- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
inşallah benimde öyle değildir hemen 3e çıkarıyorum o zaman umarım geç olmamıştır benim başka dondurulmuşumda yok malesef son şansım umarım bişey olmaz seninde diğerlerinden tutar inşallah şansın var en azından üzülme canım
saat belirlemedimki bi sabah bide akşam
Canim pazartesiye cikacakmis sonuc 15 gün zor dayandim 2 gün daha 😟 ama test yaptim evde ikinci cizgi cikti insallah bi yanlislik yoktur 😳 biraz umutsuz gitmistim ne agrim var ne bisey beklemiyodum hic bakalim pazartesi tam belli olacak ben kani merak ediyorum asil önemli olan o
canimm cok sevindimm gozunuz aydin:))insallah kan sonucunlada percinliycez bu guzel haberiharikaaa
Cok tesekkur ederim canim benimm darisi tez vakitte basina insallah =)) insallah tatlim yaa ben kan sonucunu görmeden sevinemiyorum daha hayirlisiyla iyi bi sonuc alirsam o zaman ohh diyecegim =)
pazartesiye bisey kalmadi canim, soyle bi ohhhhhhhh der rahatlarsin insallah:)
Merhabalar ben de Ağustos ayında dondurulmuş embriyomu kullanacağım. İkinci kalite ve üçüncü gün doktorun pek umudu yok açıkçası ben de kararsızım. Ben tüp b. Merkezinden farklı bir şehirde kalıyorum. Normal süreç gibi yine ilk adet gününden transfere kadar orda mı kalmam gerekiyor ? Yardımcı olursanız sevirim
Merhaba arkadasim ins hayirlisi olur hakkinda. Ben pek anlamiyorum kalite isinden kendimde cok incelemedim tedavimde.. Cok kisi var cok iyi kalitede olup tutmayan ama orta kalitede olup tutanda cok kismet isi bence. Ama tabi karar senin önemli olan senin düsüncen bizler bisey diyemeyiz bu konuda sen karar vereceksin.. Tedavi sürecinde de merkeze daha az gidip geliyosun ama gidip gelmen kolay olurmu yinede arada gitmek gerekiyo. Ilk adetin 2. Gunu gidiyosun rahim kalinlastirici ilaclar veriyo doktor sonra 1-2 defa kontrole gidiyosun ve 13. Gün civari transfer gününe karar veriliyo orda yine ilaclar ekleniyo ve sonrada transfer zaten. Umarim yardimci olabilmisimdir..
Çok sağol canım. Sanırım iki defa gidiş geliş yapmam yeterli olucak uçakla git gel. Merkezleri detaylı konuşmam gerek. Verdiğin bilgiler rahat uyumamı sağlayacak
Kalbimdesin; canım üzüldüm gerekten yani estrofem bu kadar önemli miymiş bana inandırıcı gelmedi pek yani tamam tedaviye kadar içmek lazım kalınlaşması içinde zaten embriyo yerleştirildikten sonra rahim kendisi kalınlaşmayı devam ettirmesi lazım fizyolojik olarak çünkü regl dediğimiz şey döllenmeyen yumurtanın atılması ve böylece regl olunca rahim inceliyor ama regl olana kadar hatta regl olmadan önce en kalın haldedir rahim hele tutunmaya çalışan bir embriyo varsa rahim korumaya alır kalınlaşır normal gebe kalanlar nasıl kalıyor sanki ilaç mı kullanıyorlar tamam kalp atışına kadar kullanılması lazım ama zaten tutunmuş yani bebek tutunmasa baştan tutunmazdı diye düşüünyorm ne bileyim. Artık başka dondurulmuşların varsa denersin aksatmazsın. Bende iki embriyo var zaten ikisi de konacak bşr sorun olsa baştan başlıcam tedaviye inşallah bir daha yaşamazsın canım.
Arkadaslar hepinize iyi haftasonlari bugun mersinde hava cok guzel ya insani ruhunu aciyor :119::119::119::119::119::119::118::118::118:
sağol canım.bundan sonrası hepimiz için iyi olur inşaALLAH.... canım dondurulmuş tedavilerinde vücut yumurta üretip östrojen hormonu salgılamadığı için estrofem tablette bunu sağlıyorlar embriyoları tutacak kadar östrojen hormonu olmadığı için kök salamamışlar kısmet değilmiş yani.....inşaALLAH adetimin 3.günü tekrar başlıyoruz.bu sefer her şey daha iyi olcak
Kızlar ben de regl oldum sonunda akşam geldim iğnemi vurdum yakın bir yere yemeğe gittik eşimle geldik olmuşum. Ama belim karnım kaç gündür çok ağrıyordu geçen sene de belim rahatsızlanmuştı yakı kremialıp sürmüştük havluya sarmıştık ilaçla regl olurken 33 günde regl gelmişti hem yine gelir hem belağrılarımı alsın diye dün akşam onu sürdük bugünde regl oldum sökülmesine yardımcı oldu galiba ama kaç gündür çok kötüydüm neyse yarın drgidicem bakalım umarım sorun yoktur.
Yalnız kızlar benim ilk tedavi de çok yüksek estrojene rağmen rahim kalınlığım sınırdaydı şimdi estrofem kalınlaştırmaya yardımcı olacak ama rahimin kalınlaşmasına yardımcı ne kullanabilirim gündüz ananas dedim ama çoğu kişi transfere 2-3 gün kala başlamış daha tutunmayı kolaylaştırıyor diye hçbişey yapmasam mı diyorum dr sorucam yarın nar suyunu mesela kaygılarımı da bakalım ne diyecek. Hayırlısı olsun hakkımızda.
memleketimin havası dahil herseyi güzeldir özledimmmmm :)
Kızlae bende regl oldum akşam bugün dr gittim bir sorun görmedi lucrine devam edicem ayrıca estrofem tabii ki önce bir taneyle başlıcma sonraikiye sonra daüçe çıkacak sonlara doğru. 31 ocakta da kontrole gidicem. Neyse hiç olmazsailk tedavi gibi sürekli kontrole gitmicem. 6-7 şubat gibi de transfer olur dedi bakalım rahim güzel kalınlaşacak mı, embriyolar sağlıklı çözülecek mi inşallah hayırlısıyla transfer yapılır bende haberler böyle. İ
Br de kızlar benim doktorun sgk anlaşması yok işyeri için 10 gün raporalmak istiyorum dr ben yazamam ama acile yazdırırız 5 gün bir yazdırırın 5 gün bir daha yazdırırız dedi olur mu öyle acaba.
Aaa demek hemseriyiz senle sevindim evet yaa bende baska yerde yapamiyorum havamiz yeter oooh mis valla