Dondurulmus embriyo.

Benimde yapisiklik vardir herhalde canim cünkü en son oldugum ameliyatta vardi temizlemisti doktor ama malesef tekrar olusuyolar.. Su tüplerdeki sivi olayini bende duydum canim embriyolari öldürüyomus Allah korusun off ne fena bi kist bunlar kurtulusta yok evet canim malesef sans düsük oluyo ama olacagi varsa inanki oluyo %5 ihtimal verilenlerin bile oluyo sen icini ferah tut olacagina inan

kızlar
2 gibi transferim oldu kuzular sağlıklı çözündü 5 şubat test tarihim dualarınızı bekliyorummmmmm :)

Senin ameliyat nasıl oldu canım açık mı laparoskopi dediklerinden mi bekarken oldum dediğine göre tüp bebek tedavisiyle arasında zaman geçmiş değil mi bu kistlerin diğer kötü tarafı ameliyattan sonrada tekrarlaması o arada hemen hamile kalmak gerekiyormuş bende olacaktım ama şimdi tedavi gördüğüm doktor uygun görmedi bu şekilde hamilelik gerçekleşirse sezaryan esnasında temizlenir diye konuştu sen ilk kimyasal gebelliği yaşadıktan sonra kaç ay sonra dondurulmuş tüp bebeğe başlamıştın

Tsk ederim.. Toplam 21 tane alınmıştı 11 tanesini donduruldu.. Bakalım hayırlısı Allah herkesin gönlüne versin.. Emeklerin karşılığını alabilme temennisi ile ..

Ves'selam..

Amin canım inşallah emeklerimizin karşılığını çok beklemeden alırız senin transver günün ne zaman

kızlar
2 gibi transferim oldu kuzular sağlıklı çözündü 5 şubat test tarihim dualarınızı bekliyorummmmmm :)

Transverin hayırlı olsun canım inşallah değerlerin çok yüksek çıkar dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

ayy insallah canim hepimiz kalalim tum isteyenler kalsin, aminnnnnnn benim transfer 4 subatta canim..cok teskkur ederim bende iyi haberlerinizi bekliyorum hepinizin simdilik mesait bitit benim byee

çok az kalmış canım hayırlısıyla al gel bebeklerini arkandan bizde geliriz inşallah

Amin canım inşallah emeklerimizin karşılığını çok beklemeden alırız senin transver günün ne zaman

İnşAllah, benim transferimin günü tam belli değil. Polip vardı onu aldırdım. Bir veya iki ay sonra kısmetse..

kalbimdesin bu yeni yontem kulagima cok hos ve mantikli geldi, insallah bebisini sana getirir canim..ne zaman transferin peki? ben beklemedeyim hala son 11 gunum transfer icin:18:

tatlım geç cevap verdim kusura bakmatransfer günü ile ilgili bir konuşma olmadı tüp bebek tedavisi gibi 1 gün arayla yumurta takibi yapılacak herşey yolunda giderse çatlatma iğnesi ve transfer olacak ilaçlara genelde geç cevap veririm bakalım hayırlısı inşaALLAH.birde pkos da doktorum ilk defa bende deniyor bu tedaviyi

nannacanım gözün aydın inşaALLAH 2 hafta sonra mucize sesi görürsün yada duyarsın.Rabbim her zaman güzel haberler almanı nasip etsin

Dondurulmuşla transfer olacağı zaman yumurtlama olmaması gerekiyormuş

canım yaaa üzüldüm senin adına her ay düzenli adet oluyorsan zaten yumurta oluşma ihtimali yüksek.benim doktorumda yumurta geliştirip çatlatma iğnesi verecek yumurta çatlayınca dondurulmuş embriyo transfer edecek doğal gebelik gibi olsun diye.her doktorun çalışma şekli farklı hakkımızda hayırlısı inşaALLAH

3 aydır erteliyor. Önce kist var dedi sonra 5. gün embriyosu geç kaldık donduralım dedi. şimdi de böyle oldu. Ben de öyle diyorum Ama yaşım 38 oldu. Geç kalıyorum

canım üzülme lütfen ben de 38 yaşındayım ama hala mücadeleye devam ediyorum.SABRIN SONU SELAMET İNŞAALLAH

perşembe günü çok heyecanlıyım doktorum kan testini tekrarlamana gerek yok dedi ne durumdalar bilmiyorum değerim yükseldimi ne durumdalar içim heycandan kıpır kıpır inş iyi durumdadırlar

PERŞEMBE GÜNÜ MÜJDELİ HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞAALLAH

ne güzel yazmışsın ne güzel gelişmış hayatın Allah hep daim etsin arkadaşım inşallah benimde geçer bu kötü günlerim o ahlaksızı Allaha havale ettim zaten

En güzelini yaptın, mevlâm senin için en güzeli en hayırlısını verecek inşaallah :) ama toprak kadar sessiz bir sabır gerekiyor çok zor seni çok iyi anlıyorum canımsın bebeğin sana bol şans ve uğur getirecek buna inanıyorum :) herşey güzel olacak her kış bahara kavuşur. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…