- 25 Mart 2011
- 188
- 9
Aaa bende haftaya cuma gidiyorumm =) ayy insallah ikimizde duyariz o mucize seslerii =) 7. Haftada duyuluyomus canim sen kese görmeye gitmismiydin? Insallah canim iyilerdir sagliklilardir güzel güzel büyüyolardir =)
Kızlar dr östrojen bantı verdi göbeğe yapıştır dedi iki tane göbek deliğinin az aşağısına yapıştırdım ama prospektüd ve çoğu yerde kalça diyor gerçi bel göğüs harici yerlerde olur diyor kullananlar varsa nereye yapıştırdınız..
Aynen öyle canim stres sikinti en büyük düsmanimiz hep iyi düsünecegiz bakma oldumu olmadimi diye düsünürken bile hep icimden umutluydum elim karnimda konusuyodum bebislerimle =) Sende konus hep seninle olacagina inan ki öyle olsun canim =) Kismetinde varsa gercekten tek koysalarda tutar canim tabiki 2 tane koyunca herkeste ikiside tutmuyo yani ama bellide olmuyo bi bakmissin ikizler yola cikmis geliyolarHakkinda hayirlisi neyse o olsun canim. Insallah Allah nasip ederse kalp atislari icin gidecegiz cok heyecanliyim bi yandan da korku var :18:
Kızlar dr östrojen bantı verdi göbeğe yapıştır dedi iki tane göbek deliğinin az aşağısına yapıştırdım ama prospektüd ve çoğu yerde kalça diyor gerçi bel göğüs harici yerlerde olur diyor kullananlar varsa nereye yapıştırdınız..
Bende göbek deliğinin yan taraflarına az da aşağısına doğru yapıştırdım iki tane dedi dr iki tarafa yapıştırdım 4 tane var içinde p.tesi kontrole kadar kalsın dedi değişeceği zaman kalçaya yapıştırırım umarım kalınlaşır benimde böyle şeylere alerjim olur kan alındıktan sonra takılan bantlardan kolum kaşınır düşük ayar altın bile takamam ben inşallah sorun çıkmaz.Canim ben 1 aydan fazladir hala kullaniyorum, recetesinde zaten nerlere yapistircani gosrterouor, bende alerji yapti ama hala kullaniyorun, gobek alti heryere, kalcalar, hatta kollarinin alt alt kisimina bile yapistirdim, her defasinda farkli yere yapistir, dus yapabiliyorsun cikmiyorlar
ben de nerdeyse 10 gundur kullaniyorum hep kalcama yapistiriyorum, kasinti yapiyor ama bantlar azalinca gecti gibi..dus alabiliyorum bantlarla..bilgine..
Bende göbek deliğinin yan taraflarına az da aşağısına doğru yapıştırdım iki tane dedi dr iki tarafa yapıştırdım 4 tane var içinde p.tesi kontrole kadar kalsın dedi değişeceği zaman kalçaya yapıştırırım umarım kalınlaşır benimde böyle şeylere alerjim olur kan alındıktan sonra takılan bantlardan kolum kaşınır düşük ayar altın bile takamam ben inşallah sorun çıkmaz.
Evet prospektüste de öyle yazıyor ama dr göbek dedi yapıştırdım bakalım lucrin de devam baya yer kapladı iki yanda iğneyi daha aşağıdan vurmam gerekecek estrofem de devam nedir bu kadınların çektiği yaa Allah ne güç sabır vermiş erkekler hayatta katlanamazdı bunca şeye.
annelik surecine girdik canim korku endise heyecan mutluluk eksik olmayacak:) insallah duyarsin miniiklerin kalp atisini o guzel duygulari tadarsin canim..bende hep olacak diyorum umutluyum mutluyum daha transfer olmadan hamile gibi hissediyorum, biliyorum cok kaptiriyorum:))hepimizin hakkinda hayirlisini versin rabbim insallahhhhhh, korkma duyacagina inan:)
Doktorum estrafemi kestirdi sizinde öylemi inşallah iyi yapiyorumdur :S
Evet annelik gercekten farkli bi duygu biz adayiz bu kadar endiseleniyoruz bir de kucagimiza alinca nasil oluruz hic bilmiyorum =) insallah canim Allah herkese tattirsin bu duygulari.. En iyisini yapiyosun umutlu olmak inanmak cok güzel bisey insallah sende hamile olacaksin tez vakitte =) Duyacagima bu sefer inaniyorum ya da inanmak istiyorum =) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahhhh
Benimde doktorum kestirdi canim dünden beri kullanmiyorum iyu degilmis zaten keseyi gördükten sonra kesmek gerekiyomus Allah korusun bebekte anomaliye fln sebep oluyo diyolar ne kadar dogru bilmiyorum.. Doktorun yanlis bisey yapmana bile bile müsaade etmez zaten canim
Arkadaşlar, Rabbim bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepinizin tedavilerini hayırlı, bol pozitifli eylesin, benim gibi başlayacak olan yoldaşlarımada tez zamanda pozitif görmeyi nasip eylesinAMİN
Benimde doktorum kestirdi canim dünden beri kullanmiyorum iyu degilmis zaten keseyi gördükten sonra kesmek gerekiyomus Allah korusun bebekte anomaliye fln sebep oluyo diyolar ne kadar dogru bilmiyorum.. Doktorun yanlis bisey yapmana bile bile müsaade etmez zaten canim
Çok sevindim o zaman çok psikolojimi bozuyor du zaten :) Sağol canım gönül rahatlığıyla bırakabilirim iyiki varsınız tereddüt teydim
Arkadaslar benim bildimde bebek 10 haftalik olana kadar progestrone ve estrefom kullanikiyor,benbant seklinde olani kullaniyorum, zararli olsa niye versinler..
Cnm inss allah bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin anne olunca bu hissettiklerinizin kat ve katini hissedeceksiniz kucaginza alip o cennet kokusunu icinze cekince iste o zaman allaha binlerce sukur diyorsun allah herkese nasip etsin insss
Türkiyedeki doktorlar kesiyor fazla kullandirmiyorlar, bant olanini bilmiyorum belki daha farklidir.. Progesteron 10 hafta kullaniliyor hatta bazi doktorlar 12. Haftaya kadar kullandiriyor.. Belki sizin doktorunuz farkli tedavi sekli uyguluyordur.. Zararli olma konusunda da emin oldugum bir nokta yok bu konuyu internette cok arastirdim ilacin yan etkileri cok zaten prospektüsünde de yaziyor, bana doktorum artik kullanmanin bir anlami yok dedi keseden sonra kesiyoruz dedi.
Vallahi bilemedim canim benim kullandim Climara Bantlari estrojen leveli icindiye hiliyorum, kagittata 10.haftaya kadar yaziyor. Doktoruma guveniyorum bantlar bittimi hapina cevircek ihtiyac olmasa zanbetmiyorumki degistirsin.hayirlisi bakalik hayirlisi ile su pozitif sonuclari alalim, keseleri gorelim konusuruz doktor ile ins.
Bu tedavi yöntemleri ülkeden ülkeye farklilik gösteriyor zaten canim bende yurtdisinda yasiyorum ama tedavimi Türkiyede oldum buradaki doktoruma göre de hamilelik olustugu anda birakmak gerekiyormus ama o da cok erken oluyor bence, buradakilere görede kullanmak pek iyi degil bebege zarari olur diye.. Ama tabi ben tedavimi yapan doktora güveniyorum beni takip eden o.
Insallah canim pozitif olur sonucun saglikli olsunda bebisler hersey onlar icin.. Hayirlisiyla önce keseleri görürsünüz sonrada kalp atislarini duyarsiniz insallahhh