Dondurulmus embriyo.

4.gunum carsamba gunu transferim oldu.ondokuzunda belli olacak cnm

yaa arkadaslar bu test tarihleri hast gore degisiyormu 8 de transferim oldu 18 test dediler[/QUOTE]

cnm bilmiyorum kiii.embiyoların kaçıncı gün embriyosu olduguna bağlı olabilir

Canim transferin nasil gecti. Cuma gunu transferin vardi. İnşallah bebislerin sımsıkı tutunmuştur sana. Habersiz bırakma.

İYİ GECELER CANIM daha transver olmadım ilaç içiyorum nasipse 15 de transver tarihi hakkımızda hayırlısı senin günler nasıl geçiyor beklemek zordur inş sımsıkı tutunmuşlardır canım

dondurulmuş transfere hazırlık hakkında bilgi verirmisiniz kızlar ne kadar sürüyor bana anlatılan 2 adet dönemi falandı galiba yada benim kafam dalgındı öyle anladım lucrin falan dedi sanki ama ben hiç birşey anlamadım

İYİ GECELER CANIM daha transver olmadım ilaç içiyorum nasipse 15 de transver tarihi hakkımızda hayırlısı senin günler nasıl geçiyor beklemek zordur inş sımsıkı tutunmuşlardır canım

Hadi hayırlısı bakalım. Allah tamamına erdirsin:KK66: evet İnan beklemek isin en zor kısmı. İnşallah dediğin gibidir. İnşallah sımsıkı tutunmuslardir ve inşallah seninkilerde sımsıkı tutunur. Habersiz bırakma bizi CNm.

dondurulmuş transfere hazırlık hakkında bilgi verirmisiniz kızlar ne kadar sürüyor bana anlatılan 2 adet dönemi falandı galiba yada benim kafam dalgındı öyle anladım lucrin falan dedi sanki ama ben hiç birşey anlamadım

N kadar ara vereeginede hangi ilaçla baslayacaginada Dr un karar veriyor. Bm sadece estrofem ve vitaminleri kullandım. Bunlara 5 gun kala transfere progeston ve prednol coraspin eklendi falan. Herkesin Dr U farklı bir yol izliyor. Dr undan bilgi olmam en dogrusu.

Yok olurmu öyle sey öyle güzel konusuyosun ki kimseyle konusamadigim seyleri anlatmak ve karsimdaki insaninda ayni fikirde olmasi cok güzel bi duygu.. Bu sürecte kimse beni anlamiyo azicik konussam hemen olur daha gencsiniz gibi cümlelerle karsi karsiya kaliyorum ve konusmayip artik icime atiyorum ama attikcada psikolojimi etkiliyo karamsarliga kapiliyorum..
Öyleymis kaliteli embriyolari donduruyolarmis benim embriyolarim 5. gün embriyosu. Transferim yapilacagi zaman 1 tane koyuyoruz 2 sini dondurup 1 tanesinide 6. güne götürmeye calisicaz dediler ve o embriyo 6. güne gidemedi o yüzden simdi diyorum dondurulan 2 embriyoda onun gibi olursa.. Acaba bi sorun mu var ama tedaviyi en basindan da yapsam bisey degismez sanirim yine aynisi olabilir.
Sen bana gercekten umut oldun gercekleri görmemi sagladin belki korktugum basima gelmez hersey yolunda gider ve saglikli cözünürler kim bilir denemeden bilemeyiz.. Hem aklimda da kalmis olmaz keske dondurulmuslari deneseydim tekrar bi tedavi olmasaydim demem..

canım nasrettin hoca da demişya bana doktor değil damdan düşeni getirin, herkes çektiğini bilir aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimiz anlıyoruz ama hayatım sana şimdi kızdım birde 5. gün embriyosu donruulmuş nasıl da gidip almazsın onalrı ,
benim doktorun dediği gibi valla sen gidip almazsan ben gidip alırım bana bile olur demişti adamcağız:KK9:

sen sadece herşeyin çok guzel olduğuna ve olacagına inan gerisi çok guzel gelecek.2014 de hepimiz anne olacagız eminim:KK16::KK16:
Nasil duygulandim yazdıklarınızı okurken allahım kucaklarınızı boş bırakmasın. Artik olumsuz deneyimleriniz olmasın inşallah. Buradan paylasin okuyalim bizde koca koca gobekli ikonlari.Hepimiz , anne olmayı isteyen herkes muvaffak olsun. Hic üzülmeyin. Olacak inşallah. Allah'a şükür saglıgımız yerinde. Allah'ta izin verirse olmaması icin bir neden yok. Donmuş embriyo olayında az embriyoyada takılma lütfen. Umut edelim. Dua edelim olarak inşallah. Dondurulmus embriyo cozulmeyede dayandığı icin daha güçlü oluyor. Sıkı sıkı tutar annesini merak etme. Hepimize dua ediyorum.

allah dualarını kabul etsin canım, hepimizin duaları bu yonde,az kaldı bizde gebelik takvimi yapıcaz ben inanıyorum:KK16:

4.gunum carsamba gunu transferim oldu.ondokuzunda belli olacak cnm

yaa arkadaslar bu test tarihleri hast gore degisiyormu 8 de transferim oldu 18 test dediler[/QUOTE]

canım embrıyonun gunune göre degısıyo test tarıhı inşallah guzel haberler alırsın:KK16:

Ya ne bileyim. Zaman geçmiyor. İyi diyelim iyi olsun. Kendimi dinlememeye Çalışıyorum. Ve okunmaya. :KK66:))okudukça kafam karışıyor. :>
haklısın gerçekten okumamak en güzeli ben bu sefer öyle yapıyorum.herkesin belirtisi farklı.zaman konusuna gelince evet zaman geçmiyorrrr

ribambo nasılsın kaç gündür foruma girip seni takip ediyorum ne durumda diye..testi ne zaman yapacaksın? inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım.merakla bekliyorum haberlerini..bol dua edelim..

haklısın gerçekten okumamak en güzeli ben bu sefer öyle yapıyorum.herkesin belirtisi farklı.zaman konusuna gelince evet zaman geçmiyorrrr

Evet farklı tabi ama daha öncekinden farklı hiçbirşey hissetmiyormusun. Amam ne biliim. Cok feci bir süreç. :KK66:

Cooook teşekkür ederim. Allah razı olsun. Seninde gönlüne gore versin. Sende dondurulmus surecindemisin. İyiyim canim. Ne kadar iyi olunabiliyorsa o kadar iste. Test normalde 19 U. Ama hayatta bekleyemem.En gec 15 inde yaptırırım. Belki onu bile bekleyemem:KK66: sonuç olumsuzda olsa erken yaptırdım diye olumsuz olacak degil ya.neyse durum böyle. Dua edin bana. Bu arada topik benim ama sizde yazın yahuuuu. Kendim çalıp kendim oynuyorum nerdeyse. Duygularımiz patlamalarımız sevinç kadar hüzünlerimizinde umutsuzluk kadar da umutlarımızın oldugu bir günlük neticede, bir hatıra defteri:)))ve ben kalbim kadar temiz bu sayfaları sizler icin actım. Hadi buyrun. :KK66:))

farkli hicbirsey hissetmiyorum.mesala ara ara karin agrim var.goguslerim bugun daha sisti agri var.bende bilmiyorum..

Karnım ara ara benimde ağrıdı. Ama artık hic ağrımıyor. Göğüsler bendede bir garip transferden sonra büyüdü sanki özellikle dun be bugün. Ağrıda var. Hormonlar birikti vucutta sanirim.Tabi kullandığım jel ve iğnenin butun yan etkileri arasında geçiyor bunlar. Ama iyi düşünelim iyi olsun. Fark mı fark. Transferden önce varmiydi. Hayır. Güzeli çağıralım arkadasım. Bu arada sadece okuyan arkadaslarım yazın biraz. Yoksa sonucumu sadece burada yazan arkadaşlarımla özelden mesajlasarak paylaşacağım. :KK66:))

canım nasrettin hoca da demişya bana doktor değil damdan düşeni getirin, herkes çektiğini bilir aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimiz anlıyoruz ama hayatım sana şimdi kızdım birde 5. gün embriyosu donruulmuş nasıl da gidip almazsın onalrı ,
benim doktorun dediği gibi valla sen gidip almazsan ben gidip alırım bana bile olur demişti adamcağız:KK9:

sen sadece herşeyin çok guzel olduğuna ve olacagına inan gerisi çok guzel gelecek.2014 de hepimiz anne olacagız eminim:KK16::KK16:

Evet gercekten yasamayan bilemiyo anlamiyo.. Kizmakta haklisin embriyolarima güvenmem lazim biliyorum ama iste devamli gidip gelme sansim olmadigi icin tedirginim. Ama birakmayacagim onlari alip gelecegim insallah.
Doktorunda dogru demis 😄 insallah senin hic dondurulmusada gerek kalmadan gelir bebisin tez vakitte..
Canim benim evet bende inaniyorum biz 2014 annelere olacagiz ve bundan sonra bebeklerimizden konusacagiz insallah 😉

Karnım ara ara benimde ağrıdı. Ama artık hic ağrımıyor. Göğüsler bendede bir garip transferden sonra büyüdü sanki özellikle dun be bugün. Ağrıda var. Hormonlar birikti vucutta sanirim.Tabi kullandığım jel ve iğnenin butun yan etkileri arasında geçiyor bunlar. Ama iyi düşünelim iyi olsun. Fark mı fark. Transferden önce varmiydi. Hayır. Güzeli çağıralım arkadasım. Bu arada sadece okuyan arkadaslarım yazın biraz. Yoksa sonucumu sadece burada yazan arkadaşlarımla özelden mesajlasarak paylaşacağım. :KK66:))

cnm sakın öyle bişey yapma :KK66:)) merakla bekliyoruz sonucunu :KK1::KK1::KK1::KK1: inş. hayırlısıyla pozitifi görürsün ayağınıda sürürsün inşallahhh.......:KK49:

Cooook teşekkür ederim. Allah razı olsun. Seninde gönlüne gore versin. Sende dondurulmus surecindemisin. İyiyim canim. Ne kadar iyi olunabiliyorsa o kadar iste. Test normalde 19 U. Ama hayatta bekleyemem.En gec 15 inde yaptırırım. Belki onu bile bekleyemem:KK66: sonuç olumsuzda olsa erken yaptırdım diye olumsuz olacak degil ya.neyse durum böyle. Dua edin bana. Bu arada topik benim ama sizde yazın yahuuuu. Kendim çalıp kendim oynuyorum nerdeyse. Duygularımiz patlamalarımız sevinç kadar hüzünlerimizinde umutsuzluk kadar da umutlarımızın oldugu bir günlük neticede, bir hatıra defteri:)))ve ben kalbim kadar temiz bu sayfaları sizler icin actım. Hadi buyrun. :KK66:))

"bana da kalbin kadar temiz bu defterden bir sayfa ayırdığın için teşekkür ederim".ilk ve orta okulda hatıra defterinin ilk cümlesiydi çok güldüm hey gidi günler,ne güzelmiş dert yok sıkıntı yok büyüyünce ne olacağız öğretmen,doktor,polis vs.şimdi ne olduk evlatlarının yolunu gözleyen anne adayları çok tembeller bir türlü gelemediler:44::44::44: bende dondurulmuşlar için adet olmayı bekliyorum inşaALLAH benimde sıram gelmiştir.kan sonucunuzu ben de bekliyorum 12 Kasım'ı 13 e bağlayan gece çok dua edelim.peygamberlerin dualarının kabul olduğu gece bütün dualar kabul olur inşaALLAH :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X