Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

ilk denememiz negatifti.. dondurulmus embriyolarimizdan birini 24 aralik'ta transfer ettirdik ve bugun pozitif sonucumuzu aldik.. progestan ve estrofem kullaniyorum.. bursa soranüs serbulent bey doktorumuz.. Allah isteyen herkese nasip etsin isallah..

İlki 3. Gün embriyosu idi geri kalanı 5. Gün embriyosu ile oldu
Bi oğlun varmış allah bağışlasın abi olur tez zamanda inş :)
Minik gelin seni erkek infertiletisinden Hatırlıyorum .hatta aynı sayfada bile Yazışmış olabilirizçok şükür canım Allah can sağlığı versin olur inş benim de 2 tane beşinci gün dondurulmuş embriyo var inş olur

Dün dondurulmuş transferimi oldum haftaya perşembe test günüm
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsın kaçıncı denemen emriyo kaç günlük birde eğer bilgin varsa rahim duvarı kalınlığın kaç ml çok soru sordum ama kusura bakma allah emeklerimizin karşılığını verir insallah

4. Denemem 5. Gün embriyosu en öldüklerinde 8.5 rahim duvarı ama transfer ederken kaçtı bilmiyorum transferden bir hafta önce ölçmüşlerdi

Ya arkadaşlar benim 3. Gün embriyosu donduruldu çok korkuyorum ben genellikle 5. Gün embriyosu oluyo hep

ben dondurulmus embiroo ile hamile kaldım çok şükür ilk transverimde inşallah seninkide tutar

Bugün tedaviye başlıyorum adet oldum. Doktorum muayene edip rahim duvarı için ilaçlar verecek sanırım Allah ım inşallah sorun çıkmaz hayırlısıyla transferimi olurum

Bugun ilk negatifimi aldim birkac güne adet olurum muhtemelen..Dondurulmus 5.gun embriyom var,onun tedavisine hemen bir sonraki adetle baslayabiliyormuyum? Yas geciyor,sabrimda kalmadi 3,4 ay beklemek istemiyorum artik

moralinizi yüksek tutmaya çalışın çünkü moral çok önemli tutunmasi da stresten uzak durun inşallah en yakın zamanda transverin yapılır.

Adet olmayı bekliyorum cnm seninde dondurulmustu dimi kaç tane kacnci gün embriyon var

Ben oldum canım günümden önce oldum hemde başladık dün tedaviye 3 tane dondurulmuşum vardı dün ilaçlarımı aldım içmeye başladım

Ben oldum canım günümden önce oldum hemde başladık dün tedaviye 3 tane dondurulmuşum vardı dün ilaçlarımı aldım içmeye başladım
Canim bir onceki tedavinden kac ay gecti? Ben dün taze embriyoyla ilk negatifimi aldim,birkac gune ocak adetimi olurum.şubat adetiyle dondurulmusa baslayabiliyormuyum? Dondurulmus tedaviside digeri gibi zormu,ilaclari falan nasil yine hormon alacakmiyiz

Benim önceki tedavim aşılamaydı canım benim eş kaynaklı sıkıntı bende de var ama eşim daha agır basıyor. Geçen ay başladım ben ilk tüp bebek denemem ohss oldum yılbaşında toplandı yumurtalar28 tane sadece 3 tanesi dayanabildi 3. Gün dondurulmuştu adet oldum 13 de dün muayene oldum herşey yolunda dedi 4 tane hap verdi 5 tane de progestron igne verdi ona henüz başlamıcam. Estrofem coraspin imom ve rulid verdi 10 gün sonra kontrol sonra transfer için gün verecem dedi şimdi tek korkum çözülme işleminde inşallah sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…