Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Benimde bir olumsuz aşılamam var bende ilk tüp denemem ve bende 24 yasindayim

Merhaba kızlar bende dondurulmuş embiriyolarimla ilk tüp denememi yapıcam bu ay sonunda 2tane 5.gün embriyosu transfer edilecek güzel sonuçlar almamiz dileğiyle
bende yaza kadar bekleyeceğim doğal olmazsa 4 tane dondurulmuş var.yazın 1 tüp negatifti. bende 32 yaşındayım.

Benimde bir olumsuz aşılamam var bende ilk tüp denemem ve bende 24 yasindayim
Şimdi kontrolden çıktım 9.5 mm olmuş rahim kalınlığı gebelik aşısı olucam ben 11bucukta transfer tarihi ayın 31 i oldu bu arada :)

Şimdi kontrolden çıktım 9.5 mm olmuş rahim kalınlığı gebelik aşısı olucam ben 11bucukta transfer tarihi ayın 31 i oldu bu arada :)

Bak aynı güne geldik canım benimki de 10.9 ilaçlara devam et dedi ilaç kullanıyordun degil mi?

Bak aynı güne geldik canım benimki de 10.9 ilaçlara devam et dedi ilaç kullanıyordun degil mi?
Evet estrofem kullanıyorum
Yarın crinone jel ve proluton depot diye bir iğne verdi gebeilk aşısı olucam rahimi bi sıvıyla yıkiyolarmis korkuom smdiden

Evet estrofem kullanıyorum
Yarın crinone jel ve proluton depot diye bir iğne verdi gebeilk aşısı olucam rahimi bi sıvıyla yıkiyolarmis korkuom smdiden

Korkma bence yıkanması çok güzel temizlenmiş olur enfeksiyon Vs varsa ama gebelik aşısı ilk kez duydum bana verilmedi nerde hangi hastanede yaptırıyorsun canım?

Sizin sorun neydi?
Pko var bende eşimde de hareket sorunu var spermlerin. Bu arada sabah kontrolde rahimde kasilma olduğu soylendi transfer günü vücut reddetmesin diye özel bi serum vericeklermiş

Pko var bende eşimde de hareket sorunu var spermlerin. Bu arada sabah kontrolde rahimde kasilma olduğu soylendi transfer günü vücut reddetmesin diye özel bi serum vericeklermiş

Allah alla sorunlarımız da aynı canım :) bende pko var doğuştanmış genetikmiş ama ne annemde ne ablalarımda var bi tek beni buldu bu pko. Eşimin ailesinde de genetik hareketlilik ve morfoloji sayımızda sıkıntı yokta işte ikimiz bir olunca işler çok zorlaşıyo

Bnm annemdede var cnm 3 çocuk doğurmuş ama normal hemde tedavisiz.
Olucak bebislerimiz inşallah ikimizinde isteyen herkesinde insallah

Bnm annemdede var cnm 3 çocuk doğurmuş ama normal hemde tedavisiz.
Olucak bebislerimiz inşallah ikimizinde isteyen herkesinde insallah

Benim kimsede yok canım ya. İki tane ablam var ikiside evlenir evlenmez kaldı. Annem biraz geç kalmış ama 24 yaşında evlenmiş 2 sene sonra kalmış belkide annemde de vardı bilemiyorum yaşasaydı sorardım

Benim yaşım 24 daha belkide bu yüzden avantajım vardır diye düşünüyorum bizim ikimizde de sorun var malesef olmayacak korkusu var hep ama olacak diyorum olacak
evet cnm senın yaşın çok genç daha.bencede iyi düşün hep iyi olsun bır sorun varsa artık tedaviside var.. inan hiç bi sorunun olmadan bebek sahibi olamamak daha kötü.hani bi sebeb olsa onun üstüne gidersin ne bileyim ialcı ameliyatı vardır olursun.benımkısınde hiç bişi yok ama bebekte yok :) bakalım embrio transferi olunca yazarım inşallah tutar benle kalır bebiş.

herkesin rahim içi yıkanıyor mu acaba ilk defa dıydum nasıl bişey miş o

Merhaba kızlar bende dondurulmuş embiriyolarimla ilk tüp denememi yapıcam bu ay sonunda 2tane 5.gün embriyosu transfer edilecek güzel sonuçlar almamiz dileğiyle
canım senın yaşın kaç.ben 2 embrio koymasını istedim ama dr tek olacak dedi. sen kendın mı karar verdın 2 ye yoksa dr mu dedi.35 yaş altına artık tek embrıo koyuyorlarmış güyaa:S

canım senın yaşın kaç.ben 2 embrio koymasını istedim ama dr tek olacak dedi. sen kendın mı karar verdın 2 ye yoksa dr mu dedi.35 yaş altına artık tek embrıo koyuyorlarmış güyaa:S
benim bildiğim kadarıyla devlet ve üniversite haatanelerinde tek koyuyorlar 35 altına ama özellerde başarı oranını artırmak için 2tane koyuyorlar sen hangi hastaneye gidiyorsun

Bunu duydum sorunun ne oldugunu bulamamak çok kötü ama insan olmayacağından korkuyor işte hepimiz için hayırlısını versin Rabbim bizimde sesimizi duysun. En çok üzüldüğüm konu biz bu kadar çok ararken dogu ru p sana sola bırakanlar varya deli oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…