Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Dondurulmuş taze embriyodan daha yüksek şans veriyormuş benimki zorunlu dondurulma oldu ohss den kaynaklı ben iptal edilmesini istedim doktorum dondurulmuş şansımında yüksek oldugunu söyledi inşallah öyle olur Rabbim hepimizin yüzünü güldürür

Amin canim,aslinda șans falan biyere kadar,Rabbim ol demedimi olmuyor.benim tedavimde embriyolarim 5.gune gitti transfer edilen embriyo cok kaliteliydi,doktorum senden buyuk ihtimalle gebelik bekliyorum dedi ama olmadi.ayni donemde 3.gun embriyosu transferinden pozitif alan birsuru arkadas var,nasip kismet..dondurulanlarda 5.gun embriyosu ama cözülürken bozulurmu bilemiyorum.Rabbim hakkimizda hayrlisini versin,elimizi bos birakmasin

Doktorum tehlikeye atmamak için dondurdu 3. Gün sordum 3. Ve 5. Gün dondırulan embriyoların şansının yüksek oldugunu söyledi bende güveniyorum inşallah olumlu sonuç alırsam yazacagım günün şunun bunun önemli önemsiz oldugunu yaşayıp görecem şimdi günler sayıyorum

Cok iyi olur canim,bende önümüzdeki ay olursa senin tecrubelerinden yararlanirim
İnsallah seninkide hayrlisiyla olumlu sonuclanir

Cok iyi olur canim,bende önümüzdeki ay olursa senin tecrubelerinden yararlanirim
İnsallah seninkide hayrlisiyla olumlu sonuclanir

Ay inşallah canım benim doktorumda hep olumlu konuşuyor çok istiyorum anne olmayı ben 2 yıl önce annesiz kaldım çok istiyorum annesizligimi çocuklarım tamamlasın istiyorum

kızlar bugün adetin ilk günü ctesi doktora gidicem bakalm inşallah buay kavuşuruz bebişlerimize

Arkadaşlar test sonucumu bugun aldım 103.60 Allah isteyen herkeze verir inş

Hayırlı olsun canım inşallah darısı bizlere olsun bu sevinçli haberi bizde verelim. Seninkiler kaçıncı gün embriyosu kalitesi falan nasıldı

hayırlısı canım inşallah buay emeklerimizin karşılığını alırızzzzzzzz

Benim pek şansım yok galiba 3. Gün embriyosu 1 tane 1. Kalite 2 tane ikinci kalite
Canim oyle düsünme,3.gün embriyosuyla gebe kalan milyonlarca insan var.Bu isler nasip kismet benim gecen ayki tedavimde 5.gün embriyosu ve hemde compact embriyo(cok cok iyi gelismis demekmis) ile transferim yapildi,transferimde cok sorunsuz oldu.doktorum okadar emindiki tutacagindan ama sonuc negatif.ayni ay topikte yazistigimiz 3.embriyosu arkadaslardan birsuru gebe kalan oldu.Bunlarin hepsi vesile,Rabbim ol derse oluyor gerisi bos.suan dondurulmuslarimla denicem ve dondurulmuslarda okadar kaliteli embriyom yok.Ama artik kaliteye takilmiyorum,Rabbim hayirlisiyla nasip et diye dua ediyorum.sende tez zamanda kavusursun insallah yavruna

Ben üçünü de koydurcam doktorumla konuştum koyalım şansın artsın dedi ben bitaneye de razıyım hayırlısıyla bitanesi de tutsa olur o duyguyu tadalım yeter hepimiz

Arkadaşlar test sonucumu bugun aldım 103.60 Allah isteyen herkeze verir inş
Yeşim merhaba özellikle senin paylasimlarini okudum takip ettim benimle ayni süreçte olduğun için benimde önümüzdeki ay dondurulmuşlarla 4. Denememi gerçekleştireceğiz inş. Bu benim ilk dondurulmuş denemem olacak. Mümkünse diğer denemelerin hakkinda bilgi verir misin kaç empriyo kacunci gün kac transfer yapuldi gibi. Benim ilk iki deneme 3. Gün emriyyosu 2 tane transfer 3. Deneme 5. Gün empriyosu iki tane yine transfer edildi diş gebelik oldu şuan değerinin normale dönmesini bekliyorum iki tane de 5, gün emriyosu var dondurulmuş

Merhaba benimde digerleri 3. Gün embryosuydu ilk ikisinde tek embriyo koydular biri dondurulmuş tu 2. Dondurulmuş denememde 2 tane koydular hiçbir tutmadı embryo 8-9 hücreliydi bu 4. Denemem ohss sendromu oşöa ihtimalim vardı bunuda doldurdular 5. Gün embryosu ve çok iyi kalitede dediler

Çok şükür 4.deneme de olmuş sizin adiniza sevindim darisi benim gibi bebek bekleyenlerin basina benimde iki tane 5. Gün empriyosu var dondurulmuş dua edin bu kez saglikli gebelik olsun basarisiz deneme çok olunca insan korkuyor. Bu arada bizim sorun aciklanamayan interfil sizinki ne idi acaba ? Diğer tutmayan denemeler için bir aciklama yaotilar mi size. Bize en sin diş gebelikten sonra doktorum rahim duvarin kalnlasmiyor dedi

Sperm hareketsizligi
Bizim sperm hareketsiz ce düşükdü doktor bişey demrmişti bugun ikinci testimi yaptırdım ilk testim 103.60 dı ikimgün sonraki 324.80 iki kaydan fazla artmış hemşireylede görüşemedim korkuyorum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…