güzel haberlerini bekliyoruz canm bakalm benm nasıl olucak. ilaç olayına gelince herdoktorun farklı yolları var sanrm. araştırma hastanesinde yaptırıyorum ben tüp bebeği cuma kontrol var bakalmBanada devam et dedi estrofeme bide vitamin ignemde transferden iki gün önce transferden iki gün sonra olarak oluyo galiba böyle mi olması gerekiyor
güzel haberlerini bekliyoruz canm bakalm benm nasıl olucak. ilaç olayına gelince herdoktorun farklı yolları var sanrm. araştırma hastanesinde yaptırıyorum ben tüp bebeği cuma kontrol var bakalm
5 kutu mu öyleyse yeterli olur çünkü içinde 5 tane var
bana az gibi geldi belki transferden sonra tekrar yazar bilemedim şimdiYok hayır bi kutu verdi 5 adet oluyo igne bu pazar başlamamı söyledi
bana az gibi geldi belki transferden sonra tekrar yazar bilemedim şimdi
bana az gibi geldi belki transferden sonra tekrar yazar bilemedim şimdi
:)Ay sormuştum çok özür dilerim
Evet hamileyim ama biraz endişeliyim rahim filmi cektigiöde sag tüpümdr biraz genişleme var t düşük tehlikrn olabilir demişti doktor 8 subatta ilk muayene olucam ozamn rahaylarım heraldrAcaba kalınlıkla mı alakalı diye sormak istedim aslında progestan
Sen şimdi hamileydin degil mi nasıl geçiyor?
Evet hamileyim ama biraz endişeliyim rahim filmi cektigiöde sag tüpümdr biraz genişleme var t düşük tehlikrn olabilir demişti doktor 8 subatta ilk muayene olucam ozamn rahaylarım heraldrAcaba kalınlıkla mı alakalı diye sormak istedim aslında progestan
Sen şimdi hamileydin degil mi nasıl geçiyor?
Selam kızlar. Bende ilk başarısız bir aşılama yaşadım yumurtalar kendiliğinden 10. Gün çatladı tahminimzce kalitesizdi ve tutmadı. Sonraki ay direk tüp bebek tedavisi gördüm 6 tane5. Gün embriosu donduruldu. Rahim duvar inceliği vardı dr dinlenmen daha iyi yumurtalıkların normale dönsün dedi. Zaten opu işleminden 1 hafta sonra adet gördüm. Önümüzdeki adetimin 2. Günü çağırdı bakalım kısmet inşallah herkes hayırlı haberler alır
Bende aslında bile bile denedim bizim görünen bilinen bi problemimiz yoktu. Doktorlar sebebsiz infertilide aşılama şansınında düşük oldugunu söyledilerBende bi aşılama denedim boşuna denetildi kısacası hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Bende aslında bile bile denedim bizim görünen bilinen bi problemimiz yoktu. Doktorlar sebebsiz infertilide aşılama şansınında düşük oldugunu söyledilerşimdi umudum dondurulmuş embriolarda 32 yaşıma yeni girdim yasal olarak tek transfer yapılcakmış. Heyecanla bekliyorum şimdi ilk denemesinde negatif sonuç alanları okudukça morelim bozuluyor.
Hepinize merhaba tüm sayfaları heyecanla okudum ne guzel bekleyisler ama bir o kadsr da stres 5sene sonra yine açtım tüp bebek bölümünü hadi hayırlısı
Merhaba kızlar bende dondurulmuş embiriyolarimla ilk tüp denememi yapıcam bu ay sonunda 2tane 5.gün embriyosu transfer edilecek güzel sonuçlar almamiz dileğiyle
Benim 30unda canım yarın kontrolüm var rahim kalinligina bakacaklar sanirim ilk denemeniz galiba sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?