Dondurulmus embriyo.

kızlar merhaba bişey sormak istiyorm
benim embiryolarım 3.gün donduruldu ohss olduğum için 5 tanesi çekirdekli 5 tanesi çekirdeksizmiş
çekirdeklilerin tutunma oranı daha mı yüksek bilen varmı :18:

pek anlamadim canim, dollenme gerceklestikten sonra hucrelere bolunuyorlar falan onlari biliyorumda cekirdekli cekirdeksiz ilk defa duydum..

hayirli olsun arkadasim, inslalah guzel haberler alirsin..

oluyor boyle aksilikler arkadasim benimde baska bisey basima geldi hala bekliyorum trasnferimi..11 aralikta yumiler toplandi dollendi donduruldu bi turlu annelerinin karnina gelemediler vardir bundada bir hayir diyelimm sabredelim..

Inşallah seninde bebekler en kisa zamanda gelir ne diyeyim vardır her şerde bir hayır kendimi teselli etmeye çalışıyorum

pek anlamadim canim, dollenme gerceklestikten sonra hucrelere bolunuyorlar falan onlari biliyorumda cekirdekli cekirdeksiz ilk defa duydum..

benim diğer 2 tedavimde embiryoların çekirdeksiz olduğunu söylemişlerdi tutunmama nedenlerinden biri de bu olabilir denmişti.
sonuçta takdiri ilahi böyleymiş
dondurulmuş embiryolarımın 5 tanesi çekirdekli ve 3.gün embiryosu olarak donduruldu o yüzden sorayım dedim çekirdekli olunca daha mı
iyi oluyor acaba
araştıra araştıra kafayı yiycem
hele şu 27 şubat bir gelsin bakalım kontrol nasıl geçecek :18:

canım eşimin rahatsızlığından dolayı bizde ne olur ne olmaz die dondurduk şükürki sorun çıkmadı embriyo gibi düşün sadece döllenmeden donuyorlar o kadar harşeyde bir hayır vardır HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
yumilerin buyuyordur cannim
İnşallah canım bakalım bu ay içimde bi his belki diyor belkiiiii olur

Olur teyzesii neden olmasin yiyin tabi bende yigenlerimi yiyecegim ayy kimbilir ne tatli ne guzel bebekler olacak benim yigenlerimm Rabbim tez vakitte cennet kokulularimizi kucagimiza almayi nasip etsin

AMİNNNNNNNNNNNNNNN

bende tam olarak bilmiyorum canım
27 şubatta kontrole gideceğim o zaman embiryologla yüz yüze görüşüp detaylı bilgi alırım inşallah
gerçi embiryonun kalitesi ne olursa Rabbim ol desin yeter

Anladim canim hayirlisi olsun inşallah Allah tez zamanda kavuştursun meleğine ilk denememi sizin

bende bi arastiricam bu cekirdek olayini canim, hakkaten kafayi yiyecegizz

tedavin hayırlı olsun canım.Rabbim herşeyi gönlüne göre versin

Inşallah bide benim folikullerim normale dönsün iyi olucak 1 ay geçti ama hala büyükler ilaçlardan sanırım. Tedavinin başında olsun büyüsün diye dua ettim şimdi de kücülsün diye ...

Anladim canim hayirlisi olsun inşallah Allah tez zamanda kavuştursun meleğine ilk denememi sizin
sağol tatlım inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
benim 3.deneme olacak ilk 2 deneme olumsuz oldu
inşallah bu sefer daha umutluyum ama haktan hayırlısı
ohss olduğum için embiryolarım donduruldu 3.gün olarak şimdi 27 şubatı bekliyorum kontrol olup transfer tarihim belli olacak

bende bi arastiricam bu cekirdek olayini canim, hakkaten kafayi yiyecegizz
aynen yaaa yakında araştırmaktan doktor olacağız
bizdeki problem azospermi daha önce eşim ameliyat olmuştu spermler dondurulmuştu dondurulduğu için galiba
kalitesinde problem yaşandı ve embiryolar çekirdeksiz olmuş eşim 2.mikro tese ameliyatını yakınlarda tekrardan oldu
bu sefer taze yumurta ve sperm ile döllendiği için 10 embiryonun 5'i çekirdekli 5'i çekirdeksizmiş dr. öyle söyledi
inşalalh daha iyi olur bu sefer inşallah bebişlerim bana tutunur çünkü eşimin bir daha ameliyat olmasını dr. tavsiye etmiyor
o yüzden son şanslarım diyebilirim çok araştırıyorum ama bu da iyi değil ne kafar çok bildikçe kafa karışıklığı yapıyor
inşallah hepimizin son tedavbileri olurda bebişlerimize bizde kavuşuruz

galiba canım bu çünkü çekirdek olayı 3.güne kadar gözleniyormuş 3.günden sonra blast seviyesine ilerlediği için
emibryoların çeirdekleri gözükmezmiş

Iyi az kalmış bebişlerine kavuşmana hayırlı olucak inşallah

Merhaba ;
11 şubatta 2 compact kaliteli embriyo transferim oldu bugün iğne vurunmaya gittiğimde beta hcg yaptrdim 3.81 çıktı. Normal test günüm 23 şubatta acaba yukselir mi ? Biliyormusunuz arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…