Dondurulmus embriyo.

Selam kizlarr, bu aralar giremedim, bulantilar beni mahvediyo sabahtan basliyo yaramazlar gece yatincaya kadar ayni Bugün biraz iyi gibi neyseki gerci saglikli olsun bebislerde raziyim kolay gelmediler biraz cektirmek istiyolar sanirim
Unbelivable canim transfer tarihin belli olmus insallah bu sefer hersey cok güzel olacak bebisini önce göbisine sonra kucagina alacaksin insallah
Kalbimdesin seninde az kalmis günlerin insallah bebislerin simsiki tutunmuslardir annelerine doguma kadarda hic
birakmazlar
Silanaz sende pozitif almissin cookkk sevindimmm arkadasimm Rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah
Cupcakelove tatlim sen nasilsin?
Aile gibi olduk burada gercekten, hep aklimdasiniz Rabbim hepinizin yardimcisi olsun hepinizin yüzünü güldürsün insallahhh

Merhaba arkadaşlar benim dün ilk muayenem vardı dondurulmuş tedavisi için .adetimin 16. Günü diye hesaplaşdı doktorum kan tahlili istedi lh 12.73 e2 ise 244 çıktı transfer ne zaman olur acaba birde bu hormonların normal olmadığı konusunda bir fikrininiz var mı?

Merhaba gelecegin en tatlı anneleri,
benim de 2 tane dondurulmusum var.cuma kontrole gittim.kısmetse bu salı transferim varr
:18: Aynen bu haldeyimmmmmmmmmmm

canım hoşgeldinmaşaALLAH yavrularına mide bulantıları bazen diyorum iyiki var yavruların hala seninle olduğunu hatırlatıyor benim şahsi düşüncem evet canım test günüme az kaldı benimde oynatmamahaklısın canım biz kocaman sevgi dolu bir aileyiz birbirimizi tanımadan kalbimizin bütün zerreleriyle birbirimizin duacısıyız

canım o testlerden bana yapılmadı :44:inşaALLAH senin transferinede engel değildir

Merhaba gelecegin en tatlı anneleri,
benim de 2 tane dondurulmusum var.cuma kontrole gittim.kısmetse bu salı transferim varr
:18: Aynen bu haldeyimmmmmmmmmmm

canım hakkında hayırlısı inşaALLAH..benim transfere kadar böyle idi :18:transferden sonra böyleyim :18:test günüm 22 Şubat oynatmaya az kaldı doktorum nerde şarkısını söylüyorum

çok teşekkür ederim cvp için inş.hepimizin tedavileri yolunda gider
ilaçlarımı aksatmadan almaya özen gösteriyorum.

inşallah cnm hepimizin tedavileri pozitif sonuçlansın inşallah

vallahi içimi rahatlattınız Allah hepiminizden razı olsun inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

öncelikle düşük için çok üzüldüm inşallah yeniden hamilelik mutluluğunu yaşarsın
Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah

günaydın arkadaşlar benim de bu ay dondurulmuş embriyo transferim var ve bugün adet oldum. siz adetten kaç gün sonra ilk kontrolünüze gittiniz ve transferi olan arkadaşların yaklaşık adetten kaç gün sonra tansfer gerçekleşiyor bilgilendirirseniz sevinirim (ve evliliğim içinde ilk defa adet olduğuma sevindim tuhaf bi duyguymuşşş)

canım bi topikte bi duadan bahsediyorlar ve dua özelden gönderiliyormuş sende yazmışsın o topikte kimse kalmamış acaba o duayı alabildinmi

Arkadaşlar hafta sonu regl oldum ve bugün ilk muayeneme gittim ve dondurulmuş tedavisine an itibariyle başlamış bulunuyorum , doktor çok güzel konuştu ve beni rahatlattı, ilaçlarımı kullanmaya başladım 3 martta kontrolüm var ve çok umutluyum Allah'ım inşallah bu sefer ol der ve hepimize pozitifi gösterir

hayırlı olsun canım benim çok sewindim senin adına nasıl bir tedavi uygulayacaksınız inşallah dondurulmuş sayın nedir

hayırlı olsun canım benim çok sewindim senin adına nasıl bir tedavi uygulayacaksınız inşallah dondurulmuş sayın nedir

Çok sağol arkadaşım ilaçlara başladım (estrofem, folbiol, ecopirin,glifor) şimdilikk bunları kullanıyorum 3 martta kontrol var eğer herşey yolundaysa transferde 3 merttan sonra 1 hafta içinde olacakmış. 5 tane dondurulmuş embriyom var 2 tane transfer edecekler.

yumurtaları baskılamak için bir tdeavi uygulanmıyacakmı sende canım tedavin hayırl olsun hangi merkezdesin

yumurtaları baskılamak için bir tdeavi uygulanmıyacakmı sende canım tedavin hayırl olsun hangi merkezdesin

Estrofem yumurtaları baskılıyomuş da zaten bende normalde yumurtlama hiç olmuyo canım anca ilaçlarla işte, beylikdüzü medicana da yaptırıyorum bu 2. tedavim ilkini de orada yaptırmıştım, herşeyden önce hayırlısı bakalım kısmette varsa zaten her türlü olur...

herşey nasip kısmet Rabbim herbirimizin gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım tedavin hakkında bizi bilgilendirirsen sewinirim bizede umut ışığı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…