gecmis olsun canim Allah sabir guc versin: acini paylasiyorum
yeter kedilerin dogurdugu azcikta biz dogurulam dimi ama:)
Aynen cnmyeter kedilerin dogurdugu azcikta biz dogurulam dimi ama:)
Transfer bekliyenler tedaviniz hayırlıolsun....Sonuç için gün sayanlar pozitifi en yüksek değerlerle görün bebekeleriniz size sımsıkı tutsun 9 ay hiç bırakmasın inşaallah... Benim 4. Denememde olmadı yine negatif(( içim yanıyor şimdi ne yapmalıyım neden tutmuyor 1kere bile bunda ters birşey var?? Çok üzgünüm (( Allhım bana benim gibilere güç ver. ..
Allah sabır versin vardır bundada bi hayır bende 4 deneme yaptım ve tutmadı doktorum sadece kiloya bağladı bide pgt yani genetikte sorun olmalı yoksa böle bi ihtimal yoktu pgt yaptıracağız bidahaki sefere dedi sana ne sebeb söyledi canım
nannacim her zaman güzel haberler almani dilerim gözün aydin canimyas konusuna gelince ben 38 yasindayim en gencimiz benim yahuuuu
Nanna gözün aydın canım maşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim:119::119: darısı bizim başımıza inşaALLAH
Transfer bekliyenler tedaviniz hayırlıolsun....Sonuç için gün sayanlar pozitifi en yüksek değerlerle görün bebekeleriniz size sımsıkı tutsun 9 ay hiç bırakmasın inşaallah... Benim 4. Denememde olmadı yine negatif(( içim yanıyor şimdi ne yapmalıyım neden tutmuyor 1kere bile bunda ters birşey var?? Çok üzgünüm (( Allhım bana benim gibilere güç ver. ..
kızlar çok zor geçti 2 4 saat benim için kuzucuklarım beni bırakmamışlar pazartesi günü başlamiştı düşüğüm ama düşmemişler dün gece çok ağrım vardı doktora gittim kürtaş yapalım dediler izin vermedim ağrı kesici iğne yaptırdım eve geldim sabah kalktım ağrım ikiye katlanmıştı istifra etmeye başladım bebeklerin beni zehirlediğini zannettim doktorumun önerdiği hastanaye gittim serum ve ağrı kesici yaptır kürtaşa karşıyım dedi hastanede 4 saat kadar kaldım eve geldiğimde her 5 dakikada bir sancı tutuyodu uyumaya çalıştım kaltığımda petimde birtanesi vardı diğeri düşmemiş onun düşmesini bekliyorum inş en kısa amanda düşer
kızlar çok zor geçti 2 4 saat benim için kuzucuklarım beni bırakmamışlar pazartesi günü başlamiştı düşüğüm ama düşmemişler dün gece çok ağrım vardı doktora gittim kürtaş yapalım dediler izin vermedim ağrı kesici iğne yaptırdım eve geldim sabah kalktım ağrım ikiye katlanmıştı istifra etmeye başladım bebeklerin beni zehirlediğini zannettim doktorumun önerdiği hastanaye gittim serum ve ağrı kesici yaptır kürtaşa karşıyım dedi hastanede 4 saat kadar kaldım eve geldiğimde her 5 dakikada bir sancı tutuyodu uyumaya çalıştım kaltığımda petimde birtanesi vardı diğeri düşmemiş onun düşmesini bekliyorum inş en kısa amanda düşer
Allah razi olsun canimmRabbim hepimizin yardimcisi olsun.. Sende bebislerini almissin hayirli olsun tatlim insallah bebislerin simsiki tutunur kök salarlar 9 ay boyunca saglikla tasiyip kucagina almak nasip olur insallahhh Bu arada tabiki en gencimiz sensin daha 18 sin sen
Neden 14. Ayy 12 bile bebisler karnimizda musmutlu olmamoz gerektigi halde gecmiyo inanki, Ne kasar dusunmesende olmuyoo, pozitifler goruruzz ins
Transferin hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsunlar annesine 9 ay boyunca
hayirli ugurlu olsun canim, bu sefer hersey tastamam, guzel haberialicaz insallahhh 9 ay sonrada bebis kucakta:)
canım hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile önce göbüşünde sonra kucağında sevdirsin :)
İnss son olsun sonu bebisli olsun inss 14 gun su gibi gecsin hemencecik bize guzel haerlerini ver inss cnm
hepiniz iyisinizdir umarim kizlar, ben iyiydim ama FB ta milletin bebek videolarini resimlerini gordukce kiskanclik degil ama uzuluyorum acikcasi..en iyisi kapatmak..siz nasil etkileniyorsunuz? sadece ben miyim yoksa?
benim tedavimle ilgili hiçbi bilgim yok gidip görüşmedim dün adet oldum gidecektim ama salı günü babamın ameliyatı olacak ilaçları düzenli kullanamam die gitmedim birdahaki aya bıraktım bu kadar bekledim bir ay daha beklerim napayım bide olumsuz sonuç almaktan korkuyorum sanırım adetimi iple çekiyorum oluncada gitmeye korkuyorum
çok geçmiş olsun canım...Rabbim sabır versingenetik tarama yapıldımı canım 3.denemeden sonra bir sürü testler yapıyorlar.inşaALLAH bir dahaki tedavinde yüzün güler yavrularını kucağına alırsın
Hiç yapılmadı şimdi yaptıracam ama çok pahalıymış sanırım istanbulda yaşıyorum Zeynep-Kamil de yapıldığını duydum oraya gitmeyi düşünüyorum,Hayırlısı inşaallah cnm çok sağol...
canım allahım sana güç ve sabır versin :)
canım benim yaşadıklarının tarifi yok Rabbim güç versin.hepimizin sınavı farkıl farklı kimimiz hiç hamile bile kalamıyoruz,kimimiz karnımızda yavrumuza veda ediyoruz,kimimiz genç fidanları toprağa veriyoruz.acının anne yüreğini dağlayıp ALLAH'a yalvardığı dua ettiği ve mükafatını aldığı zamanlar "cennet anaların ayağı altındadır"herşeyin teselli bulduğu kelimeler bu olsa gerek.Rabbim sana sabır versin canım.bir daha kaybetmeyeceğin hayırlı sağlıklı evlatlar versin