Dondurulmus embriyo.

tedavin hayırlı olsun inşallah son tedavin olur sonu bebişli olsun
ne güzel doktorun da güzel şeyler söylemiş
bende yeni başladım bakalım 27 şubatta da benim kontrolüm var inşallah herşey güzel olacak

herşey nasip kısmet Rabbim herbirimizin gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım tedavin hakkında bizi bilgilendirirsen sewinirim bizede umut ışığı olun

Çok sağol arkadaşım, bilgilendiririr tabi sonuçta hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz, tek temennim isteyen herkese nasip etsin anneliği

ne kadar umutlu olursan o kadar güzel şeyler oluyor lütfen olumsuz düşünmeyin seninde tedavin hayırlı olsun göbüşleriniz bebek dolsun HER ŞEY GÜZEL OLACAKKKKKKKK

ne kadar umutlu olursan o kadar güzel şeyler oluyor lütfen olumsuz düşünmeyin seninde tedavin hayırlı olsun göbüşleriniz bebek dolsun HER ŞEY GÜZEL OLACAKKKKKKKK

inşallah umutlu olmaya çalışıyoruz
Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatmayı nasip etsin

Çok sağol canım inşallah hepimizin tedavisi, mutlu sonla biter

Hosbulduk canim Bende öyle düsünüyorum iyi ki bulantilar var, olmasaydi icim icimi yerdi sorun mu var bebekler iyi degil mi diye, yatak dösek yatirsalarda raziyim yeterki iyi olsunlar herseye katlanirim.. Oynatma annesi bebisin yada bebislerin (insallah ikizdir) simsiki tutunmuslardir insallahh güzel haberler alacagiz Allahim nasip ederse Burada halaylar cekecegizz

Hadi hayirli olsun canim sonu bebisli olsun insallah Rabbim yardimcin olsun insallah bebislerin sana siki siki tutunur 9 ay boyuncada hic birakmaz

Hadi hayirli olsun canim sonu bebisli olsun insallah Rabbim yardimcin olsun insallah bebislerin sana siki siki tutunur 9 ay boyuncada hic birakmaz

Ayyy canım çok sağol, Rabbim benle beraber isteyen herkesin göbüşünüde kucağınıda doldursun inşallah

canım bi topikte bi duadan bahsediyorlar ve dua özelden gönderiliyormuş sende yazmışsın o topikte kimse kalmamış acaba o duayı alabildinmi

bi mesajlarimi kontrol edeyim canim, bi ara mesaj hakki cok azdi ya belki silmis olabilirim yanlislikla..silmediysem yollarim sana:)

ozledik seni canim, iyi olduguna sevindim, birak yaramazlik yapsin afacanlar sende iyi olduklarini dusun keyfini cikar masallah bi hamileleik takvimi yapta kontrol edelim canim seni:) gittin mi doktora nedir durumlar? evet bir aksilik olmazsa insallah bu sefer mart 27 de canim transferim..gun saymaya basladim yine:))

Bende sizleri özledimm canim, iyi olsunlarda yapsinlar nazlarini =) Yok canim daha 2 haftadan fazla var kontrole, doktorum 1 ay sonra cagirdi zaman gecmiyo 1 ay cok uzun yaa Hamilelik takvimi yapmayi hic denemedim bi deniyim canim =) Insallah bu son olur tatlim bebisini alip 9 ay saglikla göbüsünde tasirsin sonrada kucagina alirsin insallah Sayili gün geciyo canim bir bakmissin bebisini almissin hayirlisiyla

Kizlar okuyorum ama yazmaya firsat bulamadim, herkes iyi cok sukur, sonuc gunu bekleyenler hayirli haberlerinizi bekliyorum, ozellikle KALBIMDESIn, senin tatlim. Tedaviye baslayan , baslaycak tum arkadaslarin bu mesaketli yolda yollari hep mutluluk haberleri ile dolsun ins.

NANNa kac haftalik oldu bebisler? Pit pitlari nasil bor duygu? Ins. Bizede nasip olur diymak gormek, benimde cumartesi kan tahlilim var ondan sonra herhalde ultrasyon olur bakalim benim misafirler keseye yerlesip, ipt pitlari baslamismi, rabbim hepimizin yar ve yardimciisi olsun

dogru soyluyorsun canim sayili gun geciyor vallahi:) sonu iyi olsunda beklerim artik napalim..senin doktorda ne soguk kanli yahuu agirdan aliyor:) ben meraktan catlardim valla sen iyi dayaniyorsun yine canim bebislerinle saglikli gunler diler isime donerim mucukk

ne cabuk yaptin super olmusssss saglikla buyuyup gelisip annelerinin koynuna gelsin bebeisler:)

sen guzel haberi aldin canim gerisi keseye ve bekleyen bizlerin basina:)

9. haftaya girdik canim, valla pit pitlari duyamadim malesef sadece gördük doktorum erken dinlemek icin dedi, bir daha ki kontrolde sanirim duyacagiz yasadigim yerde bu sekilde oluyormus bende yeni ögrendim. Ama olsun hersey yolunda olsun da hayirlisiyla gec dinlesekte olur.. Insallah canim tez vakitte hem keselerini hemde kalp atislarini görür ve duyarsin Misafirlerin yerlerini yapmaya baslamislardir annesi =) Ayy ne güzel yaa seninde ikizin olacak insallahh Aminnn Rabbim hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin sonuc bekleyenlerede hayirli güzel haberler almayi insallahh

Insallah sonu cok güzel olacak canim =)) Sorma ya deli ediyo beni de Ben heyecanla kalp atisini dinlemeye gittim demezmi cok erken daha kaldim öyle Napalim dayanmak gerekiyomus mecburiyet yoksa bende catliyorum zaten Sagol tatlim sanada güzel günler diliyorum

Masallah canim buyusun bebisler, bende heycanla keseyi gorcem gunu bekliyorum hayurlisi allahtan ama ikiz gebelikten korkuyorum, oglumub zamanindan cok mutluluk ve huzunu bir arada yasadim ins. Hayirlisi hakkimda, canim bende kalp atislaribi tup doktorum beni dogum doktoruma yonlendirdinde 9 yada 10 haftada sduymustum, hayirlisi ile su 10 hafta dolaada ilaclardan kurtulsak fitil kullaniyodum kasinti yapiyo , offf demek bile istemiyorum

Hamilelik takvimi ey gidi hep oglumun zamaninda yapamayan arkadaslwr ben yapiyodum simdi hic hatirlamiyorum bile yapimini, ordan takip ediyodum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…