Dondurulmus embriyo.

Aslinda bende korkuyorum cünkü cok olumsuz sey okudum ikiz gebelikle ilgili Insallah sorunsuz bir hamilelik dönemi gecirip saglikla kucagimiza aliriz.. Senin yasadigin yerde ayni sanirim tek Turkiyede hemen dinletiyolar galiba Sorma canim yaa bende su progesterone gel kullaniyorum hala cok sinir bozucu bir ilac bitsede kurtulsak hayirlisiyla tabi önce bebislerimiz iyi olsunda..
Hamilelik takvimi yapmak cok kolaymis canim ya profildeki ayarlar kismindan tahmini dogum tarihini giriyosun cikiyo =) Sende yapta bizde takip edelim bebislerini =))

nannaa 4 gr mis fasulyelerin:)

Ikiz gebelik ikiz endise tatlim, bir yerine iki bebek tasiyorsun gebeliginde , dogumunda sonrasida tabiki kolay degil ama ben hep iki kez opucuk, sarilma herseyin hayirlisi tatlim, ikiz gebelikte hic bir zaman diyemiyosun 3 ay gectim risk azaldi diye doguruna kadar malesef hep rsik var benim kizim tam bir rahat nefes alayim.23 haftalik oldu her sey muhtesem dedim.anda kaybetttim oglumda daha kucuk rabbim hakkimda hayurlisini nasip etsin ama ikiz annesi oilmakta rabbimin bana buyuk bir luftu olur.

Canim kac haftalik oldunu bilmiyorumki yapayim su ultrasyona bir hayirlisi ile girem belli olsun yaparim ins. Su bir hafta su gibi gecain iatiyorum.oglumu parka gotudum cok soguk acayiptr kar var sifa kapdim herhalde oksurup duruyorum ins. Ilerllemez. Kapali yerlere goturmekten bende daraldim acik hava cikincada usutuk resmen su kis bir bitse hayirlisi ile.nwfret ettim kisdan

Arkadaşlar hepinize Merhaba ... sormak istediğim şu embriyo değilde sadece Dondurulmuş yumurta ve sperm le hamile kalan var mı.

kızlarrrr cok heyecanlıyımmm yarın transfer edecekler iki tane minnoşumu.
cok klasik olacak ama
ne yapayım?
ne yapmayım?
diye sorsammmm ?

Arkadaşlar hepinize Merhaba ... sormak istediğim şu embriyo değilde sadece Dondurulmuş yumurta ve sperm le hamile kalan var mı.

hic duymadim canim sadece yumurta ve sperm dondurulup deneyen..aslinda erkek infertilitesi icin sperm donduruluyor, bayan icinde yumurta donduruluyordur heralde..sen boylemi deneyeceksin?

Evet ya iki kati endise, bende zaten su 3 ay bitsin daha rahat olacagim diye düsünmüyorum simdiden korkularim var Rabbim yardimcimiz olsun.. Insallah bu defa iki bebisinide saglikla kucagina alirsin canim kaybettigin kizinin yerine insallah 2 kiz bebis gelir Hayirli akli selim evlatlar olsun
Gecmis olsun canim dikkat et kendine hastalikla ugrasma bi de simdi. Bende hic sevmiyorum su kisi yaz gelse bi an önce.. Bende de bugün yanma olmaya basladi insallah bisey cikmaz yaa ben normaldede cok kolay enfeksiyon kapiyorum zaten =(

canım benim maşaALLAH her işin kolay olsun bu tedavinde Rabbim yüzünü güldürsün

nannacımhamilelik takvimini görünce çok duygulandım.maşaALLAHsunhanALLAHbarekALLAH Rabbim sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsinyavrularını sana bağışlasındarısı başımıza inşaALLAHduaların için ALLAH C.C razı olsun

Son düzenleme:

canım benim büyük bir stres ve merakla bkliyorum Rabbim güzel haberler almayı nasip eder inşaALLAHduaların için ALLAH C.C razı olsun.inşaALLAH seninde gönlüne göre olur iki tane pıt pıt sesdi duyarsınkayınvaliden gitti mi?canım herşeyin yolunda gitmesini dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…