Dondurulmus embriyo.

canım test sonucun çıktı mı :18::18:inşaallah müjde vereceksin bize:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Canim cok sukur haberler guzel, cok mutluyum bugun mutluluk gozsaylarina tekrar doydum. Degerim 698 cikti. Cok iyi dediler iki gunde bir takip edicekler rabbim.tum.sonuc beklwyen arkadaslarima nasip etsin ins. Hepinizinde destegi icon allah azi olsun bu kadar probleme ragmen rabbim beni guldurdu sozleride guldursun

Canim cok sukur haberler guzel, cok mutluyum bugun mutluluk gozsaylarina tekrar doydum. Degerim 698 cikti. Cok iyi dediler iki gunde bir takip edicekler rabbim.tum.sonuc beklwyen arkadaslarima nasip etsin ins. Hepinizinde destegi icon allah azi olsun bu kadar probleme ragmen rabbim beni guldurdu sozleride guldursun

harikaaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun canım allahım kucağında sevdirsin :)

Cnm :nazar:masallah gozun aydin allah tamamina erdirsin insss cnm

gündüz bende seni aklımdan geçirdim nerelerde çokdandır girmiyor dedim k.k ya girdim mesajını gördüm herşey yolundadır umarım:KK34:evet canım benim transferim oldu bakalım son mu ?:KK52:olacak.habersiz bırakma fırsat buldukça gir lütfen:KK19:

Çok şükür yolunda cnm biraz yoğundum gelemedim. Mart gibi tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama martın sonlarına doğru kayınbiraderini düğünü var napıcam bilmiyorum kafam çok karışık :44: Bende tedaviye başlamak istiyorum biran önce :KK14:

Tebrikler canım çok sevindim :KK9::KK9:değerinde çok güzel ikiz sanırım maşallah :nazar::nazar:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza:KK16:.:KK16:

harikaaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun canım allahım kucağında sevdirsin :)

Silanaz test yaptın mi canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK49:

Cnm :nazar:masallah gozun aydin allah tamamina erdirsin insss cnm

Tebrikler canım çok sevindim :KK9::KK9:değerinde çok güzel ikiz sanırım maşallah :nazar::nazar:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza:KK16:.:KK16:

Hepinizden allah razi olsun darisi sizlerinde basina ins. Ben biliyorsunuz ne dinlendim ne 5 dakika durdum, rabbim nasip.ettimi ediyor kizlar ins. Rabbim bu sefer eger ikizse ikisini birden dunyaya getirmeyi nasip etsin. Ilk gebelikte cok uzuldum kizimin olumundeb sobra kalbimde kalbimin yarisida onunla durmustu sanki ins. Rabbim bu sefer hayirlisi ile kucagima almayi nasip eder

Hepinizden allah razi olsun darisi sizlerinde basina ins. Ben biliyorsunuz ne dinlendim ne 5 dakika durdum, rabbim nasip.ettimi ediyor kizlar ins. Rabbim bu sefer eger ikizse ikisini birden dunyaya getirmeyi nasip etsin. Ilk gebelikte cok uzuldum kizimin olumundeb sobra kalbimde kalbimin yarisida onunla durmustu sanki ins. Rabbim bu sefer hayirlisi ile kucagima almayi nasip eder

Amin canım inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Amin cnm inss allah hakkinda hayirlisini eylesin insss:emir_bebek::emir_bebek:

super haberrr, gozun aydin canim, bak onca uzuldun ettin bebislerin senin yuzunu guldurdu,,bundan sonra uzulmek yok takma baskalarini ve bask seyleri:) darisi hepimiz basina insallhhhhhhhhhhhh:KK52::KK52::KK52:

Silinaz hanım öncelikle tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah

Canim hayirli olsun rabbim tamamina etdirsin cok sevindim

Benimle bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim :) pko var bende birde enfeksiyondan dolayı tüplerim kapanmış geçirdiğim apandist amelyatı dan dolayı laparoskopi oldum tüplerimin biri alındı biri açıldı. Tabii bukadar işlemden.dolayı piskolojim gitti iki aşılama yaptık ve en son tüp bebeğe karar verdik geçen ay başladı işlemim ist tupbebek te tedavi görüyorum çok fazla yumurtam oldu ohss olamam için doktorum dondurma işlemi yapıp sonra trnsfer yapalım dedi kısmetse bir buçuk hafta sonra transferim var 2 tane dondurulmuş denencek yaş 26

super haberrr, gozun aydin canim, bak onca uzuldun ettin bebislerin senin yuzunu guldurdu,,bundan sonra uzulmek yok takma baskalarini ve bask seyleri:) darisi hepimiz basina insallhhhhhhhhhhhh:KK52::KK52::KK52:
Amin canim ama hala cok kirginim, aynu evin icinde konusmuyoruz. Cok zor oluyor ama hic bisey yokmus gibide boynuna atlayamam malesef. Hayirlisi allahtan ins. Devami gelir ins. Sizinde guzel haberlerinizi alcam burdan

Benimle bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim :) pko var bende birde enfeksiyondan dolayı tüplerim kapanmış geçirdiğim apandist amelyatı dan dolayı laparoskopi oldum tüplerimin biri alındı biri açıldı. Tabii bukadar işlemden.dolayı piskolojim gitti iki aşılama yaptık ve en son tüp bebeğe karar verdik geçen ay başladı işlemim ist tupbebek te tedavi görüyorum çok fazla yumurtam oldu ohss olamam için doktorum dondurma işlemi yapıp sonra trnsfer yapalım dedi kısmetse bir buçuk hafta sonra transferim var 2 tane dondurulmuş denencek yaş 26

Allah yardimcin olsun, doktor en dogru karari vrrmis denesede tutmuyo zaten Ohss oldunmu. Donmuslarla sans daha yuksek bende donmus transferi oldum cok sukur bugun sonucumu aldim

Teşekkürler inşallah bizde iyi sonuçlar alırız çok zor bi süreç çünkü beklemek daha zor :)
Sizler hangi ilaçları kullandınız birde 6. Gün embriyosu transfer edilen varmı aranızda tutma şansı nedir

canımmm gözün aydın.inan çok sevindim inşaALLAH Rabbim kalbinden geçenin olmasını nasip etsin....hepimize çifter çifter versin :KK55::KK8::KK55::KK8::KK55::KK8::KK55::KK8:ALLAH C.C tamamına erdirsin bundan sonra hep güzel haberler al canım:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:eşine söyle bundan sonra çok para kazanmazı lazım çooookkkkk:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Teşekkürler inşallah bizde iyi sonuçlar alırız çok zor bi süreç çünkü beklemek daha zor :)
Sizler hangi ilaçları kullandınız birde 6. Gün embriyosu transfer edilen varmı aranızda tutma şansı nedir

canım öncelikle hoşgeldin aramıza:KK3:ben de pkos hastasıyım 38 yaşındayım şuan 7.denemem olan dondurulmuş transferimde gün sayıyorum test tarihim 22 Şubat benimde OHSS olduğu için 5.gün embriyolarım donduruldu.dondurulduğunda normal sayılacak kalitedeydi.transfer günü embriyologun deyimiyle süper olmuşlar bana da 2 tane transfer edildi.dondurulmuş tedavisinde standart bir tedavi yok aslında ben estrofem tab.corasprin folbiol ve kan sulandırıcı iğne ile crinone jel kullanıyorum.dondurulmuş embriyonun tutma şansını daha yüksek görüyorum ve sağlıklı bir hamilelik olarak geliştiğini düşünüyorum.seninde tedavin hayırlı olsun canım hepimizin sonu:KK49::nazar:olsun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok şükür yolunda cnm biraz yoğundum gelemedim. Mart gibi tekrar tedavi olmayı düşünüyorum ama martın sonlarına doğru kayınbiraderini düğünü var napıcam bilmiyorum kafam çok karışık :44: Bende tedaviye başlamak istiyorum biran önce :KK14:

ah canım:26: ikilemde kalmak zor.Rabbim sana çıkış yolunu göstersin.inşaALLAH bu tedavinde yavrularına kavuşacaksın:KK16::KK16::KK16::KK16:

X