Dondurulmus embriyo.

hayirli olsun arkadasim, guzel haberler al insallah..darisi basimizaaa

Kizlar hepinizden allah razi olsun ilaclarimi alip yatiyorum cok zor bir surecin icindeyim rabbime siginiyorum

Amin hayatım amin. bana 2 tane koydular. Sana kaç tane koydular?

canım bana da 2 tane transfer ettiler bakalım bekliyoruz Pozitifleri görürüz inşallah :)[/QUOTE]

hayırlı ooolsun hepinize yavrularınız sımsıkı tutunsunlar inşallah :) sağlıklı stressiz hamilelikler olsun

nannacim ne zaman gidiyorsun tekrar doktora? son durumlar nedir?

Bekliyorum canim haftaya gidicem doktora sorma zaman gecmiyo
Sizlerin güzel haberlerini bekliyorum insallah tedavide olan bütün arkadaslarima Rabbim pozitif sonuclar almayi nasip eder
Az kaldi Sali gününe senide heyecanla bekliyorum

canım bana da 2 tane transfer ettiler bakalım bekliyoruz Pozitifleri görürüz inşallah :)

hayırlı ooolsun hepinize yavrularınız sımsıkı tutunsunlar inşallah :) sağlıklı stressiz hamilelikler olsun[/QUOTE]

Canimm nasilsin? Nasil oldun kanamalarin gecti mi? Insallah gecmistir bir daha da yasamazsin Rabbim hepimizin yardimcimiz olsun evlatlarimizi bizlere bagislasin aminnnnn

Son düzenleme:
Arkadaslar simdi bi kac IVF yani tup bebek alaninda basarlili merkezlerin transfer sonrasi yapilmasi gerekenleri okudum , nerdeyse hepsi transfer den sonra hareketsiz surekli yatilmasinin gebelige yardimci olmak yerine engelledini ve bunun Misir da kanitlandini yaziyolar.

Neden olarakda kan akiminin yavaslamasi ve vucuy isisinin sabit kalmasini gosteriyorlar bu yuzden kesinlikle 2-3 gun sonra nornal hayata donulmesini ve ilk 2-3 gun de evde yurulmesini , agir isler yapilmamasni, bildiniz seyler bu kisim...

Stresten kesinlkle.uzak durulmasi gerektini yaziyorlar....

Bende patlatim misirlari simdi oglumla yiyorum, hadi sizde patlatin :) afiyet olsun

Canimm nasilsin? Nasil oldun kanamalarin gecti mi? Insallah gecmistir bir daha da yasamazsin Rabbim hepimizin yardimcimiz olsun evlatlarimizi bizlere bagislasin aminnnnn[/QUOTE]

Tekrar oldu kanam canım fazla sürmedi şimdilik yok migde yanmalarim çok var hayırlı si olur inşallah diyorum bakalım

Kızlar benim salı günü 2 adet dodurulmuş transferim oldu. Bugün 3. gün ama bir damla kan geldi. çok moralim bozuldu

Kızlar benim salı günü 2 adet dodurulmuş transferim oldu. Bugün 3. gün ama bir damla kan geldi. çok moralim bozuldu

canım stres yapma çoğu arkadas bunun yerleşme kanaması olduğunu söylüyor içini ferah tut inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :)

canım stres yapma çoğu arkadas bunun yerleşme kanaması olduğunu söylüyor içini ferah tut inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız :)
Aminnnn...
Tahr,ş gibi bi damlacık kandı. ama ne bilim korkuyo insan hep negatif görünce... Gerçi o benimde aklıma geldi. 3. gün böyle bir şey varsa tutunmuş olabilri diye düşünüyorum

bebişlerın sıkı sıkı tutunsunlar annelerine Rabbim tranferini hayırlı kılsın
Aminnnn...
Tahr,ş gibi bi damlacık kandı. ama ne bilim korkuyo insan hep negatif görünce... Gerçi o benimde aklıma geldi. 3. gün böyle bir şey varsa tutunmuş olabilri diye düşünüyorum

bencede o tutunma kanaması sıkı sıkı tutunuyorlar anneciklerine ayaklarının altına yastık koy ilaçlarını aksatma cnm

Ah nerdeeee... çalışıyorum ben. akşam 7-8 den önce eve gidemiyorum.

Ah nerdeeee... çalışıyorum ben. akşam 7-8 den önce eve gidemiyorum.

canım yinede dikkat et yorma kndini fazla her zaman Allahtan hayırlısını istemiyormuyuz eğer hayırlısa ne yaparsan yap onlar sana sıkı sıkı tutunacaklardır ben 4 denememdede yattım ama hayırlı değilmiş olmadı

Canimm nasilsin? Nasil oldun kanamalarin gecti mi? Insallah gecmistir bir daha da yasamazsin Rabbim hepimizin yardimcimiz olsun evlatlarimizi bizlere bagislasin aminnnnn

Tekrar oldu kanam canım fazla sürmedi şimdilik yok migde yanmalarim çok var hayırlı si olur inşallah diyorum bakalım[/QUOTE]

Aman kanaman olmasinda mide yanmasi fln normal hamilelikte, ben bulanti olunca mutlu oluyorum valla Rabbim nasip ettiyse korkma hic bisey olmaz

Aman kanaman olmasinda mide yanmasi fln normal hamilelikte, ben bulanti olunca mutlu oluyorum valla Rabbim nasip ettiyse korkma hic bisey olmaz [/QUOTE]

inşallah canım yaa bende bulantı yok miğde yanması var inşallah normaldir birde hamilelik takviminde takip etmek istiyorum hergün gelişmeleri bulamıyorum eklemekte istemiyorum daha erken diyorum siz nasıl buluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…