Dondurulmus embriyo.

Progestan ve estrofem kullanan ama transferi olmamış arkadasımız varsa vucut ısısını yazabilirmi? Birde transfer olanlar yazsın. Birde su an hiçbirşey kullanmayanlar.

Hahhhhhh söyle aynen böyle düşünüp güzeli çağıralım guzel arkadasım. Asliyeden bahsediyorsun sanırım. Baldır o balllll.

Haklisin canim iyi düsünelim iyi olsunn hersey.. Evett melek hemsiremm yok öyle bi hemsire yaa bu kadar mi sicakkanli cana yakin olunur harika biri gercekten Biz cok sansliyiz hem doktorumuz hemde hemsiremiz ikiside mükemmellerr

arkadaslarhepimize guzel haftasonlari olsun

rimambo ne yapacan okadar vucut isisini cnm nasilsin bugun

Garip garip seyler okuyorum kızlar. Bosverin zaten. Düştü ateşim. ))

fazla okuyup kafanı fazla karıştırma tatlım aynı şeyi ben yapmıştım önceki transferimde daha çok kafamız karışıyor ve kendimizi dinliyoruz olmayan sıkıntılarımız çıkıyor.boşveeeerrrrr keyfıne bak tatlımmmmm iyi eğlenceler bende bugün sinamaya gidicem biraz gülelim öyle değilmiii hükümet kadını tavsiye ederim 1. güzeldii

Saka gibi. Tamda o filme giriyoruz. Rahatım artık. Olmaya çalışıyorum daha dogrusu. Belirti olmaması üzüyor biraz beni o kadar.

İyiyim tatlim. Edilme dışlarda kahvaltidayiz arkasından birde sinema. Sen nasılsın.

ne guzel cnm kafani dagitman iyi olacak bence belirtilere takilma şu anin tadini cikar cnm bende yatiyorum cnm evde ufaktan geziniyorum okadar hadi iyi eglenceler sana cnm optum

Kızlar film superdi. Tavsiye ederim. İlk yari abartılmış sahnelerle güldürme çabasında olsada ikinci yari abartmadan gülmekten çatlatıyor. Kafam dağıldı iyi geldi iyikide gitmisim:)))

Kızlar film superdi. Tavsiye ederim. İlk yari abartılmış sahnelerle güldürme çabasında olsada ikinci yari abartmadan gülmekten çatlatıyor. Kafam dağıldı iyi geldi iyikide gitmisim:)))

ilk yarida biraz sikiciydi ikinci yari daha guzeldi bizde ona gittik.

Kızlar ben Gezmekle kotu yapmiyorumdur dimi. Siz yatiyormusunuz. ((
cnm sen nasil mutlu olacaksan oyle davran benim kendi fikrim bence kafan dagilmis biraz en azindan dikkat ettikten sonra bi sorun olacagini duşunmuyorum cnm bende evde bi fiil yatmiyorum ufaktan ev isi bile yapiyorum

iyi gidiyor biraz karnim agriyordu sabah ama simdi iyiyim.bugun disari cikip sinemaya gittik..

ohhh çok iyi yapmişsiniz cnm o agrilar olabiliyor cnm takilma ona sen

dondurulmus embriyo1494]Özsen bugün senin kacinci günündu canim.[/QUOTE]

4.gunum carsamba gunu transferim oldu.ondokuzunda belli olacak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…