kızlar kan testim 303,9 çıktı transferin 11.günü sizce nasıl değer
Âmin cnm ya inşaallah <3 herkesde bizede Rabbim versin gönlünün muradını :)
canım ikiz olması mümkün değil tek embriyoydu çünkü :)
inşallah çook teşekkürler hepimizin
canım bencede dondurulmuşların tutunma şansı yüksek benim ilaç içmediğim halde tutundu....hepimiz için bu tedaviler mutlu biter inşaALLAH
Bak bize yine moral verdin süpersin sen süperrrrrrrrr
Canim tek yunmurta ikizi okan o kadar cok arkadas olduki, hayirlusi canin saglikki sihatli olsunda tek cift tmfarjetmez
Cnm negatif sonuçmu aldın çok üzüldüm ne güzel belirtiler vardı sende
Bende ikinci donmuş embriyoları denicem inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın cnm ben kendimce araştırdım donmuş embriyoların tutunma şansı yüksek diyorlar inşallah doğru bi bilgidir
Ben iki tane transfer yapılmasını istiyorum o konudada kimisi iyi diyor kimisi kötü diyor :44: Allah yardımcımız olsun cnm
canım benim 2 tane donmuşum var ama benim merkez 2 tane transfer yapmıyor.ben 1 tane donmuş transferi yaptıracağım.Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.evet bende donmuş transferinde şansın daha yüksek olduğunu duydum inşallah öyledir :18:
canım biz voltran gibiyiz güçlerimizi birleştirince herşey süper oluyor
benim merkezde 2 taneye sıcak bakmıyor
Inşallah bu seferr yüzümüz güler cnm
Gelişmeleri yazmayı unutma cnm belki aynı zamanlarda tedaviye başlarız
[ı]canım ben 11.gün negatif sonucu aldım ve o gün adet oldumBir sonraki adetimde gecikme olmazsa eğer 17 şubat senin ne zamana denk geliyor ?[/ı]
cnm ben yeni kimyasal gebelik yaşadım adetim çok uzun sürdü neredeyse 1 ay
Büyük bi ihtimal mart başı gibi tedaviye başlarım :44:
[ı]hepimizin hakkında hayırlısı canım benim elden bişey gelmiyor geleni zaten yapıyoruz gerisi güzel allah ımın takdiri yeni umutlarla başlayacağız tedavimize[/ı]
doğru diyorsın cnm elden bişi gelmiyor inşallah bu sefer yüzümüz bebiş haberleriyle güler inşallahhhhh
Canim tek yunmurta ikizi okan o kadar cok arkadas olduki, hayirlusi canin saglikki sihatli olsunda tek cift tmfarjetmez
Ben simdi ne zaman doktora gitmeliyim kendi doktorum baska sehirde burdan bulmaliyim birde clexon yazdirmam lazım kese gozukurmu sizce bu gun transferin 12. günü
melisadeniz canım bildiğim kadarıyla çok erken şimdi keseyi göremeyebilirsin biraz daha sabretceksinbenim doktorum sonuçtan bir hafta sonra gel keseyi görelim dedi
İlaç yazdirmam gerek mecbur gidicem o zaman kalbi atmaya baslamasi icin kan sulandirici almam lazım sadece onu yazar o zamn yoksa yine hüsran olurbenide bu korkutuyor işte canim
[ı]canım ben 11.gün negatif sonucu aldım ve o gün adet oldumBir sonraki adetimde gecikme olmazsa eğer 17 şubat senin ne zamana denk geliyor ?[/ı]