Dondurulmus embriyo.

yeter kedilerin dogurdugu azcikta biz dogurulam dimi ama:)

Kesinlikle esimle disrai gittik, anam hamile gormekten bayginlik geldi ay insallah dedim jep icimden yaaa ayy kaldi 3 gun, kediler gibi bizde durmadan hep dogiralim, uc , besiz hatta 9 doguralimda dunya basinina haber olalim hahahha neree mevlam verseede 1 tane verse diyordum hep, cok sukur benim bir evladim var, Rabbim benden once hic olmayanlara nasip etsin ins.

yeter kedilerin dogurdugu azcikta biz dogurulam dimi ama:)
Aynen cnm

Allah sabır versin vardır bundada bi hayır bende 4 deneme yaptım ve tutmadı doktorum sadece kiloya bağladı bide pgt yani genetikte sorun olmalı yoksa böle bi ihtimal yoktu pgt yaptıracağız bidahaki sefere dedi sana ne sebeb söyledi canım

Evet cnm bende yaptırcam o tahlilleri ama çok masraflıymış araştırma hast. Yapıyormuş biraz uğraşacam bakalım hayırlısı

nannacim her zaman güzel haberler almani dilerim gözün aydin canimyas konusuna gelince ben 38 yasindayim en gencimiz benim yahuuuu

Allah razi olsun canimm Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. Sende bebislerini almissin hayirli olsun tatlim insallah bebislerin simsiki tutunur kök salarlar 9 ay boyunca saglikla tasiyip kucagina almak nasip olur insallahhh Bu arada tabiki en gencimiz sensin daha 18 sin sen

Nanna gözün aydın canım maşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim:119::119: darısı bizim başımıza inşaALLAH

Aminnn canimm insallah Rabbim hepinize daha güzel gunler görmeyi nasip etsin Insallah hepimiz saglikla bebislerimizi kucagimiza alirizz

Cok üzüldüm canim gecmis olsun insallah bir daha ki tedavinde bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur hic birakmazlar.. Rabbim yardimcin olsun tez vakitte yüzünü güldürsün insallahhh

kızlar çok zor geçti 2 4 saat benim için kuzucuklarım beni bırakmamışlar pazartesi günü başlamiştı düşüğüm ama düşmemişler dün gece çok ağrım vardı doktora gittim kürtaş yapalım dediler izin vermedim ağrı kesici iğne yaptırdım eve geldim sabah kalktım ağrım ikiye katlanmıştı istifra etmeye başladım bebeklerin beni zehirlediğini zannettim doktorumun önerdiği hastanaye gittim serum ve ağrı kesici yaptır kürtaşa karşıyım dedi hastanede 4 saat kadar kaldım eve geldiğimde her 5 dakikada bir sancı tutuyodu uyumaya çalıştım kaltığımda petimde birtanesi vardı diğeri düşmemiş onun düşmesini bekliyorum inş en kısa amanda düşer

canım allahım sana güç ve sabır versin :)

canım benim yaşadıklarının tarifi yok Rabbim güç versin.hepimizin sınavı farkıl farklı kimimiz hiç hamile bile kalamıyoruz,kimimiz karnımızda yavrumuza veda ediyoruz,kimimiz genç fidanları toprağa veriyoruz.acının anne yüreğini dağlayıp ALLAH'a yalvardığı dua ettiği ve mükafatını aldığı zamanlar "cennet anaların ayağı altındadır"herşeyin teselli bulduğu kelimeler bu olsa gerek.Rabbim sana sabır versin canım.bir daha kaybetmeyeceğin hayırlı sağlıklı evlatlar versin

canım benim ALLAH C.C razı olsun inşaALLAH hepimizin başladığı yada başlayacağı tedaviler son olur sağlıklı vaktinde kolaylıkla yavrularımızı kucağımıza alırızsevdim 18 i

Neden 14. Ayy 12 bile bebisler karnimizda musmutlu olmamoz gerektigi halde gecmiyo inanki, Ne kasar dusunmesende olmuyoo, pozitifler goruruzz ins

evet canım en azından 14 günlük anne aday adayıyımsabrımızı ölçüyorlar sabırlı annelermiyiz diye gün sayarak ömrümüz geçiyor çocukları olduğunda nasıl anne olacaklar akıl sağlıkları yerinde mi yoksa değil mi

Transferin hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsunlar annesine 9 ay boyunca

hayirli ugurlu olsun canim, bu sefer hersey tastamam, guzel haberialicaz insallahhh 9 ay sonrada bebis kucakta:)

canım hayırlı olsun rabbim hayırlısı ile önce göbüşünde sonra kucağında sevdirsin :)

İnss son olsun sonu bebisli olsun inss 14 gun su gibi gecsin hemencecik bize guzel haerlerini ver inss cnm

kızlaarrr çok sağolun dün nerdeyse idrar komasına girdimbeni merkezden arayıp 9:30-10:00 arası burada olun yolda sıkışmaya başlayın dediler tabiii ben başladım su içmeye geçen seferde kendime göre çok sıkışıktım ama ultrasonda yeterli olmadığı anlaşıldı tekrar su içip bekleyenler arasında bilmem kaçıncı sıraya gerilemiştimsıram geçti yaniiiibu sefer dedim sıramı kaptırmayacağım hastaneye gittiğimde iyi sıkışmıştım sizi birazdan alacağız dediler 1 saat geçtidayanamıyorum tüp bebek katında iğne atsanız yere düşmüyor.ALLAH'ım şaka yapmıyorum kızlar oturan kişiden fazlası ayakta ben sıkıştığım için oturamıyorum doktorumu gördüm nezaman transfer olacak ben altıma yapacağım dedim opum var ondan sonra seni alacağız dedi biraz idrarını boşalt dedi bende hayatta olmaz abdestimi bozmak istemiyorum dedim doktor güldü lafın kısası beni 2 buçuk saat sonra aldılar masaya yattım aman ALLAH'ım hemşireye beni kaldır dedim yatınca karnım gerildi damlamak üzereapar topar wc ye koştum hemşire 1 bardaktan fazla yapma diyor duyan kim gidiyor tutamıyorum içimdem dedim benim sıra yine geçtineyse transferde yetecek kadar depo doluymuş 2 tane yavruyu alarak transfer maceramı bitirdim.transferden sonra yer yok diye 1 saat yattım taburcu oldum.fakat eve gitmek için taksi bulamadık ben belli bir kısmı yürüdüm otobüse bindim.eve 10 dakika mesafede indim çünkü başka yöne giden bir otobüstütabiii yine taksi bulamıyoruz eşim deliriyor bu ne şanşsızlık diye taksi duruyor abi ben şoför değiştircem orası bana ters neyse bitanesine bindik adam aynı cevabı verdi eşim dedi inmem beni eve götüreceksin 1 saattir eve gitmeye uğraşıyorum adam eşimden korktuneyse evimize geldik inşaALLAH bu maceranın sonu hamilelikle ve yavruların beni 9 bırakmaması ile biterhepinizi seviyorum iyiki hayatımdasınız

hepiniz iyisinizdir umarim kizlar, ben iyiydim ama FB ta milletin bebek videolarini resimlerini gordukce kiskanclik degil ama uzuluyorum acikcasi..en iyisi kapatmak..siz nasil etkileniyorsunuz? sadece ben miyim yoksa?

üzülmemek elde değil ki canım ama sabredeceğiz günün birinde bizimde yavrularımız ömrümüzü dolduracak ve herşeyi unutacağız inşaALLAH

canım her işte vardır gizli hayırlar o yüzden üzülme Rabbim babana acil şifalar nasip etsin.herşey gönlüne göre olsuncanım evet ben hızlıyımteorikte ama kilom 90 yaşım 38 hızımı sen hesap et artık

çok geçmiş olsun canım...Rabbim sabır versin genetik tarama yapıldımı canım 3.denemeden sonra bir sürü testler yapıyorlar.inşaALLAH bir dahaki tedavinde yüzün güler yavrularını kucağına alırsın

Hiç yapılmadı şimdi yaptıracam ama çok pahalıymış sanırım istanbulda yaşıyorum Zeynep-Kamil de yapıldığını duydum oraya gitmeyi düşünüyorum,Hayırlısı inşaallah cnm çok sağol...

sende sağol birtanem.hakkında hayırlısı inşaALLAHRaabbim kolaylıklar nasip etsin işlerin yolunda gitsin tahlillerin temiz çıksınbende bir sürü testler yaptırdım profilimdeki resim albümüne koydum.birşey çıkmadı sadece çok az kanda pıhtılaşma var onun içinde tedavilerde coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

inş canım rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evletler versin transferinde hayırlı olsun inş bu defe yüzün güler güzel haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…