Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Canim ikiden fazla katlayabilirmis doktorum öyle demişti bana iki gün sonra tekrar yaptir artis var ya sonuçta sorun olmuyor artis olduktan sonra bir yükselip bir duserse sorun oluyor. Benimde ilk değerin 305 ikinci değerin 758 idi bende fazla artmia demiştim doktora doktor genelde ikiz gebeliklerde fazla artiyor özellikle de 5. Gün empriyosu ise de fazla artis olabilir demişti daha bir hafta önce oldu bu konuşma korkma içini ferah tut. Benimki iyi sonuclablnmadi hep kötü düşündüm niye fazla artmis dedim dedim ama doktor onunla alakasi yok diş gebeliğin deyince kafamdaki soru işareti silindi. İçin rahatkayacaksa bak bir şey anlatim sana canim benim bir arkadasinda değeri 3 e katladi ilk zamanlar korktu önce sonra ikiz olabilir dediler sonra normale dondu şuan saglikli bir kizi var

Rahatladım böyle
Rahatladım böyle örnekleri duyunca inş sizlerinkide tutacak

Deha naptın başladın mı tedavine hangin ilaçları verdi doktor neler verdi?
canım ctesi gittim ilaç vermedi doğal silküde transfer yapıcakmış sanırım çok az ilaç vercek gerekmedikçe vermicek. sen ne durumdasn

canım ctesi gittim ilaç vermedi doğal silküde transfer yapıcakmış sanırım çok az ilaç vercek gerekmedikçe vermicek. sen ne durumdasn

Ne güzel valla ben bir sürü içiyorum yarında benim kontrol var belli olcak transfer günüm

dondurulmuş olsa bile rahim kalınlaştırıcı ilaç vermiyorlar mı ben büsürü ilaç kullandım antibiyotik bile

dondurulmuş olsa bile rahim kalınlaştırıcı ilaç vermiyorlar mı ben büsürü ilaç kullandım antibiyotik bile

Benim de öyle antibiyotik vitamin coraspin estrofem falan bide progestan igne verdi şimdi kontorldeyim bekliyorum

igne mi valla beni yürüyemez hale getirmşti çok kötüydü o yüzden bu denemede igne istemedin crinone jel kullandım

transferden 2 hafta önce gitmiştim sanırım ozman 8 mm gibi bişeydi

transferde kaç ml bilmiyorum hiç söylemediler valla ben hala ilaçlara devam ediyorum

transferde kaç ml bilmiyorum hiç söylemediler valla ben hala ilaçlara devam ediyorum

Banada devam et dedi estrofeme bide vitamin ignemde transferden iki gün önce transferden iki gün sonra olarak oluyo galiba böyle mi olması gerekiyor

igneye transferden önce başlanıyor ama test sonucunu alana kadar devam etmiştim

5 kutu mu öyleyse yeterli olur çünkü içinde 5 tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…