Dondurulmus embriyo.

bosverr takma kafana..kufur etmesini cok ayipladim, sen terbiyenle ona ornek ol..moralini bozma insallah pozitif sonucun canim..

Moralini yuksek tut sakin bozma kim ne derse desin bebisini dusun ben herseye sinir yaptim elde var kocaman bir sifir

Moralini yuksek tut sakin bozma kim ne derse desin bebisini dusun ben herseye sinir yaptim elde var kocaman bir sifir

Ah be canim insasnin elinde degilki, kac aydir tedavi goruyoz, hormon degerli alt ust ilaclar, beynim cok yorgun, yinede karnimdaki lerin hurmetine sakib olmaya calisiyor ama cok uzuldum agladim cok agir geldi duyduklarim yaasadiklarim hayirlisi allahtan ins. Ama kalbim cok istiyoki bu bebek ler den biri tutnsun banaki rabbim.bana guc versin yoksa cok kotu seyler icimdeb geciyo

canım inş yarın güzel sonucu alırsında yaşadıklarını unutursun dualarımız seninle

canım inş yarın güzel sonucu alırsında yaşadıklarını unutursun dualarımız seninle

Allah razi olsun canum, gurbetlik cok zor ne ana var ne baba, fitsen gidemezsin dara dussen derdini paylascan yok, ins. Benin sonuc saat farkindan dolayi aksam uzeleri anca cikar..ins.paylascam

Amin inşallah soğan kürü yaptım şimdi incire başladım çok büyük bi umut var içimde bakalım hepimiz birgün hamileyimmm yazarız inşallah buraya

inşaALLAH canım o kürlerden şifa bulacağına inanıyorum benim kardeşim uzun zaman 2.çocuğuna hamile kalamadı.normal kilo ve boydadır.doktorlar yumurta geliştirmeye çalıştı olmayınca tüp bebek dediler eşi istemedi.oda bu kürleri yaptı 3-4 ay sonra hamile kaldı 3 yaşında bal kaymak oğlu var

sağol canım benim bu zamanları atlata atlata sabrin son noktasına geliyoruz Rabbim SABRININ SONUNDA SELAMETE ERENLERDEN olmamızı nasip etsin.... sabırla geçirdiğin bu saatlar yavruna kavuşacağın son saatler olsun özlem bitsin inşaALLAH

canım senin test günün ne zaman? inşallah güzel sonuçlar alırız :)

Allah razi olsun canum, gurbetlik cok zor ne ana var ne baba, fitsen gidemezsin dara dussen derdini paylascan yok, ins. Benin sonuc saat farkindan dolayi aksam uzeleri anca cikar..ins.paylascam

canım benim üzme kendini biz ne dertleri başımızdan savmışız kaynanalarımı savamayacağız.sen moralini bozma insan eşinin annesini de doğal olarak kendi annesi gibi düşünen davranan olgun tatlı bir büyük olarak düşünüyor ama nafile bazılarını hayat kötü olarak olgunlaştırmış.hepimizde var bir tane yokmuş gibi davran eşinle aranda sorun olmasın en fazla 15 gündür sizinle kalacağı vakit stres yapıp hayatını zorlaştırma inşaALLAH akşam güzel haberlerini alırız şöyle bir güzel ortak dansımız olan halayı çekeriz ohhh ooohhhh

kaynana gelin manileri :))
Evin kapısını kapat, Kaynanayı kaldır at, Kaynanasız gelinler, Aman bacım ne rahat. ** Kazanda hedik kaynana, Dişleri gedik kaynana, Oğlun çerez getirdi, Sensiz yedik kaynana. ** Sini sini şekerim, Üstüne bal dökerim, Kaynanamın kahrını, Oğlu için çekerim.

Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/gelin-kaynana-atismasi-manileri.184504/

cnm hayirli olsun.zor bir surecten gecmissin.insallah rabbim yuzunu guldursun.

benim bir normal bir bir kimyasal gebeliğim var düşükle sonlandı ondan sonra tüpe başladım içimde çok büyük bir his oluştu Rabbimin izniyle sanki bu ay olur belki diyorum sizlerdende bunları duydukça nasıl bi kıpırtı kaplıyor içimi anlatamam
3. denemem esnasında benim vesilemle benim merkezimde tedaviye başlayan arkadaşım dün akşam ikizlerini kucağına aldı hg Zehra ve Zeynep diyorum darısı bizlerin başına

senin guzel haberinle bizde sevinip sabretmek icin guc bulucaz insallah kalbimdesin arkadasim...
silanazzz sonucun aldin mi?

Buaralar çok yoğundum gelemedim
Kalbimdesin transferin olmuş çok sevindim 22 şubat senin en güzel günün olur inşallahhh

gündüz bende seni aklımdan geçirdim nerelerde çokdandır girmiyor dedim k.k ya girdim mesajını gördüm herşey yolundadır umarımevet canım benim transferim oldu bakalım son mu ?olacak.habersiz bırakma fırsat buldukça gir lütfen

amin canım darısı hepimizin başına normal gebe kalabiliyorsan bence bu kürler sana iyi gelecek Rabbim şifanı nasip etsin inşaALLAH

allah razi olsun canum, gurbetlik cok zor ne ana var ne baba, fitsen gidemezsin dara dussen derdini paylascan yok, ins. Benin sonuc saat farkindan dolayi aksam uzeleri anca cikar..ins.paylascam

canım test sonucun çıktı mı :18::18:inşaallah müjde vereceksin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…