İstanbulda yeditepe üni de görüyorum tedavimi. Katılıyorum sana yani saçma sapan şeylerde sorabilirim sonuçta bu hassas bir konu ister istemez duyduğunu insan doktoruna danışıp öğrenmeye çalışıyor. Hasta sorguluyorsa bu iyi bişey bence öğrenmeye çalışıyoruz süreci alternatif tedavi yöntemlerini görüp soruyorum. Her tedavi kişiye özeldir evett ama tepki vermesi veya “güven olması şart aramızda” gibi konuşmalar geçince aramızda insan iğreti oluyor. Konu orada güvenmemek değil ki öğrenmeye çalışıyorum. Kimisi fitil kimisi iğne kimisi her ikisinide kullanıyor hocam ben kullanmıyorum fitil dedim. Bu şekilde güven problemimiz varsa olmaz falan dedi. Koyun gibi her şeye okey dememeliyiz olmaz olmamalı yani yanlış mıyım anlamadım valla. soru soran ilgili bir hasta var karşısında ama ego savaşı heralde yaşadıkları bu profların anlamadım
İstanbulda yeditepe üni de görüyorum tedavimi. Katılıyorum sana yani saçma sapan şeylerde sorabilirim sonuçta bu hassas bir konu ister istemez duyduğunu insan doktoruna danışıp öğrenmeye çalışıyor. Hasta sorguluyorsa bu iyi bişey bence öğrenmeye çalışıyoruz süreci alternatif tedavi yöntemlerini görüp soruyorum. Her tedavi kişiye özeldir evett ama tepki vermesi veya “güven olması şart aramızda” gibi konuşmalar geçince aramızda insan iğreti oluyor. Konu orada güvenmemek değil ki öğrenmeye çalışıyorum. Kimisi fitil kimisi iğne kimisi her ikisinide kullanıyor hocam ben kullanmıyorum fitil dedim. Bu şekilde güven problemimiz varsa olmaz falan dedi. Koyun gibi her şeye okey dememeliyiz olmaz olmamalı yani yanlış mıyım anlamadım valla. soru soran ilgili bir hasta var karşısında ama ego savaşı heralde yaşadıkları bu profların anlamadım gitti.
çok haklısın canım. Benimde 2. Transferim bu bütün ilaç kullanımları kullanılan ilaçlar herşey ilkiyle aynı herhangi bir değişiklik yapmadı açıkçası rahimde falan da bir problem yok yani bilemiyorum bu seferde tutmazsa zaten doktor değiştirmeyi düşünüyorum