Dondurulmus embriyo.

kızlar kan testim 303,9 çıktı transferin 11.günü sizce nasıl değer

Âmin cnm ya inşaallah <3 herkesde bizede Rabbim versin gönlünün muradını :)

canım ikiz olması mümkün değil tek embriyoydu çünkü :)

inşallah çook teşekkürler hepimizin

Canim tek yunmurta ikizi okan o kadar cok arkadas olduki, hayirlusi canin saglikki sihatli olsunda tek cift tmfarjetmez

canım benim 2 tane donmuşum var ama benim merkez 2 tane transfer yapmıyor.ben 1 tane donmuş transferi yaptıracağım.Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.evet bende donmuş transferinde şansın daha yüksek olduğunu duydum inşallah öyledir :18:

Benim merkezde 2 taneye sıcak bakmıyor
İnşallah bu seferr yüzümüz güler cnm
Gelişmeleri yazmayı unutma cnm belki aynı zamanlarda tedaviye başlarız

benim merkezde 2 taneye sıcak bakmıyor
Inşallah bu seferr yüzümüz güler cnm
Gelişmeleri yazmayı unutma cnm belki aynı zamanlarda tedaviye başlarız

[ı]canım ben 11.gün negatif sonucu aldım ve o gün adet oldum Bir sonraki adetimde gecikme olmazsa eğer 17 şubat senin ne zamana denk geliyor ?[/ı]

[ı]canım ben 11.gün negatif sonucu aldım ve o gün adet oldum Bir sonraki adetimde gecikme olmazsa eğer 17 şubat senin ne zamana denk geliyor ?[/ı]

Cnm ben yeni kimyasal gebelik yaşadım adetim çok uzun sürdü neredeyse 1 ay
büyük bi ihtimal mart başı gibi tedaviye başlarım :44:

nesee

gunaydın...bugun daha iyi gelmeye basladi kanamam.sagol.evet gozukmwkte yarar var.bende atwn kist var ilaclara ragmen gitmeyen o varken transfer yapti

cnm ben yeni kimyasal gebelik yaşadım adetim çok uzun sürdü neredeyse 1 ay
Büyük bi ihtimal mart başı gibi tedaviye başlarım :44:

[ı]hepimizin hakkında hayırlısı canım benim elden bişey gelmiyor geleni zaten yapıyoruz gerisi güzel allah ımın takdiri yeni umutlarla başlayacağız tedavimize [/ı]

[ı]hepimizin hakkında hayırlısı canım benim elden bişey gelmiyor geleni zaten yapıyoruz gerisi güzel allah ımın takdiri yeni umutlarla başlayacağız tedavimize [/ı]

Doğru diyorsın cnm elden bişi gelmiyor inşallah bu sefer yüzümüz bebiş haberleriyle güler inşallahhhhh

Ben simdi ne zaman doktora gitmeliyim kendi doktorum baska sehirde burdan bulmaliyim birde clexon yazdirmam lazım kese gozukurmu sizce bu gun transferin 12. günü

Ben simdi ne zaman doktora gitmeliyim kendi doktorum baska sehirde burdan bulmaliyim birde clexon yazdirmam lazım kese gozukurmu sizce bu gun transferin 12. günü

melisadeniz canım bildiğim kadarıyla çok erken şimdi keseyi göremeyebilirsin biraz daha sabretceksin benim doktorum sonuçtan bir hafta sonra gel keseyi görelim dedi

melisadeniz canım bildiğim kadarıyla çok erken şimdi keseyi göremeyebilirsin biraz daha sabretceksin benim doktorum sonuçtan bir hafta sonra gel keseyi görelim dedi

İlaç yazdirmam gerek mecbur gidicem o zaman kalbi atmaya baslamasi icin kan sulandirici almam lazım sadece onu yazar o zamn yoksa yine hüsran olur benide bu korkutuyor işte canim

İlaç yazdirmam gerek mecbur gidicem o zaman kalbi atmaya baslamasi icin kan sulandirici almam lazım sadece onu yazar o zamn yoksa yine hüsran olur benide bu korkutuyor işte canim

inş sorun çıkmaz kötü düşünme sen doktora git ilaç için mecbursun ama kese görünürmü bilmiyorum

Çok üzüldüm inan ( nasip değilmiş ama denemekten vazgeçmiyoruz Rabbim inşaallah en kısa zamanda anneliği en güzel şekilde nasipeder

arkadaşlar benim de dondurulmuş embriyo ile transferim oldu. Bugün transferin 5. günü. Crinone jeli kullandıktan sonra pembe olarak geri geliyor, yani tamamı pembe değil ama pembelikler de var. İçinizde böyle olan var mı? Daha adet günüme de bir hafta var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…