Canim ikiden fazla katlayabilirmis doktorum öyle demişti bana iki gün sonra tekrar yaptir artis var ya sonuçta sorun olmuyor artis olduktan sonra bir yükselip bir duserse sorun oluyor. Benimde ilk değerin 305 ikinci değerin 758 idi bende fazla artmia demiştim doktora doktor genelde ikiz gebeliklerde fazla artiyor özellikle de 5. Gün empriyosu ise de fazla artis olabilir demişti daha bir hafta önce oldu bu konuşma korkma içini ferah tut. Benimki iyi sonuclablnmadi hep kötü düşündüm niye fazla artmis dedim dedim ama doktor onunla alakasi yok diş gebeliğin deyince kafamdaki soru işareti silindi. İçin rahatkayacaksa bak bir şey anlatim sana canim benim bir arkadasinda değeri 3 e katladi ilk zamanlar korktu önce sonra ikiz olabilir dediler sonra normale dondu şuan saglikli bir kizi varSperm hareketsizligi
Bizim sperm hareketsiz ce düşükdü doktor bişey demrmişti bugun ikinci testimi yaptırdım ilk testim 103.60 dı ikimgün sonraki 324.80 iki kaydan fazla artmış hemşireylede görüşemedim korkuyorum biraz
Rahatladım böyle örnekleri duyunca inş sizlerinkide tutacakCanim ikiden fazla katlayabilirmis doktorum öyle demişti bana iki gün sonra tekrar yaptir artis var ya sonuçta sorun olmuyor artis olduktan sonra bir yükselip bir duserse sorun oluyor. Benimde ilk değerin 305 ikinci değerin 758 idi bende fazla artmia demiştim doktora doktor genelde ikiz gebeliklerde fazla artiyor özellikle de 5. Gün empriyosu ise de fazla artis olabilir demişti daha bir hafta önce oldu bu konuşma korkma içini ferah tut. Benimki iyi sonuclablnmadi hep kötü düşündüm niye fazla artmis dedim dedim ama doktor onunla alakasi yok diş gebeliğin deyince kafamdaki soru işareti silindi. İçin rahatkayacaksa bak bir şey anlatim sana canim benim bir arkadasinda değeri 3 e katladi ilk zamanlar korktu önce sonra ikiz olabilir dediler sonra normale dondu şuan saglikli bir kizi var
hayırlısı canım inşallah buay emeklerimizin karşılığını alırızzzzzzzz
canım ctesi gittim ilaç vermedi doğal silküde transfer yapıcakmış sanırım çok az ilaç vercek gerekmedikçe vermicek. sen ne durumdasnDeha naptın başladın mı tedavine hangin ilaçları verdi doktor neler verdi?
canım ctesi gittim ilaç vermedi doğal silküde transfer yapıcakmış sanırım çok az ilaç vercek gerekmedikçe vermicek. sen ne durumdasn
mutlaka haber ver cnm transfer gününüNe güzel valla ben bir sürü içiyorum yarında benim kontrol var belli olcak transfer günüm
dondurulmuş olsa bile rahim kalınlaştırıcı ilaç vermiyorlar mı ben büsürü ilaç kullandım antibiyotik bile
igne mi valla beni yürüyemez hale getirmşti çok kötüydü o yüzden bu denemede igne istemedin crinone jel kullandım
igne mi valla beni yürüyemez hale getirmşti çok kötüydü o yüzden bu denemede igne istemedin crinone jel kullandım[/QUOTE
5 tane ignem var pazar başlıcam onada canım senin rahim duvarı kaçtı?
transferden 2 hafta önce gitmiştim sanırım ozman 8 mm gibi bişeydi
mutlaka haber ver cnm transfer gününü
mutlaka haber ver cnm transfer gününü
transferde kaç ml bilmiyorum hiç söylemediler valla ben hala ilaçlara devam ediyorum
transferde kaç ml bilmiyorum hiç söylemediler valla ben hala ilaçlara devam ediyorum
igneye transferden önce başlanıyor ama test sonucunu alana kadar devam etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?