• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmak için

Bu ay çok stres yaptım belkide bu yüzden olmadı canım. Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Ama mayıs ayında umarım bebişlerimiz olur🌸
Elimizde degil biliyoruz ama en aza indirebiliriz stresi insallah bu ay guzel haberler aliriz hepimiz

Ayyy canım rabbim aratmasın. Umarım rabbim bizede nasip eder. Çocuk
Düşünüyoruz ovülasyon testi aldım o şekilde deneyeceğim sende öyle yap🌸
Daha ilk denemenizde olmuyor mu acaba psikolojisine girerseniz bu stresle olacağı varsa da olmaz zaten. Rahat olun. İlk korunmasız ilişkide negatif görüp olmayacak mı psikolojisi çok abartı ya. Biraz temel biyoloji bilmek gerek cidden.

Daha ilk denemenizde olmuyor mu acaba psikolojisine girerseniz bu stresle olacağı varsa da olmaz zaten. Rahat olun. İlk korunmasız ilişkide olmayacak mı psikolojisi çok abartı ya.
Canım akrabalarımda çocuğu olmayanlar var eşimin tarafındada var bu yüzden böyle psikolojik düşünüyoruz

Canım akrabalarımda çocuğu olmayanlar var eşimin tarafındada var bu yüzden böyle psikolojik düşünüyoruz
Çok yanlış bir kafa o acilen çıkın. Stresin gebelik üzerine etkilerini okuyun anlayacaksınız ne dediğimi. Ayrıca çevreden baskı demişsiniz, insanlara haddini bildirmenizi öneririm yoksa üzülürsünüz.

Çok yanlış bir kafa o acilen çıkın. Stresin gebelik üzerine etkilerini okuyun anlayacaksınız ne dediğimi. Ayrıca çevreden baskı demişsiniz, insanlara haddini bildirmenizi öneririm yoksa üzülürsünüz.
Teşekkür ederim araştırma yapıyorum bu durumlarla alakalı 🌸

Back
X