu mesaketli yolda yollari hep mutluluk haberleri ile dolsun ins.
NANNa kac haftalik oldu bebisler? Pit pitlari nasil bor duygu? Ins. Bizede nasip olur diymak gormek, benimde cumartesi kan tahlilim var ondan sonra herhalde ultrasyon olur bakalim benim misafirler keseye yerlesip, ipt pitlari baslamismi, rabbim hepimizin yar ve yardimciisi olsun