- 23 Ekim 2013
- 987
- 228
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar, Rabbim bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepinizin tedavilerini hayırlı, bol pozitifli eylesin, benim gibi başlayacak olan yoldaşlarımada tez zamanda pozitif görmeyi nasip eylesin AMİN
Kizlar transfer oldu eve geldim cok sukur, ama 3 tane embriyodan birisi yasamadi, sonra baska bir tan3 cozundurmusler , bu sefer cok basit oldu yapti koydular 10 dakia sonra idarini yap dedielr, yaptim eve yolladilar. 11 subat test gunum, rabbim yuzumuzu guldurur, kucaklarimizi doldurur ins.
Aman kanaman olmasinda mide yanmasi fln normal hamilelikte, ben bulanti olunca mutlu oluyorum valla Rabbim nasip ettiyse korkma hic bisey olmaz
inşallah canım yaa bende bulantı yok miğde yanması var inşallah normaldir birde hamilelik takviminde takip etmek istiyorum hergün gelişmeleri bulamıyorum eklemekte istemiyorum daha erken diyorum siz nasıl buluyorsunuz
Bekliyorum canim haftaya gidicem doktora sorma zaman gecmiyo
Sizlerin güzel haberlerini bekliyorum insallah tedavide olan bütün arkadaslarima Rabbim pozitif sonuclar almayi nasip eder
Az kaldi Sali gününe senide heyecanla bekliyorum
Kızlar bugün kontrolüm vardı perşembe gününden için transfer vardı programımda ama dr rahim kalınlığımı iyi bulmadı henüz 7 mm gözüküyor ben 9 mm olmasından yanayım transfer için dedi. O yüzden perşembe olmayacak transfer crinole jele başlatmadı yarın balayacaktım lucrinde yarın bitecekti ama lucrin devam ayrıca bant verdi yapıştırıcam iki tane pazartesi yine kontrole gidicem bakılacak sanırım öbür hafta pazartesi filan olacak öyle uzadı yani umarım kalınlaşır nar suyunu sordum transfere kadar içebilirsin transferden sonra önermiyoruz dedi kalınlığa iyi gelir mi bilmem ilaçlar zaten sağlayacak ama için rahat edecekse iç dedi sorun olmaz dedi işte ananasta aynı şekilde transfere kadar yiyebilirsin dedi bende durumlar böyle aslında sevindim uzatmasına o halde de transfer yapabilirdi ama uzatalım dedi durumlar böyle..
Ah nerdeeee... çalışıyorum ben. akşam 7-8 den önce eve gidemiyorum.
Hamilelikte mide yanmasi cok olurmus hic sorun etme tadini cikar hamileliginin =) Ben daha yapmadim takvimi kalp atisini duymadan koyamam sanirim,ama sen yapmissin canim senden takip ederim haftalarimiz ayni nasilsa
hayirlisi olsun arkadasim dedigin gibi hemende yapabilirdi beklemekle iyi etmis..ananas olayi kafami karistiriyor ya kimisi transferden sonra yeme kimisi ye diyor neye inanacagimizi sasirdik:) benim transferim sali gunu olacak transferim belki birlikte olur:)
zaman hem gecmiyor, hem su gibi geciyor Ocak ayini bitirdik bilee...aynen sali gununu heyecanla cekiyorum TR saati ile gece 10 da yapilacak insallah transferim ve sanirim 1 tane koyduracagiz..seninde guzel haberlerini bekliyoruz canim , tum transferi olanlar pozitifileri goruru insalah topik senlenir:)
Ewet mecburen yaptım aramaktan gina geldi her seferinde walla :) canım
Öyle böyle geciyo iste zaman.. Ama en zoru o 12 gün beklemek ben ikincide daha rahat olacagimi düsünüyodum ilk tecrübeden sonra ama hicte öyle olmuyomus ikincide daha cok merak ettim tuttumu oldumu ya tutmadiysa fln güya kendimede söz vermistim sakin olacagim diye Tek olmasina karar verdiniz demek sonunda =) hic 2 tane olunca sans yüksek olacak olaylarina takilma canim tutacagi varsa 1 tane bile yetiyo insallah senin kuzun kiymetlinde siki siki tutunur annesine Insallah canim Rabbim hepimize her zaman güzel haberler almayi nasip etsin, harika olur canim insallah hepimiz burada hamileliklerimizden konusuruz bol hamilelik takvimli bi topigimiz olurr =))
Canım benim doktorum nar suyunu da ananası da transferden sonra yeme dedi transfere kadar tüketebilirsin dedi nar suyunun etkisi olur mu bilemem zaten rahimi kalınlaştırmak için ilaçlar kullanıyorsun dedi ama ben kullanıcam yine de ananası transfere birkaç gün kala başlıcam transfer günü de yicem bırakıcam. Senin transfer bu salı mı benim daha bu önümüzdeki hafta değil ondan sonraki hafta pazartesi ya da salı olacak. Perşembe olacaktı önümüzdeki hafta ama sarktı böyle. Birlikte gün sayarız belki
Iyi yapmissin canim benim haftaya kontrolum var insallah hersey yolunda giderse bende o zaman yapicam =) cok hosuma gidiyo önceden gördügümde hep derdim birgün o takvimi koyabilecekmiyim ama cok sükür bugünleride gördük Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
stres yapmamak eldemi guzelim cok haklisin insan ya olmazsa diye panik, stres, sikinti yapiyor..neyse iyi seyler konusalim iyi seyler dusunelim iyi olsun dimi:) evet ya kararsizlik daha zor aksam yine konustuk esimle, bizim klinigin ikiz orani cok yuksek, iki tane koyduralim desem hemen ustume bi stres sikinti basiyo, gerci ikiside tutmayabilir ama tutarsa geleegimizin muglak olmasi maddi manevi bu yuku kaldiramama dusuncesi bana acayip bi stres yukluyor..bende snein gibi diyorum olacagi varsa bi taneylede olur..o yuzden %95 tek koyduracagiz gibi, son anda bi degisiklik olmazsa:) seninde haftaya kontrolun guzel gecer insallah canim kalp atislarini mi duyacaksiniz yoksa??
benimde cuma günü bir hafta sonra senin ne zaman kalp atışlarını duyabilirmiyiz acaba 6 hafta bitmiş olacak o zaman..inşallah iyidir susam taneciklerimiz :)