- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Kizlar transfer oldu eve geldim cok sukur, ama 3 tane embriyodan birisi yasamadi, sonra baska bir tan3 cozundurmusler , bu sefer cok basit oldu yapti koydular 10 dakia sonra idarini yap dedielr, yaptim eve yolladilar. 11 subat test gunum, rabbim yuzumuzu guldurur, kucaklarimizi doldurur ins.
Kizlar hepinizden allah razi olsun ilaclarimi alip yatiyorum cok zor bir surecin icindeyim rabbime siginiyorum
Kizlar transfer oldu eve geldim cok sukur, ama 3 tane embriyodan birisi yasamadi, sonra baska bir tan3 cozundurmusler , bu sefer cok basit oldu yapti koydular 10 dakia sonra idarini yap dedielr, yaptim eve yolladilar. 11 subat test gunum, rabbim yuzumuzu guldurur, kucaklarimizi doldurur ins.
Amin hayatım amin. bana 2 tane koydular. Sana kaç tane koydular?
nannacim ne zaman gidiyorsun tekrar doktora? son durumlar nedir?
canım bana da 2 tane transfer ettiler bakalım bekliyoruz Pozitifleri görürüz inşallah :)
allahım korusun seni de yavrunu da canım :)
Kızlar benim salı günü 2 adet dodurulmuş transferim oldu. Bugün 3. gün ama bir damla kan geldi. çok moralim bozuldu
Aminnnn...canım stres yapma çoğu arkadas bunun yerleşme kanaması olduğunu söylüyor içini ferah tut inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :)
bebişlerın sıkı sıkı tutunsunlar annelerine Rabbim tranferini hayırlı kılsınKizlar transfer oldu eve geldim cok sukur, ama 3 tane embriyodan birisi yasamadi, sonra baska bir tan3 cozundurmusler , bu sefer cok basit oldu yapti koydular 10 dakia sonra idarini yap dedielr, yaptim eve yolladilar. 11 subat test gunum, rabbim yuzumuzu guldurur, kucaklarimizi doldurur ins.
Aminnnn...
Tahr,ş gibi bi damlacık kandı. ama ne bilim korkuyo insan hep negatif görünce... Gerçi o benimde aklıma geldi. 3. gün böyle bir şey varsa tutunmuş olabilri diye düşünüyorum
bebişlerın sıkı sıkı tutunsunlar annelerine Rabbim tranferini hayırlı kılsın
bencede o tutunma kanaması sıkı sıkı tutunuyorlar anneciklerine ayaklarının altına yastık koy ilaçlarını aksatma cnm
Ah nerdeeee... çalışıyorum ben. akşam 7-8 den önce eve gidemiyorum.
Canimm nasilsin? Nasil oldun kanamalarin gecti mi? Insallah gecmistir bir daha da yasamazsinRabbim hepimizin yardimcimiz olsun evlatlarimizi bizlere bagislasin aminnnnn
gün gün gebelik takibi dieye yaz canm