Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canım rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evletler versin transferinde hayırlı olsun inş bu defe yüzün güler güzel haberi alırsın
kalbimdesin canım doktorun nası bir tedavi uyguladı sana bilgilendirirsen sevinirim
evet canım en azından 14 günlük anne aday adayıyımsabrımızı ölçüyorlar sabırlı annelermiyiz diye gün sayarak ömrümüz geçiyor çocukları olduğunda nasıl anne olacaklar akıl sağlıkları yerinde mi yoksa değil mi
kızlaarrr çok sağolun dün nerdeyse idrar komasına girdimbeni merkezden arayıp 9:30-10:00 arası burada olun yolda sıkışmaya başlayın dediler tabiii ben başladım su içmeye geçen seferde kendime göre çok sıkışıktım ama ultrasonda yeterli olmadığı anlaşıldı tekrar su içip bekleyenler arasında bilmem kaçıncı sıraya gerilemiştimsıram geçti yaniiiibu sefer dedim sıramı kaptırmayacağım hastaneye gittiğimde iyi sıkışmıştım sizi birazdan alacağız dediler 1 saat geçtidayanamıyorum tüp bebek katında iğne atsanız yere düşmüyor.ALLAH'ım şaka yapmıyorum kızlar oturan kişiden fazlası ayakta ben sıkıştığım için oturamıyorum doktorumu gördüm nezaman transfer olacak ben altıma yapacağım dedim opum var ondan sonra seni alacağız dedi biraz idrarını boşalt dedi bende hayatta olmaz abdestimi bozmak istemiyorum dedim doktor güldü lafın kısası beni 2 buçuk saat sonra aldılar masaya yattım aman ALLAH'ım hemşireye beni kaldır dedim yatınca karnım gerildi damlamak üzereapar topar wc ye koştum hemşire 1 bardaktan fazla yapma diyor duyan kim gidiyor tutamıyorum içimdem dedim benim sıra yine geçtineyse transferde yetecek kadar depo doluymuş 2 tane yavruyu alarak transfer maceramı bitirdim.transferden sonra yer yok diye 1 saat yattım taburcu oldum.fakat eve gitmek için taksi bulamadık ben belli bir kısmı yürüdüm otobüse bindim.eve 10 dakika mesafede indim çünkü başka yöne giden bir otobüstütabiii yine taksi bulamıyoruz eşim deliriyor bu ne şanşsızlık diye taksi duruyor abi ben şoför değiştircem orası bana ters neyse bitanesine bindik adam aynı cevabı verdi eşim dedi inmem beni eve götüreceksin 1 saattir eve gitmeye uğraşıyorum adam eşimden korktuneyse evimize geldik inşaALLAH bu maceranın sonu hamilelikle ve yavruların beni 9 bırakmaması ile biterhepinizi seviyorum iyiki hayatımdasınız
kızlaarrr çok sağolun dün nerdeyse idrar komasına girdimbeni merkezden arayıp 9:30-10:00 arası burada olun yolda sıkışmaya başlayın dediler tabiii ben başladım su içmeye geçen seferde kendime göre çok sıkışıktım ama ultrasonda yeterli olmadığı anlaşıldı tekrar su içip bekleyenler arasında bilmem kaçıncı sıraya gerilemiştimsıram geçti yaniiiibu sefer dedim sıramı kaptırmayacağım hastaneye gittiğimde iyi sıkışmıştım sizi birazdan alacağız dediler 1 saat geçtidayanamıyorum tüp bebek katında iğne atsanız yere düşmüyor.ALLAH'ım şaka yapmıyorum kızlar oturan kişiden fazlası ayakta ben sıkıştığım için oturamıyorum doktorumu gördüm nezaman transfer olacak ben altıma yapacağım dedim opum var ondan sonra seni alacağız dedi biraz idrarını boşalt dedi bende hayatta olmaz abdestimi bozmak istemiyorum dedim doktor güldü lafın kısası beni 2 buçuk saat sonra aldılar masaya yattım aman ALLAH'ım hemşireye beni kaldır dedim yatınca karnım gerildi damlamak üzereapar topar wc ye koştum hemşire 1 bardaktan fazla yapma diyor duyan kim gidiyor tutamıyorum içimdem dedim benim sıra yine geçtineyse transferde yetecek kadar depo doluymuş 2 tane yavruyu alarak transfer maceramı bitirdim.transferden sonra yer yok diye 1 saat yattım taburcu oldum.fakat eve gitmek için taksi bulamadık ben belli bir kısmı yürüdüm otobüse bindim.eve 10 dakika mesafede indim çünkü başka yöne giden bir otobüstütabiii yine taksi bulamıyoruz eşim deliriyor bu ne şanşsızlık diye taksi duruyor abi ben şoför değiştircem orası bana ters neyse bitanesine bindik adam aynı cevabı verdi eşim dedi inmem beni eve götüreceksin 1 saattir eve gitmeye uğraşıyorum adam eşimden korktuneyse evimize geldik inşaALLAH bu maceranın sonu hamilelikle ve yavruların beni 9 bırakmaması ile biterhepinizi seviyorum iyiki hayatımdasınız
inşaALLAH canancımcanım malum bende pkos var şimdiki doktorumda ilk tüp denememde ohss oldum transfer olmadan embriyolar donduruldu. 1 Ocak 2014 de ilk dondurulmuş transferimi oldum tedavide en önemli ilaç olan estrofemi yanlış anlaşılmalar sonucunda kullanmadım ilk beta-hcg pozitif çıktı sonra negatif oldu ara vermeden başlayalım dedi doktorum adet olunca 3.günü gittim menegon iğneye başladık 1-2 tane yumurta geliştirip çatlatıp dondurulmuş transferi yapacaktık ama bende yumurta gelişmedi ara vermeden estrofeme devam ettik 8 Şubatta 2 adet blastokist embriyo transfer edildi...hepimizin hakkında hayırlısı canım sağlığımız elverdiği sürece denemeye devam inşaALLAH
canım her işte vardır gizli hayırlar o yüzden üzülme Rabbim babana acil şifalar nasip etsin.herşey gönlüne göre olsuncanım evet ben hızlıyımteorikte ama kilom 90 yaşım 38 hızımı sen hesap et artık
Ahh canim benim asas sabir kucagina aldiktan sonra basliyor, simdi ki heycan ve sabir bambaska.... sordum cunku donmus transferi olunca bazi yerler 14.gun yapiyor... biraz fazla fedakar oluyoz diger annelrrden, ilk baslar mutluluk sarhosu sonrasi, cocuga gore yasiyoruz... digerleri gibi cocugu yada bebegi bizim yasantumiza hore yasatmiyoruzz
Hayirli olsun transferin, maslalah tup bebek merkezi turkiyede her sokakta var gibi, ne kader.bir bizmisiz gibi hossetsekde binlercesi var rabbim hepimizin yuzunu guldirsun ins. Boyle hayirlsi islere girince aksilikler hoc botmiyor, ins. Bu aksiljkler hayirlara vesile olur. Hadi basla gun saymaya , benim sok 2 gun.heycan dorukta
canım tedavin hayırlı olsun baya meşakkatli olmuş ama bence bu sefer ki kesin tutacak yaşadıklarını okuyunca içime doğdu, Rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım..
Kalbimdesin hayirli olsun transferiniz, emeklerinizi karsiligini alabilmeniz temennisi île ..
canım hayırlı olsun benim doktorum 1 ay ara veriyo vucudun dinlenmesini istito seninki hemen istemiş şaşırdım inanki maşaallah enerjine hayran oldum bende enerjide cesarette kalmadı uzun bir zaman ara vercem
Babam için teşekkürler benim kilom 70 ama doktor kiloya bağladı ne yaptıysam kilo veremiyorum çok canım sıkılıyor 4 deneme yaptım manevi güç olana kadar bitmeyecek ama maddi olarak bittim yaşım 32 son bi donmuşu deneyebilecek gücüm var arabayı sattık kredi çekerek bile denedim başka çarem yoktu ve hala taksitini ödüyorum kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş Rabbim inşallah ben ve ben gibi arkadaşlarımın çaresini versin senden
senden bu defa çok ama çok umutluyum inşallah halaylarla kutlayacağız burda
canım bu kilo olayını ben sebep bulamadıklarında öne sürüyorlar diye düşünüyorum.etrafımda o kadar kilosu yüksek tanıdıklarım spontan gebe kaldı ki ben bile o kiloyla nasıl oldu dedim ama tıp kiloluysan kilodan değilsen zayıflıktan deyip işin içinden çıkıyor.Rabbim seni de bizleride çok beklemeden doktor doktor gezmeden evlatlarımıza kavuştursun inşaALLAH
üzülmemek elde değil ki canım ama sabredeceğiz günün birinde bizimde yavrularımız ömrümüzü dolduracak ve herşeyi unutacağız inşaALLAH
Babam için teşekkürler benim kilom 70 ama doktor kiloya bağladı ne yaptıysam kilo veremiyorum çok canım sıkılıyor 4 deneme yaptım manevi güç olana kadar bitmeyecek ama maddi olarak bittim yaşım 32 son bi donmuşu deneyebilecek gücüm var arabayı sattık kredi çekerek bile denedim başka çarem yoktu ve hala taksitini ödüyorum kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş Rabbim inşallah ben ve ben gibi arkadaşlarımın çaresini versin senden
senden bu defa çok ama çok umutluyum inşallah halaylarla kutlayacağız burda
Evde felaket bir kavga, sonuca bir gun kala, butun olan umutlarim sondu, bundan sonra benim bebegimin tutmasi bir mucize, keske imkanim olsada simdi ogrensem sonucu cunku ona gore ne yapcami bilirdim, beni bu duruma dusurenleri allaha haveleediyorum . Hayata hersey kuskunum suan aglamaktan sismis olan gozlerim ile artik bazen allahim al canimi der gibi oldum, bizim yasadiklarimizi bizden baskasi ne yazxiki anlamiyor, destek olcana kosteknoluyolar, yoruldummm, uyumak ve uyanmak istiyorum
Evde felaket bir kavga, sonuca bir gun kala, butun olan umutlarim sondu, bundan sonra benim bebegimin tutmasi bir mucize, keske imkanim olsada simdi ogrensem sonucu cunku ona gore ne yapcami bilirdim, beni bu duruma dusurenleri allaha haveleediyorum . Hayata hersey kuskunum suan aglamaktan sismis olan gozlerim ile artik bazen allahim al canimi der gibi oldum, bizim yasadiklarimizi bizden baskasi ne yazxiki anlamiyor, destek olcana kosteknoluyolar, yoruldummm, uyumak ve uyanmak istiyorum
canim moralini bozma hemen, hersey insanlar icin..hayatta kavgada oluyor, dovuste heleki suan eslerimizde bizde cok sancili psikolojik olarak sikintili gunler geciriyoruz, biraz oturup dusununce yatisir sakinlesirsin umarim..bebisin icin bunu yap..