Benimde bir olumsuz aşılamam var bende ilk tüp denemem ve bende 24 yasindayimBenimde dün kontrolüm yapıldı rahim kalınlığı için 10 gün estrofem kullandım dün ölçüldü çok güzel dedi ayın 31 ne gün verdi bide benimki 3. Gün dondurulmuştu ilk denemem bi kez aşılama oldum
Bende aslında bile bile denedim bizim görünen bilinen bi problemimiz yoktu. Doktorlar sebebsiz infertilide aşılama şansınında düşük oldugunu söyledilerşimdi umudum dondurulmuş embriolarda 32 yaşıma yeni girdim yasal olarak tek transfer yapılcakmış. Heyecanla bekliyorum şimdi ilk denemesinde negatif sonuç alanları okudukça morelim bozuluyor.
bende yaza kadar bekleyeceğim doğal olmazsa 4 tane dondurulmuş var.yazın 1 tüp negatifti. bende 32 yaşındayım.Merhaba kızlar bende dondurulmuş embiriyolarimla ilk tüp denememi yapıcam bu ay sonunda 2tane 5.gün embriyosu transfer edilecek güzel sonuçlar almamiz dileğiyle
Şimdi kontrolden çıktım 9.5 mm olmuş rahim kalınlığı gebelik aşısı olucam ben 11bucukta transfer tarihi ayın 31 i oldu bu arada :)Benimde bir olumsuz aşılamam var bende ilk tüp denemem ve bende 24 yasindayim
Şimdi kontrolden çıktım 9.5 mm olmuş rahim kalınlığı gebelik aşısı olucam ben 11bucukta transfer tarihi ayın 31 i oldu bu arada :)
Evet estrofem kullanıyorumBak aynı güne geldik canım benimki de 10.9 ilaçlara devam et dedi ilaç kullanıyordun degil mi?
bende yaza kadar bekleyeceğim doğal olmazsa 4 tane dondurulmuş var.yazın 1 tüp negatifti. bende 32 yaşındayım.
Evet estrofem kullanıyorum
Yarın crinone jel ve proluton depot diye bir iğne verdi gebeilk aşısı olucam rahimi bi sıvıyla yıkiyolarmis korkuom smdiden
Pko var bende eşimde de hareket sorunu var spermlerin. Bu arada sabah kontrolde rahimde kasilma olduğu soylendi transfer günü vücut reddetmesin diye özel bi serum vericeklermişSizin sorun neydi?
Pko var bende eşimde de hareket sorunu var spermlerin. Bu arada sabah kontrolde rahimde kasilma olduğu soylendi transfer günü vücut reddetmesin diye özel bi serum vericeklermiş
Bnm annemdede var cnm 3 çocuk doğurmuş ama normal hemde tedavisiz.Allah alla sorunlarımız da aynı canım :) bende pko var doğuştanmış genetikmiş ama ne annemde ne ablalarımda var bi tek beni buldu bu pko. Eşimin ailesinde de genetik hareketlilik ve morfoloji sayımızda sıkıntı yokta işte ikimiz bir olunca işler çok zorlaşıyo
Bnm annemdede var cnm 3 çocuk doğurmuş ama normal hemde tedavisiz.
Olucak bebislerimiz inşallah ikimizinde isteyen herkesinde insallah
AİLEM KAYSERİDE BEN BOLUDA OTURUYORUMMerhaba serap kayseride misin?
ne güzel haberler:) allah devamını getirsin inşallah bu güzel haberlerin.Şimdi kontrolden çıktım 9.5 mm olmuş rahim kalınlığı gebelik aşısı olucam ben 11bucukta transfer tarihi ayın 31 i oldu bu arada :)
evet cnm senın yaşın çok genç daha.bencede iyi düşün hep iyi olsun bır sorun varsa artık tedaviside var.. inan hiç bi sorunun olmadan bebek sahibi olamamak daha kötü.hani bi sebeb olsa onun üstüne gidersin ne bileyim ialcı ameliyatı vardır olursun.benımkısınde hiç bişi yok ama bebekte yok :) bakalım embrio transferi olunca yazarım inşallah tutar benle kalır bebiş.Benim yaşım 24 daha belkide bu yüzden avantajım vardır diye düşünüyorum bizim ikimizde de sorun var malesefolmayacak korkusu var hep ama olacak diyorum olacak
canım senın yaşın kaç.ben 2 embrio koymasını istedim ama dr tek olacak dedi. sen kendın mı karar verdın 2 ye yoksa dr mu dedi.35 yaş altına artık tek embrıo koyuyorlarmış güyaa:SMerhaba kızlar bende dondurulmuş embiriyolarimla ilk tüp denememi yapıcam bu ay sonunda 2tane 5.gün embriyosu transfer edilecek güzel sonuçlar almamiz dileğiyle
benim bildiğim kadarıyla devlet ve üniversite haatanelerinde tek koyuyorlar 35 altına ama özellerde başarı oranını artırmak için 2tane koyuyorlar sen hangi hastaneye gidiyorsuncanım senın yaşın kaç.ben 2 embrio koymasını istedim ama dr tek olacak dedi. sen kendın mı karar verdın 2 ye yoksa dr mu dedi.35 yaş altına artık tek embrıo koyuyorlarmış güyaa:S
istabul bahçeci fulyabenim bildiğim kadarıyla devlet ve üniversite haatanelerinde tek koyuyorlar 35 altına ama özellerde başarı oranını artırmak için 2tane koyuyorlar sen hangi hastaneye gidiyorsun
istabul bahçeci fulya
evet cnm senın yaşın çok genç daha.bencede iyi düşün hep iyi olsun bır sorun varsa artık tedaviside var.. inan hiç bi sorunun olmadan bebek sahibi olamamak daha kötü.hani bi sebeb olsa onun üstüne gidersin ne bileyim ialcı ameliyatı vardır olursun.benımkısınde hiç bişi yok ama bebekte yok :) bakalım embrio transferi olunca yazarım inşallah tutar benle kalır bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?