Dondurulmus embriyo.

Aaa bende haftaya cuma gidiyorumm =) ayy insallah ikimizde duyariz o mucize seslerii =) 7. Haftada duyuluyomus canim sen kese görmeye gitmismiydin? Insallah canim iyilerdir sagliklilardir güzel güzel büyüyolardir =)

kanamam olunca gitmiştmya p tesi keseyide gördüm çok şükür :) 4.5 mm dedi doktor içinde bişey gözükmüyordu inşallah ikimizde duyarız canım kalp atışını :) birde ben bu aralar mistik olaylara çok kaptırdım kendimi sizinlede paylaşmak istiyorum mesela bunu deneyeceğim çok güzel sonuçlar alanlar olmuş bu günlerde mucizelere çok ihtiyacım var hayatım çok kötü gidiyor tek güzel şey bebeğim <3 http://www.............../dusunce-gucu/6766-mucizeleri-gerceklestirmek.html[/QUOTE]

Gördünmü keseyii ayy cok sevindimm =) Insallah canim kalp atislarinida duyariz rahat bi nefes aliriz Merak ettim bende canim ama acilmiyo nedense :44: Zor bi dönemden geciyosun canim ama hep bebegini kucagina alacagini düsün bebegin sana güc versin insallah bundan sonra hersey cok güzel olacak..

Canim ben 1 aydan fazladir hala kullaniyorum, recetesinde zaten nerlere yapistircani gosrterouor, bende alerji yapti ama hala kullaniyorun, gobek alti heryere, kalcalar, hatta kollarinin alt alt kisimina bile yapistirdim, her defasinda farkli yere yapistir, dus yapabiliyorsun cikmiyorlar

annelik surecine girdik canim korku endise heyecan mutluluk eksik olmayacak:) insallah duyarsin miniiklerin kalp atisini o guzel duygulari tadarsin canim..bende hep olacak diyorum umutluyum mutluyum daha transfer olmadan hamile gibi hissediyorum, biliyorum cok kaptiriyorum:))hepimizin hakkinda hayirlisini versin rabbim insallahhhhhh, korkma duyacagina inan:)

Son düzenleme:

ben de nerdeyse 10 gundur kullaniyorum hep kalcama yapistiriyorum, kasinti yapiyor ama bantlar azalinca gecti gibi..dus alabiliyorum bantlarla..bilgine..

Bende göbek deliğinin yan taraflarına az da aşağısına doğru yapıştırdım iki tane dedi dr iki tarafa yapıştırdım 4 tane var içinde p.tesi kontrole kadar kalsın dedi değişeceği zaman kalçaya yapıştırırım umarım kalınlaşır benimde böyle şeylere alerjim olur kan alındıktan sonra takılan bantlardan kolum kaşınır düşük ayar altın bile takamam ben inşallah sorun çıkmaz.
ben de nerdeyse 10 gundur kullaniyorum hep kalcama yapistiriyorum, kasinti yapiyor ama bantlar azalinca gecti gibi..dus alabiliyorum bantlarla..bilgine..

Evet prospektüste de öyle yazıyor ama dr göbek dedi yapıştırdım bakalım lucrin de devam baya yer kapladı iki yanda iğneyi daha aşağıdan vurmam gerekecek estrofem de devam nedir bu kadınların çektiği yaa Allah ne güç sabır vermiş erkekler hayatta katlanamazdı bunca şeye.

bencede katlanamazlar canim, Allah dagina gore kar veriyor diye bi soz vardi(ya da onun gibi bisey:) neyse lucrin senin yumurta gelismemesi icin oldugun igne galiba bende lupron kullandim epey bi, dun progesterone ignem basladi lupron bitti..sali transfer..birlikte gun sayalimm:)

Evet annelik gercekten farkli bi duygu biz adayiz bu kadar endiseleniyoruz bir de kucagimiza alinca nasil oluruz hic bilmiyorum =) insallah canim Allah herkese tattirsin bu duygulari.. En iyisini yapiyosun umutlu olmak inanmak cok güzel bisey insallah sende hamile olacaksin tez vakitte =) Duyacagima bu sefer inaniyorum ya da inanmak istiyorum =) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahhhh

Doktorum estrafemi kestirdi sizinde öylemi inşallah iyi yapiyorumdur :S

Benimde doktorum kestirdi canim dünden beri kullanmiyorum iyu degilmis zaten keseyi gördükten sonra kesmek gerekiyomus Allah korusun bebekte anomaliye fln sebep oluyo diyolar ne kadar dogru bilmiyorum.. Doktorun yanlis bisey yapmana bile bile müsaade etmez zaten canim

Cnm inss allah bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin anne olunca bu hissettiklerinizin kat ve katini hissedeceksiniz kucaginza alip o cennet kokusunu icinze cekince iste o zaman allaha binlerce sukur diyorsun allah herkese nasip etsin insss

Çok sevindim o zaman çok psikolojimi bozuyor du zaten :) Sağol canım gönül rahatlığıyla bırakabilirim iyiki varsınız tereddüt teydim

Arkadaslar benim bildimde bebek 10 haftalik olana kadar progestrone ve estrefom kullanikiyor,benbant seklinde olani kullaniyorum, zararli olsa niye versinler..

Çok sevindim o zaman çok psikolojimi bozuyor du zaten :) Sağol canım gönül rahatlığıyla bırakabilirim iyiki varsınız tereddüt teydim

Evet bende devamli aglamakliydim Icin rahat olsun canim cogu doktor kesiyo zaten bencede olmasi gereken bu cünkü agir bi ilac, cok gerekli olsaydi 3 ay kullandirirdu doktorlar..

Arkadaslar benim bildimde bebek 10 haftalik olana kadar progestrone ve estrefom kullanikiyor,benbant seklinde olani kullaniyorum, zararli olsa niye versinler..

Türkiyedeki doktorlar kesiyor fazla kullandirmiyorlar, bant olanini bilmiyorum belki daha farklidir.. Progesteron 10 hafta kullaniliyor hatta bazi doktorlar 12. Haftaya kadar kullandiriyor.. Belki sizin doktorunuz farkli tedavi sekli uyguluyordur.. Zararli olma konusunda da emin oldugum bir nokta yok bu konuyu internette cok arastirdim ilacin yan etkileri cok zaten prospektüsünde de yaziyor, bana doktorum artik kullanmanin bir anlami yok dedi keseden sonra kesiyoruz dedi.

Aminnnn canim insallahh o günleri de görmek nasip olur Kucagima alinca ne yaparim bilemiyorum kalpten gitmezsem iyi Insallah canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..

Vallahi bilemedim canim benim kullandim Climara Bantlari estrojen leveli icindiye hiliyorum, kagittata 10.haftaya kadar yaziyor. Doktoruma guveniyorum bantlar bittimi hapina cevircek ihtiyac olmasa zanbetmiyorumki degistirsin.hayirlisi bakalik hayirlisi ile su pozitif sonuclari alalim, keseleri gorelim konusuruz doktor ile ins.

Bu tedavi yöntemleri ülkeden ülkeye farklilik gösteriyor zaten canim bende yurtdisinda yasiyorum ama tedavimi Türkiyede oldum buradaki doktoruma göre de hamilelik olustugu anda birakmak gerekiyormus ama o da cok erken oluyor bence, buradakilere görede kullanmak pek iyi degil bebege zarari olur diye.. Ama tabi ben tedavimi yapan doktora güveniyorum beni takip eden o.
Insallah canim pozitif olur sonucun saglikli olsunda bebisler hersey onlar icin.. Hayirlisiyla önce keseleri görürsünüz sonrada kalp atislarini duyarsiniz insallahhh

Amin canim ins. Ben oglumun zamaninda 9.hafyaya kadar.ikisinide kullandimi hatirliyorum hatta burada.bir arkadas bu ilaci kkullanmayi birakti icin yanlis hatirlamiyorsam bebek tutunmu degeri baya yukseklmisaa.snra dusmustu, dedin gibi guvencsz doktorlarimiza zaten.kullandimiz ilaclarin ustunde bile.gebelikte kullanilmaz yaziyor ama tedavimiDe mutlaka uyarici ve destekliyici bir etkisi oldu icin kullandiklarina inaniyorum

Ay cok sevindim birinin bu saate olsa yazdina zaman sanki gecmiyor, bu sefer cok.bas agrim.ve hic halim yok, ilaclardan olsa gerek hepte uykum var fazla yatmak istwmiyorum ama oglumu uyuttum bende uyumaya calisiyorum tepemden inmiyo bazen ani harektler oluyor hayirlisi ile su test gunj bir gelse evde diger kucukle cok zor oluyomus bu isler

arkadaşlar Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin öncelikle. benim transfer pazartesi yapıldı, bekliyorum. dün akşam yüksek ateş karın ağrısı sebebiyle acile gittik, orda b hcg de baktılar negatifti 4. gün olduğu için umursamadım ama eve geldikten sonra takıldı aklıma. sizce olumsuz düşünmeli miyim ?
bu arada foruma bi göz attım nar suyu falan içen varmış, ibrahim saraçoğlundan dinlemiştim sanırım nar düşük yaptırır ilk aylarda kesinlikle yenmesin diyordu, bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…