Dondurulmus embriyo.

bende büyük bir sabırla test günümü bekledim arkadaşlarım nasıl 14 gün bekleyeceksin biz senin yerine çatlarız dediler iyi ben de çatlayın bari dedim hep beraber bekledik.erken test benimde içime sinmiyor sonradan olumsuzluk yaşanabiliyor.

inşaALLAH canıminşaALLAH

kızlar zaman geçmio pazartesi gününü beklemicem cuma günü test yaptırcam 9. günüm oluyo varsa teste çıkar yoksa rahat hareket etmek istiyorum beynim tek bir noktada odaklanmı durumda

canım 9.gün erken bazen çıkan sonuçlar yanıltıyor.biraz daha sabır lütfen ben tekrar tekrar hayal kırıklığı yaşamayayım diye test tarihimi bekledim.14 gün nasıl geçirdim ALLAH biliyor

canım benim inşaALLAH yine pozitif sonuç olacak ve bu sefer herşey güzel olacak.

canım yaaaa şu ilaçların yan etkilerinden ağzımızın tadıyla vücudumuzuda dinleyememiyoruz.ilaçtan mı?hamilelikten mi?

Üşenmezsen söyler misin kaçıncı gün transfer yapıldı ve rahim kalınlığın neydi

canım benimde dondurulmuş 5.gün embriyosu adetimin 17.günü transfer yapıldı.transfere karar verildiğinde rahim kalınlığı 9,5 idi 5 gün bekleyip taransfer yapıldı o zamanki kalınlığını bilmiyorum senin de inşaALLAH bu sefer yüzün güler.dün sonucumu aldım beta-hcg 68,5
yarın tekrar testim var 38 yaşındayım 6.denemem pkos hastasıyım

Son düzenleme:

canım bende transferi beklerken 3 gün sabah akşam antibiyotik tarzı vücudu koruma özelliği olan bir ilaç kullandım.enfeksiyon kapmayayım diye belki prednol da o tarz bir ilaçtır.

hanımlar günaydın.
peki sizce dondurullmuş embriyo da şans artıyor mu cidden? kendimi bu fikre alıştırmak istiyorum da

ben zaten herzaman coraspin 300 kullanıyorum hergün çünkü normal hayatımdada bende sorun yaratıyor geçici felç bile geçirdim bu yüzden hem iğne hem koraspin kullanmak istiyorum bu sefer doktorumla konuşup..aradım şahin bey yoktu hemşireye sordum iki gün erken kan testi yaptır gebelikten kesin emin olalım ona göre iğneye geçeriz dedi

hamile olan arkadaşlar testi bekleme sürenizi nasıl geçirdiğinizi paylaşırmısınızzz

canım çok zor birde ilacın yan etkileri eklenince çatlayacak gibi oldum eşimde yok yurt dışına gitti çalışmaya bu yüzden sorunlarda yaşadık ilaçlar katlıyo etkilenme kat sayını malesef herkes benim gibi değildir tabii yinede

canım bende 4 defa denedim dondurulmuşa başlıycam inşallah sormak istediğim yatarakmı geçirdiniz günlk hayatamı döndünüz ne yediniz ne yemediniz...

canım yaaaa şu ilaçların yan etkilerinden ağzımızın tadıyla vücudumuzuda dinleyememiyoruz.ilaçtan mı?hamilelikten mi?

Ayy sorma canim yaa cok sinir bozucuu insan ümitlenmek istiyo sonra ya ilaclar yapiyosa diye düsünüp kursaginda kaliyoo 😣

canım bende transferi beklerken 3 gün sabah akşam antibiyotik tarzı vücudu koruma özelliği olan bir ilaç kullandım.enfeksiyon kapmayayım diye belki prednol da o tarz bir ilaçtır.

Yok canim bende transfer öncesi 5 gün antibiyotik kullandim bitti bu baska bi ilac ilkinde düsük oldugu icin uzun kullanacaksin dedi doktor. Ilacin icerigini okudum ama hic bisey anlamadim terimlerden 😳

canım bende 4 defa denedim dondurulmuşa başlıycam inşallah sormak istediğim yatarakmı geçirdiniz günlk hayatamı döndünüz ne yediniz ne yemediniz...

Selam canim benimde bu ikinci denemem yarin test günüm 15 gün olcak. Ben ilk gün dikkat ettim genelde uzanarak gecirdim zamanimi ama arada wc yemek su alma gibi ihtiyaclarimi gördüm cünkü hareketsizlik iyi degil rahme kan gitmeli hatta benim doktorum jelden sonra yarim saat yürü dedi bende bu 3 günlük dinlenmede de mi yapacagim sorun olmazmi dedim hayir hic bisey olmaz dedi. Bende yürüdüm sabah aksam yarim saat. Ananas yedim tutunmaya yardimci oluyomus diye bi de kabak cekirdegi. Protein agirlikli beslendim hergün süt yogurt yumurta yedim hala da devam iste sebze meyve normal saglikli beslendim. Yarin test günüm bakalim nolcak ise yaramismi görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…