Evet canım benim kistler yumurtalikta ama içeride yapisiklik olustuyormus birde tuplerden geri kaçan sıvı embiryoyu olduruyormus sanırım bunları internete okudum doktor bir açıklama yapmadı dediği tek şey herşey çok iyi olsa bile % 100 olasılık yok en fazla % 30 % 40 mış :26:
Iyi haberlerini bekliyoruz canım tedavin hayırlı olsun
Benimde yapisiklik vardir herhalde canim cünkü en son oldugum ameliyatta vardi temizlemisti doktor ama malesef tekrar olusuyolar.. Su tüplerdeki sivi olayini bende duydum canim embriyolari öldürüyomus Allah korusun off ne fena bi kist bunlar kurtulusta yokevet canim malesef sans düsük oluyo ama olacagi varsa inanki oluyo %5 ihtimal verilenlerin bile oluyo sen icini ferah tut olacagina inan
Tsk ederim.. Toplam 21 tane alınmıştı 11 tanesini donduruldu.. Bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne versin.. Emeklerin karşılığını alabilme temennisi ile ..
Ves'selam..
kızlar
2 gibi transferim oldu kuzular sağlıklı çözündü 5 şubat test tarihim dualarınızı bekliyorummmmmm :)
ayy insallah canim hepimiz kalalim tum isteyenler kalsin, aminnnnnnn benim transfer 4 subatta canim..cok teskkur ederim bende iyi haberlerinizi bekliyorum hepinizin simdilik mesait bitit benim byee
kızlar
2 gibi transferim oldu kuzular sağlıklı çözündü 5 şubat test tarihim dualarınızı bekliyorummmmmm :)
Amin canım inşallah emeklerimizin karşılığını çok beklemeden alırız senin transver günün ne zaman
kalbimdesin bu yeni yontem kulagima cok hos ve mantikli geldi, insallah bebisini sana getirir canim..ne zaman transferin peki? ben beklemedeyim hala son 11 gunum transfer icin:18:
Esinmi yapacak ignelerini? Aman dikkat edin canim ben cok korkarim igne olaylarindan Allah yardimcin olsun tatlim. Bende burda zor oldugu icin jel istedim.. Valla sanki mide bulantim basliyo gibi bugun doktora gittim cok sükür keselerimizi gördükAma cok erken gelmissiniz dedi 2 hafta sonraya cagirdi kalp atisi icin. Hayirlisiyla onuda duysak icim daha da rahatlayacak.. Bu arada su belirtilere cok takilma canim herkes diyo iste gögüslerim sisti aciyo fln bende hic olmadi.. Belirtiler simdi basliyo bi kere bayilma gibi bi his oldu simdide midem biraz biraz bulaniyo.. Gercekten belirtilere inanmamak gerekiyomus rahat olmak lazim ama iste beklerken hep biseyler ariyoruz kendimizde
merhaba kızlar. Bugün dondurulmuşlarla tedaviye başlayacaktık. Estrofem kullanıyorudm. Progesteron testi yapıldı. Yumurtlama olduğu için transfer olmayacağı söylendi. yani tedavi ertelendi. Böyle bişey geldimi başınıza.
Dondurulmuşla transfer olacağı zaman yumurtlama olmaması gerekiyormuş
Bilmiyorum ben de sadece estrofem kullanıyordum. Bugün muayene vardı. 30 unda transfer olacaktı. Progesteron testi yaptı. Muayenede yumurta var dedi. testten sonra bi daha görüşelim dedi. Pregestoren testi 9 çıktı dedi. buda yumurtlama olduğunu gösterir dedi. Yani transferi erteledi. Bir de % 10 karşılaştığımız bi durum dedi
3 aydır erteliyor. Önce kist var dedi sonra 5. gün embriyosu geç kaldık donduralım dedi. şimdi de böyle oldu. Ben de öyle diyorum Ama yaşım 38 oldu. Geç kalıyorum
Hahahha suan keseler 1-0 önde insallah yakinda tamamen alt edicekler
perşembe günü çok heyecanlıyım doktorum kan testini tekrarlamana gerek yok dedi ne durumdalar bilmiyorum değerim yükseldimi ne durumdalar içim heycandan kıpır kıpır inş iyi durumdadırlar
tsk ederim.. Toplam 21 tane alınmıştı 11 tanesini donduruldu.. Bakalım hayırlısı allah herkesin gönlüne versin.. Emeklerin karşılığını alabilme temennisi ile ..
Ves'selam..
kızlar
ne güzel yazmışsın ne güzel gelişmış hayatın Allah hep daim etsin arkadaşım inşallah benimde geçer bu kötü günlerim o ahlaksızı Allaha havale ettim zaten
Hadi hayırlısı Canımmmm dualardasın :) 9 ay içinde sağlıkla büyüsün"ler" ve hayırlar ile doğsun"lar"inşaallah :))kızlar
kızlar