• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım

Nerede tedavi görüyorsun canım
Benim doktorum sorulara falan cevap veriyor öyle farklı bir davranışını hiç sezmedim sadece bu kadar verdiğimiz paralara bu kadar çabalarımıza göre biraz daha ilgili davranabilir diye düşünüyorum
İstanbulda yeditepe üni de görüyorum tedavimi. Katılıyorum sana yani saçma sapan şeylerde sorabilirim sonuçta bu hassas bir konu ister istemez duyduğunu insan doktoruna danışıp öğrenmeye çalışıyor. Hasta sorguluyorsa bu iyi bişey bence öğrenmeye çalışıyoruz süreci alternatif tedavi yöntemlerini görüp soruyorum. Her tedavi kişiye özeldir evett ama tepki vermesi veya “güven olması şart aramızda” gibi konuşmalar geçince aramızda insan iğreti oluyor. Konu orada güvenmemek değil ki öğrenmeye çalışıyorum. Kimisi fitil kimisi iğne kimisi her ikisinide kullanıyor hocam ben kullanmıyorum fitil dedim. Bu şekilde güven problemimiz varsa olmaz falan dedi. Koyun gibi her şeye okey dememeliyiz olmaz olmamalı yani yanlış mıyım anlamadım valla. soru soran ilgili bir hasta var karşısında ama ego savaşı heralde yaşadıkları bu profların anlamadım gitti.

İstanbulda yeditepe üni de görüyorum tedavimi. Katılıyorum sana yani saçma sapan şeylerde sorabilirim sonuçta bu hassas bir konu ister istemez duyduğunu insan doktoruna danışıp öğrenmeye çalışıyor. Hasta sorguluyorsa bu iyi bişey bence öğrenmeye çalışıyoruz süreci alternatif tedavi yöntemlerini görüp soruyorum. Her tedavi kişiye özeldir evett ama tepki vermesi veya “güven olması şart aramızda” gibi konuşmalar geçince aramızda insan iğreti oluyor. Konu orada güvenmemek değil ki öğrenmeye çalışıyorum. Kimisi fitil kimisi iğne kimisi her ikisinide kullanıyor hocam ben kullanmıyorum fitil dedim. Bu şekilde güven problemimiz varsa olmaz falan dedi. Koyun gibi her şeye okey dememeliyiz olmaz olmamalı yani yanlış mıyım anlamadım valla. soru soran ilgili bir hasta var karşısında ama ego savaşı heralde yaşadıkları bu profların anlamadım
İstanbulda yeditepe üni de görüyorum tedavimi. Katılıyorum sana yani saçma sapan şeylerde sorabilirim sonuçta bu hassas bir konu ister istemez duyduğunu insan doktoruna danışıp öğrenmeye çalışıyor. Hasta sorguluyorsa bu iyi bişey bence öğrenmeye çalışıyoruz süreci alternatif tedavi yöntemlerini görüp soruyorum. Her tedavi kişiye özeldir evett ama tepki vermesi veya “güven olması şart aramızda” gibi konuşmalar geçince aramızda insan iğreti oluyor. Konu orada güvenmemek değil ki öğrenmeye çalışıyorum. Kimisi fitil kimisi iğne kimisi her ikisinide kullanıyor hocam ben kullanmıyorum fitil dedim. Bu şekilde güven problemimiz varsa olmaz falan dedi. Koyun gibi her şeye okey dememeliyiz olmaz olmamalı yani yanlış mıyım anlamadım valla. soru soran ilgili bir hasta var karşısında ama ego savaşı heralde yaşadıkları bu profların anlamadım gitti.
çok haklısın canım. Benimde 2. Transferim bu bütün ilaç kullanımları kullanılan ilaçlar herşey ilkiyle aynı herhangi bir değişiklik yapmadı açıkçası rahimde falan da bir problem yok yani bilemiyorum bu seferde tutmazsa zaten doktor değiştirmeyi düşünüyorum

kolay gelsin arkadaşlar cuma günü toplama işlemi yapıldı toplamda 8 embiriyo toplandı 2 gün sonra yani çarşamba günü transfer yapılacak fakat doktorum genetiğe gönderme ile ilgili vs bilgi vermedi benimmi söylemem gerekiyordu acaba ilk tüp bebek denemem

kolay gelsin arkadaşlar cuma günü toplama işlemi yapıldı toplamda 8 embiriyo toplandı 2 gün sonra yani çarşamba günü transfer yapılacak fakat doktorum genetiğe gönderme ile ilgili vs bilgi vermedi benimmi söylemem gerekiyordu acaba ilk tüp bebek denemem
Hayır canım ilk denemede genetiğe gerek yok benim ilki tutmadı ikinci denemem ona rağmen genetiğe gitmedi

Hayır canım ilk denemede genetiğe gerek yok benim ilki tutmadı ikinci denemem ona rağmen genetiğe gitmedi
Bende ilk iki denememde genetiğe gönderilmedi hatta bilgi dahi verilmedi başka şehirde başka bir doktorla 3. ye tüp bebek tedavisi yaptık genetiğe gönderildi ve genetikleri çok iyi çıktı ve şuan çok şükür 7 haftalık hamileyim bence genetik şart

Daha neler öyle bişeymi olur bende KKTC yaptım yaşım 24 tüp beneğe göre küçük yaşım ama yinede ilk transferimdi çift verildi düşük yaptım haziranda tekrar gidip çift alacağım öyle bişeymi olur tam tersi benim doktorum garanti olsun diye çift verdi tuttu ikizdi ama düştüler işte.
Doktorunuzdan memnun değilseniz değiştirmelisiniz çünkü bu maneveyeti geçtim maddi insanı çok zorluyan durum isterseniz taşıyabilirsiniz embriyolarınızı Ve şunu söylemek isterim inanın Kıbrs daha uygun Türkiye göre burası adım atıyorsun para istiyorlar biz Kıbrıs’ta 2. Gidişimizde verdik toplu şekilde opu oldum yine vermedim bura olsa hemen alırdılar çünkü bir ara İstanbul memeorial da tedavi gördüm adım atıyorduk para istiyorlardı yok böyle bişey insanları bir mal müşteri gbi görüyorlar nerden para koparsak diye
Mrb cnm kibrista tup.bebegi ne kadara yaptirdin acaba?

Bende ilk iki denememde genetiğe gönderilmedi hatta bilgi dahi verilmedi başka şehirde başka bir doktorla 3. ye tüp bebek tedavisi yaptık genetiğe gönderildi ve genetikleri çok iyi çıktı ve şuan çok şükür 7 haftalık hamileyim bence genetik şart
ÇOK TEŞEKKÜRLER İNŞALLAH TUTAR DUALARIM SİZİNLE

ÇOK ŞÜKÜR NE GÜZEL HAMİLESİNİZ ÇOK MUTLU OLDUM SİZİN ADINIZA

Tutmuyor diye bi şey de yok maalesef tutup bnm gibi 9.haftada kalbi durabiliyor genetiğe mutlaka gitmeli bn çok pişmanım böylesi çok daha zor oluyor

Back
X