- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
Ikiz gebelik ikiz endise tatlim, bir yerine iki bebek tasiyorsun gebeliginde , dogumunda sonrasida tabiki kolay degil ama ben hep iki kez opucuk, sarilma herseyin hayirlisi tatlim, ikiz gebelikte hic bir zaman diyemiyosun 3 ay gectim risk azaldi diye doguruna kadar malesef hep rsik var benim kizim tam bir rahat nefes alayim.23 haftalik oldu her sey muhtesem dedim.anda kaybetttim oglumda daha kucuk rabbim hakkimda hayurlisini nasip etsin ama ikiz annesi oilmakta rabbimin bana buyuk bir luftu olur.
Canim kac haftalik oldunu bilmiyorumki yapayim su ultrasyona bir hayirlisi ile girem belli olsun yaparim ins. Su bir hafta su gibi gecain iatiyorum.oglumu parka gotudum cok soguk acayiptr kar var sifa kapdim herhalde oksurup duruyorum ins. Ilerllemez. Kapali yerlere goturmekten bende daraldim acik hava cikincada usutuk resmen su kis bir bitse hayirlisi ile.nwfret ettim kisdan
çok geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize inşaALLAH bu hamileliğin çok güzel geçecek kalbini ferah tut Rabbim gönlüne göre versin