Dondurulmus embriyo.

canım ben tatldeyim öğretmen olduğum için ama normal zamanda aile hekimim yazıyordu rapor istediğin kadar yazıyor acilden hiç almadım ctesi transfereim oldu gün sayıyorum :)

selamm
benim transferimde sali gunu olacak sizlerle birlikte gun sayacagim:) herkese bu zorlu yolculukta basarilar dilerim:))

ne güzel ne güzel ardarda güzel haberleer alacağız inşallah hadi olsun transferler ama gün saymak çok zoooooooooooooooooor

nannacim ne zaman gidiyorsun tekrar doktora? son durumlar nedir?

ne güzel ne güzel ardarda güzel haberleer alacağız inşallah hadi olsun transferler ama gün saymak çok zoooooooooooooooooor

yaa ben aralik 11 den beri sayiyorum sali gunu icin:) salidan sonra 10 gun cabuk gecer diye dusunuyorum ama gorucez..insallah guzel haberler ard arda gelecek canim..

Amin hayatım amin. bana 2 tane koydular. Sana kaç tane koydular?[/QUOTE]

canım bana da 2 tane transfer ettiler bakalım bekliyoruz Pozitifleri görürüz inşallah :)

Diger transfer olcak arkadaslar , ve olanlae allah yar veyardimcimiz olsun ins.[/QUOTE]

canım Allah yardımcın olsun :)

kızlar hepimizin pozitif olsa ne güzel olur değil mi?

tedavin hayırlı olsun darısı bizlere inşallah dualarımız senle cnm
3 mü maaşşallah cesaretine hayran oldum rabbim bebişlerine sıkı sıkı tutunma gücü versin annelerine sıkıca sarılsınlar dualarımız senle

aile hekiminle görüş canım aile hekimi direk 10 gün yazabiliyor ben öyle yapmıştım
Kizlar hayatimin en zor iki gununu yasiyorum dusuk tehlikem var dualariniza ihtiyacim var

Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle doktorunla görüş canım düşük önleyici iğne yaptırın

Kizlar hayatimin en zor iki gununu yasiyorum dusuk tehlikem var dualariniza ihtiyacim var

canım Rabbim yavrularını sana bağışlasın inşaALLAH sımsıkı tutunurlar annelerineALLAH'ım sen Canan kulunun kalbindekini kendisi için hayırlı edip yavrularını sağlıkla vaktinde kucağına almasını nasip etamin

Kizlar transfer oldu eve geldim cok sukur, ama 3 tane embriyodan birisi yasamadi, sonra baska bir tan3 cozundurmusler , bu sefer cok basit oldu yapti koydular 10 dakia sonra idarini yap dedielr, yaptim eve yolladilar. 11 subat test gunum, rabbim yuzumuzu guldurur, kucaklarimizi doldurur ins.

Sağol varol cnm inşaallah kutlu mutlu sonuçlar alırız herbirimiz :)

Âmin Canımmmm inşaallah hayırlı uğurlu olur pozitif pozitif sonuçlar alırız :)

Diger transfer olcak arkadaslar , ve olanlae allah yar veyardimcimiz olsun ins.

kızlar hepimizin pozitif olsa ne güzel olur değil mi? [/QUOTE]

kızlar hepimizin pozitif olsa ne güzel olur değil mi?

superrrrrrrrr olur:) biseyi 40 kere soylersen olurmus hadi soyleyelim[/QUOTE] kesinlikle harika olur ve inşaallahta olur :)))

Dualarımız seninle cnm bugün okuduğum esma'ül hüsna kitabında şöyle diyor bir kadın hamileyken bebeklerini zayi etmekten korkuyorsa sağ elini batınına(karnına) koyarak şu esmaları 99 defa söylesin : Ya Mubdiğu-Ya Muığdü söyle cnm yaradan esirgeyen ancak O'dur....

amin canım hayırlı olsun kuzuların :) önce göbüşümüzü sonra kucaklarımızı doldursunlar inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…