Hamile olmak için

Ayyy canım rabbim aratmasın. Umarım rabbim bizede nasip eder. Çocuk
Düşünüyoruz ovülasyon testi aldım o şekilde deneyeceğim sende öyle yap🌸
Cnm bence hic oyle yapma gecen ay ben ovulasyon testi aldim cift cizgi gordugum gunleri degerlendirdim ama olmayinca asiri strese girersin cunku ben girdim🤣stres hamilelige baya etki eder akisina birak nasip ne zamansa o zaman olur cunku dusundukce hamile kalma oraninla stresse bagli duser

33 yaşındayım tüp bebek sürecim bile oldu. Baskı kuracak insanları çevremde barındırmadım. Bu kadar umursarsanız size yazık olur. Önce yeterinde bilgi edinin bebek bakımı ve üreme ile ilgili. Vakti gelince olur her şey.
İnsanlar o kadar kötü ki kalp kırılır mı üzülür mü vs düşünceleri olmadıkları için utanmadan soruyorlar. Haklısınız fazla umursamamak gerekiyor. Bende sizin gibi yapacağım

Cnm bence hic oyle yapma gecen ay ben ovulasyon testi aldim cift cizgi gordugum gunleri degerlendirdim ama olmayinca asiri strese girersin cunku ben girdim🤣stres hamilelige baya etki eder akisina birak nasip ne zamansa o zaman olur cunku dusundukce hamile kalma oraninla stresse bagli duser
Eyvah sen böyle diyerek şuan bile strese girdim😂

Ayyy canım rabbim aratmasın. Umarım rabbim bizede nasip eder. Çocuk
Düşünüyoruz ovülasyon testi aldım o şekilde deneyeceğim sende öyle yap🌸
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizede isteyen herkesede nasip olsun insallah🥰

Back
X