Dondurulmus embriyo.

Selam canim benimde bu ikinci denemem yarin test günüm 15 gün olcak. Ben ilk gün dikkat ettim genelde uzanarak gecirdim zamanimi ama arada wc yemek su alma gibi ihtiyaclarimi gördüm cünkü hareketsizlik iyi degil rahme kan gitmeli hatta benim doktorum jelden sonra yarim saat yürü dedi bende bu 3 günlük dinlenmede de mi yapacagim sorun olmazmi dedim hayir hic bisey olmaz dedi. Bende yürüdüm sabah aksam yarim saat. Ananas yedim tutunmaya yardimci oluyomus diye bi de kabak cekirdegi. Protein agirlikli beslendim hergün süt yogurt yumurta yedim hala da devam iste sebze meyve normal saglikli beslendim. Yarin test günüm bakalim nolcak ise yaramismi görücez

yarın kalplerimiz ve dualarımız seninle canım inşallah güzel haberini alacağızz tekmi çiftmi transferin yapıldı canım bide kaç tane çözdürdünüz kaçı sağlıklı çıktı bir tane buz bebeğim var korkuyorum

Son düzenleme:
yarın kalplerimiz ve dualarımız seninle canım inşallah güzel haberini alacağızz tekmi çiftmi transferin yapıldı canım bide kaç tane çözdürdünüz kaçı sağlıklı çıktı bir tane buz bebeğim var korkuyorum

Sagol canim insallah Allah hepimizin yüzünü güldürür. Cift transfer yapildi canim bende öncesinde senin gibi korkuyodum benimde 2 tane dondurulmusum vardi saglikli cözülecekmi diye ama korktugum gibi olmadi ikiside cok sükür sagliklica cözüldü. Icini ferah tut canim bebisine inan ben hep dedimki saglikli bebeklerse eminimki bisey olmayacak yasayacaklar degilsede bastan baslamamasi daha iyi Allah korusun tuttuktan sonra fln düsmesi daha kötü herseyin hayirlisi eger o bebek dogacaksa eminimki saglikla cözülür annesinide tutar 9 ay hic birakmaz..

canım bende 4 defa denedim dondurulmuşa başlıycam inşallah sormak istediğim yatarakmı geçirdiniz günlk hayatamı döndünüz ne yediniz ne yemediniz...
Ben sadece temizlik yapmadim ilişkide yasak spor yapmadım her gün yürüdüm yarım saat
hayırlısı olur inşaALLAH:KK16::KK16::KK16::KK49:

Kalbimdesin seninde alt karinda agri oldumu sanki reglmisim gibi kötü değildir inşallah birde cok ilginç ama normal idrar testindede yaptım ondada ikinci çizgi silik çıktı sonradan ben bile şaşırdım daha 6 gün bugün inşallah bir yanlislik yoktur

hanımlar günaydın.
peki sizce dondurullmuş embriyo da şans artıyor mu cidden? kendimi bu fikre alıştırmak istiyorum da

bence şans daha fazla inanıyorum artık tüp tedavileri vücut dinlendirilip öyle devam edilecek.yumurta toplanacak embriyolar dondurulacak 1-2 ay sonra dinlenmiş vücuda transfer yapılacak

ben zaten herzaman coraspin 300 kullanıyorum hergün çünkü normal hayatımdada bende sorun yaratıyor geçici felç bile geçirdim bu yüzden hem iğne hem koraspin kullanmak istiyorum bu sefer doktorumla konuşup..aradım şahin bey yoktu hemşireye sordum iki gün erken kan testi yaptır gebelikten kesin emin olalım ona göre iğneye geçeriz dedi

hayırlısı canım.pozitifi al:KK49: iğneye başla:KK34:

hamile olan arkadaşlar testi bekleme sürenizi nasıl geçirdiğinizi paylaşırmısınızzz

canım ben %50 hamile olarak transferin ilk günü yaşadığım şoku sindirmeye çalıştım 2.günü evin içinde ara ara yürüyüşler yaptım.ananas yedim.ağzımı yara yaptı.kabak çekirdeği yedim.meryem süresini okudum bazen yasini şerifi de ilave ettim.elim karnımda her aklıma geldiğinde La Havle çektim.topikten sizlerle konuştum.ve sürekli dua ve dua stresten uzak kalmaya çalıştım romantik-komedi özellikle hint ve yabancı film izledim.animasyon izledim bunları yaptım canım:KK34:

Ben sadece temizlik yapmadim ilişkide yasak spor yapmadım her gün yürüdüm yarım saat

Kalbimdesin seninde alt karinda agri oldumu sanki reglmisim gibi kötü değildir inşallah birde cok ilginç ama normal idrar testindede yaptım ondada ikinci çizgi silik çıktı sonradan ben bile şaşırdım daha 6 gün bugün inşallah bir yanlislik yoktur

canım evet oldu özellikle 7.günlerde ALLAH'ım inşaALLAH testler doğru mesajı veriyordur:KK9::KK9::KK9:

Sagol canim insallah Allah hepimizin yüzünü güldürür. Cift transfer yapildi canim bende öncesinde senin gibi korkuyodum benimde 2 tane dondurulmusum vardi saglikli cözülecekmi diye ama korktugum gibi olmadi ikiside cok sükür sagliklica cözüldü. Icini ferah tut canim bebisine inan ben hep dedimki saglikli bebeklerse eminimki bisey olmayacak yasayacaklar degilsede bastan baslamamasi daha iyi Allah korusun tuttuktan sonra fln düsmesi daha kötü herseyin hayirlisi eger o bebek dogacaksa eminimki saglikla cözülür annesinide tutar 9 ay hic birakmaz..

inşaALLAH canım yarın müjde vereceksin:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:eğer ilaçlardan değilse dün yazdığın belirtiler bende de oluyordu.hadi bismillah.topiğe hareket gelsin:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

inşaALLAH canım yarın müjde vereceksin:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:eğer ilaçlardan değilse dün yazdığın belirtiler bende de oluyordu.hadi bismillah.topiğe hareket gelsin:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Ayy insallah canim yaa sen hamissin bizede dua et insallah bende müjde verebilirim ahh ahh ne güzel olurduu ☺️☺️ Insallah ilaclardan degildir gerci suan hic agrim fln yok tek sag bacagim cekiliyo gibi o da korkuttu beni sanki rahme dogru kasilma oluyo hayirdir insallahh 😳

Ayy insallah canim yaa sen hamissin bizede dua et insallah bende müjde verebilirim ahh ahh ne güzel olurduu ☺️☺️ Insallah ilaclardan degildir gerci suan hic agrim fln yok tek sag bacagim cekiliyo gibi o da korkuttu beni sanki rahme dogru kasilma oluyo hayirdir insallahh 😳

benimde 13.ve 14.gün adet ağrısı vurup geçiyordu dedim tutmadı ama sonuç pozitif......inşaALLAH kalbimizden geçeni Rabbim yaşatsın:KK16::KK16: hamile olalım nazlanalım nazlı yavruları sorunsuz vaktinde kucağımıza alalım.anlatalım herkese vazgeçmeyin diyelim olacak bir gün :KK49::KK49::KK49:diyelim:KK16::KK16:

benimde 13.ve 14.gün adet ağrısı vurup geçiyordu dedim tutmadı ama sonuç pozitif......inşaALLAH kalbimizden geçeni Rabbim yaşatsın:KK16::KK16: hamile olalım nazlanalım nazlı yavruları sorunsuz vaktinde kucağımıza alalım.anlatalım herkese vazgeçmeyin diyelim olacak bir gün :KK49::KK49::KK49:diyelim:KK16::KK16:

Insallah kötü birsey degildir.. Aminnn canim benim isteyen herkese Rabbim mucizesini göndersin insallah kimsenin kucagi bos boynu bükük kalmasin.. Bir tek biz birbirimizin halinden anlariz.. Hadi sen bebisi gezdir biraz =)

canım bende transferi beklerken 3 gün sabah akşam antibiyotik tarzı vücudu koruma özelliği olan bir ilaç kullandım.enfeksiyon kapmayayım diye belki prednol da o tarz bir ilaçtır.

olabilir canim..bende alicam transferden once medrol ve zpak diye enfeksiyon onleyici antibiyotikler..dogru dusunmususn.

Aynen öyle valla iyiki orada yapma sansim oldu burdakiler hic bisey anlamiyolar. Tr bu iste ileride gercekten. Heyecan dorukta gün yaklastikca korku sardii =) insallah canim ins hepimize nasip olur guzel haberler almak. Sanada iyi uykular canim sende dinlen bebisin icin kendini simdiden hazirla ki gelsin göbüsüne huzurla konuversin =)

sen hangi ulkedesin canim? TR gidemedim ama klinigimin basari oranlari epey yuksek ona guveniyorum birazcik bakalim insallah..kendimi hazirlamaya basladim bile bal polen propolis karisimi ve nar yemeye basladim, folik asitimi zaten aliyorum, eh ortam hazir gelsin minikler artik:) cuma aliyorsun sen sonucunu dimi? yani yarin?

hayirdir hayirdir:) iyiye isaret bence bunlari okudugumu hatirliyorum hamilelik belirtilerinde:)))

bence şans daha fazla inanıyorum artık tüp tedavileri vücut dinlendirilip öyle devam edilecek.yumurta toplanacak embriyolar dondurulacak 1-2 ay sonra dinlenmiş vücuda transfer yapılacak

vucut dinleniyor ama kafa dinlenemiyor yaa buda kotu..benimle beraber yumurta toplama islemi olan herkes iyi kotu bi sonuca vardi ben hala bekliyorummm..doktorum dondurulmus yapicaz dedigi icin bizde tamam dedik..vucut dinlendi ama kafam kazan oldu:)) ama yinede dondurulmuslarla basari orani daha yuksek diyorlar..

sen hangi ulkedesin canim? TR gidemedim ama klinigimin basari oranlari epey yuksek ona guveniyorum birazcik bakalim insallah..kendimi hazirlamaya basladim bile bal polen propolis karisimi ve nar yemeye basladim, folik asitimi zaten aliyorum, eh ortam hazir gelsin minikler artik:) cuma aliyorsun sen sonucunu dimi? yani yarin?

Ben almanyadayim cnm sen? Sen eger memnunsan kliniginden sorun yok canim önemli olan senin kendini güvende hissetmen. Ben buradaki doktorlara pek güvenmiyorum umursamiyolar cok. Ohh ohh iyi yapmissin miniklerine ortami hazirla onlarda yakinda gelcekler insallah annesi =) evet canim yarin test yapicam 15. Gün hala inanamiyorum nasil durdum o kadar bende kendime sasiyorumm

X