sağlık ocağı yani aile hekimliği dimi canım şimdi benim perşembeye geliyor transferim pazartesinden başlatmak istiyorum iznimi ama arada perşembe cuma için amire ne dicem işte o var. Perşembe başlatsam salıya kadar sonra salı günü yine alsam c.tesi ye kadar mesela 5+5 yazabiliyor mu canım aile hekimliği bir de acile yazdırırsak 5+5 yazıyor mu. Senin transferin oldu mu canım. Aile hekimliğine mi yönlendirdiler.
selamm
benim transferimde sali gunu olacaksizlerle birlikte gun sayacagim:) herkese bu zorlu yolculukta basarilar dilerim:))
Selam kizlar, bir kac gündür giremiyordum transferi olan arkadaslarim Kafunder,bibukle,silanaz,bidiperge(umarim dogru yazmisimdir) okudugum kadariyla umarim unuttugum yoktur insallah bebisleriniz sizlere siki siki tutunur 9 ay boyunca hic birakmaz sonrada saglikla kucaklariniza alirsinizRabbim yardimciniz olsun insallah hepinizden güzel haberler almak nasip olur burada kutlama yaparizz
ne güzel ne güzel ardarda güzel haberleer alacağız inşallah hadi olsun transferler ama gün saymak çok zoooooooooooooooooor
Diger transfer olcak arkadaslar , ve olanlae allah yar veyardimcimiz olsun ins.
Kizlar hayatimin en zor iki gununu yasiyorum dusuk tehlikem var dualariniza ihtiyacim var
canım Allah yardımcın olsun :)
kızlar hepimizin pozitif olsa ne güzel olur değil mi?
Kizlar hayatimin en zor iki gununu yasiyorum dusuk tehlikem var dualariniza ihtiyacim var
tedavin hayırlı olsun darısı bizlere inşallah dualarımız senle cnm
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin.Bende Şubat ayında dondurulmuş tedavisine başlayacağım. Tedavi sürecini anlatır mısın hangi ilaçları kullandın neler yaptın?taze embriyo ile negatif sonuç mu aldın?benim 5.gün taze embriyo negatif bu ay donmuş tedavisine başlayacağım kısmetse
3 mü maaşşallah cesaretine hayran oldum rabbim bebişlerine sıkı sıkı tutunma gücü versin annelerine sıkıca sarılsınlar dualarımız senleCnm hayırlı olur inşaallah sevineceğin sonucu alırsın çok güzel embriyo kaliten inşaallah tutunacaklar benimde transfer dün oldu 3 tane 3. Gün embriyosu 1. Kalite bu 4. Denemem inşaallah olumlu sonucu alırız canım çok kaygılı bir süreç ama takdir Rabbimin ....
aile hekiminle görüş canım aile hekimi direk 10 gün yazabiliyor ben öyle yapmıştımBenim de yarın kontrolüm var reglimin 2. günü gittim o zamandan beri hiç kontrol olmadı ilki yarın umarım herşey yolundadır. Geçen haftasonu nar aldım bir poşet dolusu ama sıkmaya üşendim hep hazırı da vardı dün içtim bir bardak ondan bu akşam sıkıcam içicem bilmem fayda sağlar mı transfere birkaç gün kala ananas yemeye başlıcam kabak çekirdeği de yiyorum ama beslenme düzenim çok iyi değil yani. Ve yavaştan stres başladı sakindim ama bakalım. Pazar günü annem geliyor haftaya perşembe transfer günü yazıyor inşallah bir aksilik çıkmaz. Doktorun sgk anlaşması yok 5+5 olarak acile yazdırırız rapor dedi işyeri için ama acil rapor yazabiliyor mu kızlar.
tedavin hayırlı olsun darısı bizlere inşallah dualarımız senle cnm
3 mü maaşşallah cesaretine hayran oldum rabbim bebişlerine sıkı sıkı tutunma gücü versin annelerine sıkıca sarılsınlar dualarımız senle
valla aynen bende 2 tane koydurmaya korkuyorum, belki deneme sayisi arttikca korku azaliyordur..benim ilk denemem olacak..tabi 2 tane koyduruncada tutacak diye birsey yok ama..korkuyorum yinede:)
canım Rabbim yavrularını sana bağışlasın inşaALLAH sımsıkı tutunurlar annelerineALLAH'ım sen Canan kulunun kalbindekini kendisi için hayırlı edip yavrularını sağlıkla vaktinde kucağına almasını nasip et amin
Sağol varol cnm inşaallah kutlu mutlu sonuçlar alırız herbirimiz :)Selam kizlar, bir kac gündür giremiyordum transferi olan arkadaslarim Kafunder,bibukle,silanaz,bidiperge(umarim dogru yazmisimdir) okudugum kadariyla umarim unuttugum yoktur insallah bebisleriniz sizlere siki siki tutunur 9 ay boyunca hic birakmaz sonrada saglikla kucaklariniza alirsinizRabbim yardimciniz olsun insallah hepinizden güzel haberler almak nasip olur burada kutlama yaparizz
Kizlar transfer oldu eve geldim cok sukur, ama 3 tane embriyodan birisi yasamadi, sonra baska bir tan3 cozundurmusler , bu sefer cok basit oldu yapti koydular 10 dakia sonra idarini yap dedielr, yaptim eve yolladilar. 11 subat test gunum, rabbim yuzumuzu guldurur, kucaklarimizi doldurur ins.
Kizlar transfer oldu eve geldim cok sukur, ama 3 tane embriyodan birisi yasamadi, sonra baska bir tan3 cozundurmusler , bu sefer cok basit oldu yapti koydular 10 dakia sonra idarini yap dedielr, yaptim eve yolladilar. 11 subat test gunum, rabbim yuzumuzu guldurur, kucaklarimizi doldurur ins.
Diger transfer olcak arkadaslar , ve olanlae allah yar veyardimcimiz olsun ins.
canım Allah yardımcın olsun :)
kızlar hepimizin pozitif olsa ne güzel olur değil mi?