Dondurulmus embriyo.

Ikiz gebelik ikiz endise tatlim, bir yerine iki bebek tasiyorsun gebeliginde , dogumunda sonrasida tabiki kolay degil ama ben hep iki kez opucuk, sarilma herseyin hayirlisi tatlim, ikiz gebelikte hic bir zaman diyemiyosun 3 ay gectim risk azaldi diye doguruna kadar malesef hep rsik var benim kizim tam bir rahat nefes alayim.23 haftalik oldu her sey muhtesem dedim.anda kaybetttim oglumda daha kucuk rabbim hakkimda hayurlisini nasip etsin ama ikiz annesi oilmakta rabbimin bana buyuk bir luftu olur.

Canim kac haftalik oldunu bilmiyorumki yapayim su ultrasyona bir hayirlisi ile girem belli olsun yaparim ins. Su bir hafta su gibi gecain iatiyorum.oglumu parka gotudum cok soguk acayiptr kar var sifa kapdim herhalde oksurup duruyorum ins. Ilerllemez. Kapali yerlere goturmekten bende daraldim acik hava cikincada usutuk resmen su kis bir bitse hayirlisi ile.nwfret ettim kisdan

çok geçmiş olsun canım dikkat edin kendinize :KK16::KK16::KK16::KK16:inşaALLAH bu hamileliğin çok güzel geçecek kalbini ferah tut :KK16::KK16::KK16:Rabbim gönlüne göre versin:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlarrrr cok heyecanlıyımmm yarın transfer edecekler iki tane minnoşumu.
cok klasik olacak ama
ne yapayım?
ne yapmayım?
diye sorsammmm ?
:KK3:

hayırlı olsun canım transferin:KK16: çok kendini yatağa bağlama pozitif düşün bana hemşire ilk 3 gün mümkün oldukça yatarak dinlen dedi sonraki günler yorulmadan ağır olmayan ev işlerini yemeğini yap yürüyüşe çık dedi inşaALLAH yavrularını 9 ay sonra kucağına alırsın:KK16::KK16::KK16:

hayırlı olsun canım transferin:KK16: çok kendini yatağa bağlama pozitif düşün bana hemşire ilk 3 gün mümkün oldukça yatarak dinlen dedi sonraki günler yorulmadan ağır olmayan ev işlerini yemeğini yap yürüyüşe çık dedi inşaALLAH yavrularını 9 ay sonra kucağına alırsın:KK16::KK16::KK16:

siz böyle söyledikçe kendimi suçluyorum ben hep yatarak geçirdim sanırım hata yaptım ama hep öle duydum etraftan bu defa hiç kasmıycam kendimi hayırlısıyla başlayabilirsem tabee

siz böyle söyledikçe kendimi suçluyorum ben hep yatarak geçirdim sanırım hata yaptım ama hep öle duydum etraftan bu defa hiç kasmıycam kendimi hayırlısıyla başlayabilirsem tabee

canım lütfen kendini suçlama ilk hamileliğim 20.haftada doğum ile bitmişti.doktorum (prof.)işe gidebilirsin kendini eve, yatağa bağlama dedi işe gittiğimin 3.günü doğum sancıları ile hastanelik oldum.niye evden çıktın.sen ikiz hamilesin evde dinlenmeliydin v.s v.s kendileride ne dediklerini bilmiyor.sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran ama yatma işini abartma canım.iyi düşün iyi olsun sonumuz böyle :KK49::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım lütfen kendini suçlama ilk hamileliğim 20.haftada doğum ile bitmişti.doktorum (prof.)işe gidebilirsin kendini eve, yatağa bağlama dedi işe gittiğimin 3.günü doğum sancıları ile hastanelik oldum.niye evden çıktın.sen ikiz hamilesin evde dinlenmeliydin v.s v.s kendileride ne dediklerini bilmiyor.sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran ama yatma işini abartma canım.iyi düşün iyi olsun sonumuz böyle :KK49::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Amin inşallah bu yıl bizim için bebiş yılı olsun
İkizlerin için Rabbim sabır versin
Ama duyduklarımı anlatsam inanmazsın hiç kıpırdamadan yatmak gerektiğini beynime öyle işledilerki ewde yattım ve sadece tuvalete kalktım iğne için bile çıkmadım iğneciyi ewe getirdik belkide sebeb bu hareketsizlik bende ne cahilmişim diyorum şimdi 4 denemedede kendimi ewe hapsettim

Son düzenleme:
Kızlar incir havuç kürü yapıyorum 10.günüm kasıklarımın ön kısmında ağrı var sizce yumurtalarmı büyüyor yoksa yanlış giden bişeylermi var...

Amin inşallah bu yıl bizim için bebiş yılı olsun
İkizlerin için Rabbim sabır versin
Ama duyduklarımı anlatsam inanmazsın hiç kıpırdamadan yatmak gerektiğini beynime öyle işledilerki ewde yattım ve sadece tuvalete kalktım iğne için bile çıkmadım iğneciyi ewe getirdik belkide sebeb bu hareketsizlik bende ne cahilmişim diyorum şimdi 4 denemedede kendimi ewe hapsettim

canım herşeyin fazlası zarar:KK53:benim 3 tedavimde kardeşlerim sırayla gelip bakarlardı yemeği yatağa getirirlerdi hep yatardım ALLAH'a şükür 3 ündede hamile kaldım ama son 4 transferimde tektim herşeyi ben yaptım tutma işi en çokda nasip dediğin gibi inşaALLAH bu yıl çocuklarımıza kavuşma yılımız olacak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kısmet derler ya eşim yumurta toplanan gün sperm veremedi bu yüzden yumurtaları 8 adet 2-3 saat bekletip dondurdu Dr , sonrasında sperm aldılar dondurdu ayrı ayrı .Embriyo oluşumu için Dr bir sonraki ayı bekleyelim dedi kist olabilir diye regl oldum ikinci günü tekrar gittim bu seferde folikullerim hormon ilaçlardan dolayı 13-14 cm olmuş, Dr bir ay daha bekleyelim dedi normale donsun:KK43: şimdi bekliyoruz yumurta ve sperm benim rahim durumuna göre çözülecek . Sanırım ilk defa benim başıma geldi bu aksilik ya psikolojik olarak yıkıldık. O kadar ilaç kullandım sistim yumurta olucak mi büyüyecek mi diye endişelendim ama aksilik başka yerden geldi.

nannacım:KK16::KK16::KK16:hamilelik takvimini görünce çok duygulandım:KK43:.maşaALLAH:KK16:sunhanALLAH:KK16:barekALLAH:KK16::KK16: Rabbim sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsin:KK16::KK16:yavrularını sana bağışlasın:KK16::KK16::KK16:darısı başımıza inşaALLAH:KK16::KK16:duaların için ALLAH C.C razı olsun :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Canimm benimm aminnn Rabbim hepimize her zaman güzel haberler almayi nasip etsin :KK16::KK16: Darisi tüm isteyenlerin basina olsun insallahh :KK16::KK16: Insallah tez vakitte sizlerde bebisleriniz icin takvim yaparsiniz topigimiz hamilelik takvimleriyle dolup tassinnn :KK16::KK16:

Canimm benimm aminnn Rabbim hepimize her zaman güzel haberler almayi nasip etsin :KK16::KK16: Darisi tüm isteyenlerin basina olsun insallahh :KK16::KK16: Insallah tez vakitte sizlerde bebisleriniz icin takvim yaparsiniz topigimiz hamilelik takvimleriyle dolup tassinnn :KK16::KK16:

agzindan bal damliyor taze anne:KK3:

Kısmet derler ya eşim yumurta toplanan gün sperm veremedi bu yüzden yumurtaları 8 adet 2-3 saat bekletip dondurdu Dr , sonrasında sperm aldılar dondurdu ayrı ayrı .Embriyo oluşumu için Dr bir sonraki ayı bekleyelim dedi kist olabilir diye regl oldum ikinci günü tekrar gittim bu seferde folikullerim hormon ilaçlardan dolayı 13-14 cm olmuş, Dr bir ay daha bekleyelim dedi normale donsun:KK43: şimdi bekliyoruz yumurta ve sperm benim rahim durumuna göre çözülecek . Sanırım ilk defa benim başıma geldi bu aksilik ya psikolojik olarak yıkıldık. O kadar ilaç kullandım sistim yumurta olucak mi büyüyecek mi diye endişelendim ama aksilik başka yerden geldi.

oluyor boyle aksilikler arkadasim benimde baska bisey basima geldi hala bekliyorum trasnferimi..11 aralikta yumiler toplandi dollendi donduruldu bi turlu annelerinin karnina gelemediler:KK1: vardir bundada bir hayir diyelimm sabredelim..

annesi yeriz biz onları:KK16::KK16: ne tatlı kıymetli bebekler :KK16::KK16::KK16:hamd-ü senalar olsun onları verene:KK16::KK16::KK16::KK16:

Olur teyzesii neden olmasin yiyin tabi bende yigenlerimi yiyecegim ayy kimbilir ne tatli ne guzel bebekler olacak benim yigenlerimm :KK52: Rabbim tez vakitte cennet kokulularimizi kucagimiza almayi nasip etsin :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
kızlar merhaba bişey sormak istiyorm
benim embiryolarım 3.gün donduruldu ohss olduğum için 5 tanesi çekirdekli 5 tanesi çekirdeksizmiş
çekirdeklilerin tutunma oranı daha mı yüksek bilen varmı :18:

merhaba arkadaşlar bugün tedaviye başladık dondurulmuşlarla transferim olacak. muayne oldum 1 kist vardı onuda aldı doktor. vitamin hapı yazdı B12 galiba. bide ösrojen hormonu için bant yazdı göbeğe yapıştıracağım 2 günde bi değiştireceğim 12 gün sonra da randevum var şimdilik iyi dedi rahim kalınlaştırmaya başladık inşallah hiç aksilik olmaz transferim gercekleşir bebiş gelir......:KK16::KK16::KK16::KK49::KK49:

X