Senin yaşadığın acıyı yaşamadım ama yaşamış kadar oldum içim parçalandı
Rabbim yardımcın olsun cnm tüm sıkıntıların feraha kavuşur inşallahhhhhhhhh
cevap için teşekkür ederim canımcanım inşaALLAH tedavin hayırlı sonuçlanır.adetin 3.günü çağırıyor vajinal ultroson yapıp tedaviye start veriyorlar
Selam kizlarr, bu aralar giremedim, bulantilar beni mahvediyo sabahtan basliyo yaramazlar gece yatincaya kadar ayniBugün biraz iyi gibi neyseki gerci saglikli olsun bebislerde raziyim kolay gelmediler biraz cektirmek istiyolar sanirim
Unbelivable canim transfer tarihin belli olmus insallah bu sefer hersey cok güzel olacak bebisini önce göbisine sonra kucagina alacaksin insallah
Kalbimdesin seninde az kalmis günlerin insallah bebislerin simsiki tutunmuslardir annelerine doguma kadarda hic
birakmazlar
Silanaz sende pozitif almissin cookkk sevindimmm arkadasimm Rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah
Cupcakelove tatlim sen nasilsin?
Aile gibi olduk burada gercekten, hep aklimdasiniz Rabbim hepinizin yardimcisi olsun hepinizin yüzünü güldürsün insallahhh
Merhaba arkadaşlar benim dün ilk muayenem vardı dondurulmuş tedavisi için .adetimin 16. Günü diye hesaplaşdı doktorum kan tahlili istedi lh 12.73 e2 ise 244 çıktı transfer ne zaman olur acaba birde bu hormonların normal olmadığı konusunda bir fikrininiz var mı?
Merhaba gelecegin en tatlı anneleri,
benim de 2 tane dondurulmusum var.cuma kontrole gittim.kısmetse bu salı transferim varr
:18: Aynen bu haldeyimmmmmmmmmmm
çok teşekkür ederim cvp için inş.hepimizin tedavileri yolunda gidercnm estroferm folik asit ve pregesteron jel kulkanmistim
cnm oncelikle tedavin hayirli olsun zaten adetin ilk uc gununde baslaniyor cnm tedaviye onun icin bisey olmaz ama bundan sonra aksatma cnm sakin dondurulmus tedavisinde okadar sık cagirmiyorlar cnm benim de oyle olmustu cnm inss senin icin hersey yolunda gider cnm
inşallah cnm hepimizin tedavileri pozitif sonuçlansın inşallahMerhaba bende bu ay donmuş embriyo tedavisne başlayacağım ,doktorum geçen ay normal adet takibi yaptı ve rahim kalınlığı yeterli seviyeye geldiği için hiç ilaç vermedi benimde yarın adetimin 14.günü ilk muayeneye gideceğim .bakalım ne zaman transfer olacak. İnşallah bu sefer pozitif sonuçu alırız☺️
vallahi içimi rahatlattınız Allah hepiminizden razı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızcanım ben geçen ay dondurulmuş ile tedavi oldun benim 2. gün baktı sonra 12veya 13. gün baktı o ara hiç çağırmadı kanda hiç bakmadı sadece ultrasonla kalınlığa baktı sonra 5-6 gün sonra gene baktı ve transfer günü verdi merak etmeyin dondurulmuşta sürekli çağırmıyorlar daha rahat :) hayırlı olsun tedavin canım güzel sonuçlar alırsın inşallah :)
öncelikle düşük için çok üzüldüm inşallah yeniden hamilelik mutluluğunu yaşarsıncanım tüp bebek tedavini yapan doktorun ile devam edeceksin diye düşünüyorum senin ohss olduğun tedavide vücudunu tanıdı zaten rahim kalınlığının kaç olduğunu v.s biliyor.genelde adetin 3,-4,günü estrofeme başlıyorlar 10.gün yada sana 13.gün gel demiş o gün gidiyorsun transfer tarihini belirliyor ilave ilaçlar olacaksa onları tarif ediyorlar sonra transfer ve umutla bekleyiş başlıyor.hayırlı olur inşaALLAHRabbim gönlündekini nasip etsin....canım ben bir önceki dondurulmuşta estrofemi transfer günü belirlendiğinde yanlış anlayıp transfer gününe kadar bırakmıştım o tedavim düşükle sonuçlandı lütfen ilacını doğru kullanmayı ihmal etme
ni
Arkadaşlar hafta sonu regl oldum ve bugün ilk muayeneme gittim ve dondurulmuş tedavisine an itibariyle başlamış bulunuyorum , doktor çok güzel konuştu ve beni rahatlattı, ilaçlarımı kullanmaya başladım 3 martta kontrolüm var ve çok umutluyum Allah'ım inşallah bu sefer ol der ve hepimize pozitifi gösterir
hayırlı olsun canım benim çok sewindim senin adına nasıl bir tedavi uygulayacaksınız inşallah dondurulmuş sayın nedir
Çok sağol arkadaşım ilaçlara başladım (estrofem, folbiol, ecopirin,glifor) şimdilikk bunları kullanıyorum 3 martta kontrol var eğer herşey yolundaysa transferde 3 merttan sonra 1 hafta içinde olacakmış. 5 tane dondurulmuş embriyom var 2 tane transfer edecekler.
yumurtaları baskılamak için bir tdeavi uygulanmıyacakmı sende canım tedavin hayırl olsun hangi merkezdesin
Estrofem yumurtaları baskılıyomuş da zaten bende normalde yumurtlama hiç olmuyo canım anca ilaçlarla işte, beylikdüzü medicana da yaptırıyorum bu 2. tedavim ilkini de orada yaptırmıştım, herşeyden önce hayırlısı bakalım kısmette varsa zaten her türlü olur...