Dondurulmus embriyo.

Arkadaşlar, Rabbim bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepinizin tedavilerini hayırlı, bol pozitifli eylesin, benim gibi başlayacak olan yoldaşlarımada tez zamanda pozitif görmeyi nasip eylesin AMİN

Amin diyorum içten duana canım insAllah Rabbim bizlerede evlat sevgisini yasamayı nasip eder en kısa zamanda

Amin canım transverin hayırlı olsun güzel haberlerini bekiyoruz...

Kızlar bugün kontrolüm vardı perşembe gününden için transfer vardı programımda ama dr rahim kalınlığımı iyi bulmadı henüz 7 mm gözüküyor ben 9 mm olmasından yanayım transfer için dedi. O yüzden perşembe olmayacak transfer crinole jele başlatmadı yarın balayacaktım lucrinde yarın bitecekti ama lucrin devam ayrıca bant verdi yapıştırıcam iki tane pazartesi yine kontrole gidicem bakılacak sanırım öbür hafta pazartesi filan olacak öyle uzadı yani umarım kalınlaşır nar suyunu sordum transfere kadar içebilirsin transferden sonra önermiyoruz dedi kalınlığa iyi gelir mi bilmem ilaçlar zaten sağlayacak ama için rahat edecekse iç dedi sorun olmaz dedi işte ananasta aynı şekilde transfere kadar yiyebilirsin dedi bende durumlar böyle aslında sevindim uzatmasına o halde de transfer yapabilirdi ama uzatalım dedi durumlar böyle..

Aman kanaman olmasinda mide yanmasi fln normal hamilelikte, ben bulanti olunca mutlu oluyorum valla Rabbim nasip ettiyse korkma hic bisey olmaz

inşallah canım yaa bende bulantı yok miğde yanması var inşallah normaldir birde hamilelik takviminde takip etmek istiyorum hergün gelişmeleri bulamıyorum eklemekte istemiyorum daha erken diyorum siz nasıl buluyorsunuz[/QUOTE]

Hamilelikte mide yanmasi cok olurmus hic sorun etme tadini cikar hamileliginin =) Ben daha yapmadim takvimi kalp atisini duymadan koyamam sanirim,ama sen yapmissin canim senden takip ederim haftalarimiz ayni nasilsa

Son düzenleme:
inşallah canım yaa bende bulantı yok miğde yanması var inşallah normaldir birde hamilelik takviminde takip etmek istiyorum hergün gelişmeleri bulamıyorum eklemekte istemiyorum daha erken diyorum siz nasıl buluyorsunuz

Hamilelikte mide yanmasi cok olurmus hic sorun etme tadini cikar hamileliginin =) Ben daha yapmadim takvimi kalp atisini duymadan koyamam sanirim,ama sen yapmissin canim senden takip ederim haftalarimiz ayni nasilsa [/QUOTE]

Ewet mecburen yaptım aramaktan gina geldi her seferinde walla :) canım

zaman hem gecmiyor, hem su gibi geciyor Ocak ayini bitirdik bilee...aynen sali gununu heyecanla cekiyorum TR saati ile gece 10 da yapilacak insallah transferim ve sanirim 1 tane koyduracagiz..seninde guzel haberlerini bekliyoruz canim , tum transferi olanlar pozitifileri goruru insalah topik senlenir:)

hayirlisi olsun arkadasim dedigin gibi hemende yapabilirdi beklemekle iyi etmis..ananas olayi kafami karistiriyor ya kimisi transferden sonra yeme kimisi ye diyor neye inanacagimizi sasirdik:) benim transferim sali gunu olacak transferim belki birlikte olur:)

Hamilelikte mide yanmasi cok olurmus hic sorun etme tadini cikar hamileliginin =) Ben daha yapmadim takvimi kalp atisini duymadan koyamam sanirim,ama sen yapmissin canim senden takip ederim haftalarimiz ayni nasilsa

Ewet mecburen yaptım aramaktan gina geldi her seferinde walla :) canım[/QUOTE]

Iyi yapmissin canim benim haftaya kontrolum var insallah hersey yolunda giderse bende o zaman yapicam =) cok hosuma gidiyo önceden gördügümde hep derdim birgün o takvimi koyabilecekmiyim ama cok sükür bugünleride gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Canım benim doktorum nar suyunu da ananası da transferden sonra yeme dedi transfere kadar tüketebilirsin dedi nar suyunun etkisi olur mu bilemem zaten rahimi kalınlaştırmak için ilaçlar kullanıyorsun dedi ama ben kullanıcam yine de ananası transfere birkaç gün kala başlıcam transfer günü de yicem bırakıcam. Senin transfer bu salı mı benim daha bu önümüzdeki hafta değil ondan sonraki hafta pazartesi ya da salı olacak. Perşembe olacaktı önümüzdeki hafta ama sarktı böyle. Birlikte gün sayarız belki

Öyle böyle geciyo iste zaman.. Ama en zoru o 12 gün beklemek ben ikincide daha rahat olacagimi düsünüyodum ilk tecrübeden sonra ama hicte öyle olmuyomus ikincide daha cok merak ettim tuttumu oldumu ya tutmadiysa fln güya kendimede söz vermistim sakin olacagim diye Tek olmasina karar verdiniz demek sonunda =) hic 2 tane olunca sans yüksek olacak olaylarina takilma canim tutacagi varsa 1 tane bile yetiyo insallah senin kuzun kiymetlinde siki siki tutunur annesine Insallah canim Rabbim hepimize her zaman güzel haberler almayi nasip etsin, harika olur canim insallah hepimiz burada hamileliklerimizden konusuruz bol hamilelik takvimli bi topigimiz olurr =))

Ewet mecburen yaptım aramaktan gina geldi her seferinde walla :) canım

Iyi yapmissin canim benim haftaya kontrolum var insallah hersey yolunda giderse bende o zaman yapicam =) cok hosuma gidiyo önceden gördügümde hep derdim birgün o takvimi koyabilecekmiyim ama cok sükür bugünleride gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah [/QUOTE]

benimde cuma günü bir hafta sonra senin ne zaman kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba 6 hafta bitmiş olacak o zaman..inşallah iyidir susam taneciklerimiz :)

stres yapmamak eldemi guzelim cok haklisin insan ya olmazsa diye panik, stres, sikinti yapiyor..neyse iyi seyler konusalim iyi seyler dusunelim iyi olsun dimi:) evet ya kararsizlik daha zor aksam yine konustuk esimle, bizim klinigin ikiz orani cok yuksek, iki tane koyduralim desem hemen ustume bi stres sikinti basiyo, gerci ikiside tutmayabilir ama tutarsa geleegimizin muglak olmasi maddi manevi bu yuku kaldiramama dusuncesi bana acayip bi stres yukluyor..bende snein gibi diyorum olacagi varsa bi taneylede olur..o yuzden %95 tek koyduracagiz gibi, son anda bi degisiklik olmazsa:) seninde haftaya kontrolun guzel gecer insallah canim kalp atislarini mi duyacaksiniz yoksa??

anladim canim ben acikcasi transferden sonra yiyecektim ananasi ama , olmadi simdiden basliyim, benim onumuzdeki sali canim 4 subat, saya saya bitirdim gunleri cok sukurr:) birlikte birkac gun sayabiliriz sanirim:) simdiden hayirli ugurlu olsun transferin canim

benimde cuma günü bir hafta sonra senin ne zaman kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba 6 hafta bitmiş olacak o zaman..inşallah iyidir susam taneciklerimiz :)[/QUOTE]

Aaa bende haftaya cuma gidiyorumm =) ayy insallah ikimizde duyariz o mucize seslerii =) 7. Haftada duyuluyomus canim sen kese görmeye gitmismiydin? Insallah canim iyilerdir sagliklilardir güzel güzel büyüyolardir =)

Kızlar dr östrojen bantı verdi göbeğe yapıştır dedi iki tane göbek deliğinin az aşağısına yapıştırdım ama prospektüd ve çoğu yerde kalça diyor gerçi bel göğüs harici yerlerde olur diyor kullananlar varsa nereye yapıştırdınız..

Aynen öyle canim stres sikinti en büyük düsmanimiz hep iyi düsünecegiz bakma oldumu olmadimi diye düsünürken bile hep icimden umutluydum elim karnimda konusuyodum bebislerimle =) Sende konus hep seninle olacagina inan ki öyle olsun canim =) Kismetinde varsa gercekten tek koysalarda tutar canim tabiki 2 tane koyunca herkeste ikiside tutmuyo yani ama bellide olmuyo bi bakmissin ikizler yola cikmis geliyolar Hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim. Insallah Allah nasip ederse kalp atislari icin gidecegiz cok heyecanliyim bi yandan da korku var :18:

benimde cuma günü bir hafta sonra senin ne zaman kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba 6 hafta bitmiş olacak o zaman..inşallah iyidir susam taneciklerimiz :)

Aaa bende haftaya cuma gidiyorumm =) ayy insallah ikimizde duyariz o mucize seslerii =) 7. Haftada duyuluyomus canim sen kese görmeye gitmismiydin? Insallah canim iyilerdir sagliklilardir güzel güzel büyüyolardir =)[/QUOTE]

kanamam olunca gitmiştmya p tesi keseyide gördüm çok şükür :) 4.5 mm dedi doktor içinde bişey gözükmüyordu inşallah ikimizde duyarız canım kalp atışını :) birde ben bu aralar mistik olaylara çok kaptırdım kendimi sizinlede paylaşmak istiyorum mesela bunu deneyeceğim çok güzel sonuçlar alanlar olmuş bu günlerde mucizelere çok ihtiyacım var hayatım çok kötü gidiyor tek güzel şey bebeğim <3

Aaa bende haftaya cuma gidiyorumm =) ayy insallah ikimizde duyariz o mucize seslerii =) 7. Haftada duyuluyomus canim sen kese görmeye gitmismiydin? Insallah canim iyilerdir sagliklilardir güzel güzel büyüyolardir =)[/QUOTE]

kanamam olunca gitmiştmya p tesi keseyide gördüm çok şükür :) 4.5 mm dedi doktor içinde bişey gözükmüyordu inşallah ikimizde duyarız canım kalp atışını :) birde ben bu aralar mistik olaylara çok kaptırdım kendimi sizinlede paylaşmak istiyorum mesela bunu deneyeceğim çok güzel sonuçlar alanlar olmuş bu günlerde mucizelere çok ihtiyacım var hayatım çok kötü gidiyor tek güzel şey bebeğim <3 http://www.............../dusunce-gucu/6766-mucizeleri-gerceklestirmek.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…