Ayyy inşallah Allah hayırlısiyla evladiniza kavuşmayı nasib etsin inşallah. Benim transferimde bi dahaki hafta ilk denemem biraz tecrübesiz ve heycanlıyım. Ben şuan sadece estroferm kullanıyorum bide folbiol
canım çok sewindim çok gözün aydın
Cnm hosgeldin insss tedavin hayirlisiyla sonuclansin inss bende gelecek ay yaptiracam dondurukmuslarimiBenimle bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim :) pko var bende birde enfeksiyondan dolayı tüplerim kapanmış geçirdiğim apandist amelyatı dan dolayı laparoskopi oldum tüplerimin biri alındı biri açıldı. Tabii bukadar işlemden.dolayı piskolojim gitti iki aşılama yaptık ve en son tüp bebeğe karar verdik geçen ay başladı işlemim ist tupbebek te tedavi görüyorum çok fazla yumurtam oldu ohss olamam için doktorum dondurma işlemi yapıp sonra trnsfer yapalım dedi kısmetse bir buçuk hafta sonra transferim var 2 tane dondurulmuş denencek yaş 26
Kızlarr benim de pazar günü transferim oldu 2 tane embriyom konuldu 10 ve 8 hücreli dr en iyi yere yerleştirmek için baya uğraştı. Bugüne kadar bişey yoktu bugün arada belime çok az ama kendini belli eden sancı giriyor göğüslerde hiçbişi yokzaten daha 3.günüm ama benim 3. Gün embriyosuoldupundan dün bugün tutunma günleri insan az da olsa kendini dinliyor ama taze embriyo denememde her belirti bariz vardı olmadı o yüzden takıntı yapmıyorum belirti aramak eziyet oluyor.test tarihim de 21 şubat
hakkımızda hayırlısı olsun canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmamızı nasip etsin
Cnm hosgeldin insss tedavin hayirlisiyla sonuclansin inss bende gelecek ay yaptiracam dondurukmuslarimi
Hayirli olsun cnm transferin inss sonuda guzel bitsin
Kızlarr benim de pazar günü transferim oldu 2 tane embriyom konuldu 10 ve 8 hücreli dr en iyi yere yerleştirmek için baya uğraştı. Bugüne kadar bişey yoktu bugün arada belime çok az ama kendini belli eden sancı giriyor göğüslerde hiçbişi yokzaten daha 3.günüm ama benim 3. Gün embriyosuoldupundan dün bugün tutunma günleri insan az da olsa kendini dinliyor ama taze embriyo denememde her belirti bariz vardı olmadı o yüzden takıntı yapmıyorum belirti aramak eziyet oluyor.test tarihim de 21 şubat
Hb canim insallah hayırlı haberler alırız zor bi süreç seninde şimdiden hayırlı olsun kaçıncı deneme sizin
Sağol canımm inşallah güzel okur sonucu.Cnm hosgeldin insss tedavin hayirlisiyla sonuclansin inss bende gelecek ay yaptiracam dondurukmuslarimi
Hayirli olsun cnm transferin inss sonuda guzel bitsin
Oo çok yakınız canım ama sana günü uzun tutmuş ben pazar yaptırdım 21 şubat test olsun daha iyi kesin sonuç olur. Estrofemi ihmal etmiyosun dimi hergün aynı saatte içmeye özen göster ben sabh öğle akşaö aynı saatte içiyorum alarm kurdum telde.ayrıca iğnem var kan sulandırıcı ve jel vat progestan ayrıca östrojem bandı vermişti transferden önce ona da devam dedi aslunda transferden sonra bırakılıyormuş ama 3 günde bir onu yapıştırıyorum.bişi var mı değişiklik benim bugün azar azar bel ağrım vardı o kadar.canım hayırlı olsun transferin benimde cumartesi günü 2 embriyo transfer edildi. test günüm 22 Şubat heyecanlı bir bekleyiş bizi bekliyor:18::18::18:hakkımızda hayırlısı inşaALLAH
Oo çok yakınız canım ama sana günü uzun tutmuş ben pazar yaptırdım 21 şubat test olsun daha iyi kesin sonuç olu r. Estrofemi ihmal etmiyosun dimi hergün aynı saatte içmeye özen göster ben sabh öğle akşaö aynı saatte içiyorum alarm kurdum telde.ayrıca iğnem var kan sulandırıcı ve jel vat progestan ayrıca östrojem bandı vermişti transferden önce ona da devam dedi aslunda transferden sonra bırakılıyormuş ama 3 günde bir onu yapıştırıyorum.bişi var mı değişiklik benim bugün azar azar bel ağrım vardı o kadar.
canım unuturmuyum onu kabus o kabusbende günde 3 kez estrofem tab.coraspin kan sulandırıcı iğne folbiol ve cironone jel günde 1 kez kullanıyorum.belim acayip ağrıyor çabuk yoruluyorum gögüslerim çok hassas inşaALLAH test sonucumuz pozitif olur sonra 9 ay geçip yavrularımıza kavuşuruz
canım nasıl gidiyor? senin kuzu geçen sefer ilaç almamana rağmen tutmustu inşallah daha iyi olcak :)
güzel dileklerin için sağol canım benim inşaALLAH kalbimizdeki gibi olur.büyük bir merakla gün tüketiyorum çok heyecanlı ve bir o kadarda korkuyorum.Rabbim bu yolda mücadele eden bizleri kapısından eli boş çevirmesin inşaALLAH
canan
nasıl oldun canım ?
Benimle bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim :) pko var bende birde enfeksiyondan dolayı tüplerim kapanmış geçirdiğim apandist amelyatı dan dolayı laparoskopi oldum tüplerimin biri alındı biri açıldı. Tabii bukadar işlemden.dolayı piskolojim gitti iki aşılama yaptık ve en son tüp bebeğe karar verdik geçen ay başladı işlemim ist tupbebek te tedavi görüyorum çok fazla yumurtam oldu ohss olamam için doktorum dondurma işlemi yapıp sonra trnsfer yapalım dedi kısmetse bir buçuk hafta sonra transferim var 2 tane dondurulmuş denencek yaş 26
Canim cok sukur haberler guzel, cok mutluyum bugun mutluluk gozsaylarina tekrar doydum. Degerim 698 cikti. Cok iyi dediler iki gunde bir takip edicekler rabbim.tum.sonuc beklwyen arkadaslarima nasip etsin ins. Hepinizinde destegi icon allah azi olsun bu kadar probleme ragmen rabbim beni guldurdu sozleride guldursun