AİLEM KAYSERİDE BEN BOLUDA OTURUYORUM
herkesin rahim içi yıkanıyor mu acaba ilk defa dıydum nasıl bişey miş o
Mekanı cennet olsun cnm sen moralini bozma güzel şeyler düşün : )Benim kimsede yok canım ya. İki tane ablam var ikiside evlenir evlenmez kaldı. Annem biraz geç kalmış ama 24 yaşında evlenmiş 2 sene sonra kalmış belkide annemde de vardı bilemiyorum yaşasaydı sorardım
Yaşım 24 cnm doktorum da bende 2 istiyorum şans artması açısındancanım senın yaşın kaç.ben 2 embrio koymasını istedim ama dr tek olacak dedi. sen kendın mı karar verdın 2 ye yoksa dr mu dedi.35 yaş altına artık tek embrıo koyuyorlarmış güyaa:S
Bana bugün yapıldı herkese yapılmıyor sanırım rahime bi sıvı gonderiyorlar 2 dklik bi işlem idrara sıkışık vaziyette yapiliyo boşuna telaş yapıp korkmusumherkesin rahim içi yıkanıyor mu acaba ilk defa dıydum nasıl bişey miş o
Bana bugün yapıldı herkese yapılmıyor sanırım rahime bi sıvı gonderiyorlar 2 dklik bi işlem idrara sıkışık vaziyette yapiliyo boşuna telaş yapıp korkmusum
Evet banada yapıldı ve gebelik aşısı olduğu söylendi.
Evet banada yapıldı ve gebelik aşısı olduğu söylendi.
Peki bu transfer anında da yapılıyo mu? Önceden mi yapılması gerekiyor
Canım hayırlı olsun hamileliğin tüp bebek mi oldu?
Yaşım 24 cnm doktorum da bende 2 istiyorum şans artması açısından
Allah razı olsun canım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Tüp bebek dondurulmuş 2 tane 3.gün embriyosu.
sizler nerde yaptırdınızKaliteleri nasıldı canım embriyoların?
canım sen neden bekliyorsun yaza kadar rahim dinlenirmemi olcak.toplanan embriolardan mı ilki negatif oldubende yaza kadar bekleyeceğim doğal olmazsa 4 tane dondurulmuş var.yazın 1 tüp negatifti. bende 32 yaşındayım.
Kaliteleri nasıldı canım embriyoların?
3tanesi için çok iyi dediler 1 tanesi geriden geliyordu diğerlerine göre. Kalite olarak nasıl değerlendiriyor açıkçası o şekilde bi bilgilendirilme yapılmadı maselef
Kısmet işi kuzum aslında 3üncü gunu 5.günü yok allah yardımcımız olsunBana yapıldı hergün aradılar 3. Gün donduruyoruz dediler 1 bitane 1. Kalite 2 tane 2. Kalite dedi 1. Kalite olandan umut var da digerleri de şansımız yükselsin diye koyacaz doktorum koyalım dedi
Kısmet işi kuzum aslında 3üncü gunu 5.günü yok allah yardımcımız olsun
Benimkilerde 3. Gün ilk denemede mi tuttu çok soru soruyorum kusura bakma insan ışık umut arıyor bu durumda hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?