• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Banada devam et dedi estrofeme bide vitamin ignemde transferden iki gün önce transferden iki gün sonra olarak oluyo galiba böyle mi olması gerekiyor
güzel haberlerini bekliyoruz canm bakalm benm nasıl olucak. ilaç olayına gelince herdoktorun farklı yolları var sanrm. araştırma hastanesinde yaptırıyorum ben tüp bebeği cuma kontrol var bakalm

güzel haberlerini bekliyoruz canm bakalm benm nasıl olucak. ilaç olayına gelince herdoktorun farklı yolları var sanrm. araştırma hastanesinde yaptırıyorum ben tüp bebeği cuma kontrol var bakalm

Benimki özelde yapılıyor hayırlısı ile inşallah. Bide şu çözülme olayı rahat geçse içim rahatlıcak

Acaba kalınlıkla mı alakalı diye sormak istedim aslında progestan
Sen şimdi hamileydin degil mi nasıl geçiyor?
Evet hamileyim ama biraz endişeliyim rahim filmi cektigiöde sag tüpümdr biraz genişleme var t düşük tehlikrn olabilir demişti doktor 8 subatta ilk muayene olucam ozamn rahaylarım heraldr

Acaba kalınlıkla mı alakalı diye sormak istedim aslında progestan
Sen şimdi hamileydin degil mi nasıl geçiyor?
Evet hamileyim ama biraz endişeliyim rahim filmi cektigiöde sag tüpümdr biraz genişleme var t düşük tehlikrn olabilir demişti doktor 8 subatta ilk muayene olucam ozamn rahaylarım heraldr

Selam kızlar. Bende ilk başarısız bir aşılama yaşadım yumurtalar kendiliğinden 10. Gün çatladı tahminimzce kalitesizdi ve tutmadı. Sonraki ay direk tüp bebek tedavisi gördüm 6 tane5. Gün embriosu donduruldu. Rahim duvar inceliği vardı dr dinlenmen daha iyi yumurtalıkların normale dönsün dedi. Zaten opu işleminden 1 hafta sonra adet gördüm. Önümüzdeki adetimin 2. Günü çağırdı bakalım kısmet inşallah herkes hayırlı haberler alır

Selam kızlar. Bende ilk başarısız bir aşılama yaşadım yumurtalar kendiliğinden 10. Gün çatladı tahminimzce kalitesizdi ve tutmadı. Sonraki ay direk tüp bebek tedavisi gördüm 6 tane5. Gün embriosu donduruldu. Rahim duvar inceliği vardı dr dinlenmen daha iyi yumurtalıkların normale dönsün dedi. Zaten opu işleminden 1 hafta sonra adet gördüm. Önümüzdeki adetimin 2. Günü çağırdı bakalım kısmet inşallah herkes hayırlı haberler alır

Bende bi aşılama denedim boşuna denetildi kısacası hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Bende bi aşılama denedim boşuna denetildi kısacası hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Bende aslında bile bile denedim bizim görünen bilinen bi problemimiz yoktu. Doktorlar sebebsiz infertilide aşılama şansınında düşük oldugunu söylediler:( şimdi umudum dondurulmuş embriolarda 32 yaşıma yeni girdim yasal olarak tek transfer yapılcakmış. Heyecanla bekliyorum şimdi ilk denemesinde negatif sonuç alanları okudukça morelim bozuluyor.

Bende aslında bile bile denedim bizim görünen bilinen bi problemimiz yoktu. Doktorlar sebebsiz infertilide aşılama şansınında düşük oldugunu söylediler:KK43: şimdi umudum dondurulmuş embriolarda 32 yaşıma yeni girdim yasal olarak tek transfer yapılcakmış. Heyecanla bekliyorum şimdi ilk denemesinde negatif sonuç alanları okudukça morelim bozuluyor.

Benim yaşım 24 daha belkide bu yüzden avantajım vardır diye düşünüyorum bizim ikimizde de sorun var malesef :( olmayacak korkusu var hep ama olacak diyorum olacak

Merhaba kızlar bende dondurulmuş embiriyolarimla ilk tüp denememi yapıcam bu ay sonunda 2tane 5.gün embriyosu transfer edilecek güzel sonuçlar almamiz dileğiyle

Merhaba kızlar bende dondurulmuş embiriyolarimla ilk tüp denememi yapıcam bu ay sonunda 2tane 5.gün embriyosu transfer edilecek güzel sonuçlar almamiz dileğiyle

Amin inşallah aynı tarih galiba benimde bu ay sonu dondurulmuş embriyo transferim olcak 31 ocakta

Benim 30unda canım yarın kontrolüm var rahim kalinligina bakacaklar sanirim ilk denemeniz galiba sizinde

Benim 30unda canım yarın kontrolüm var rahim kalinligina bakacaklar sanirim ilk denemeniz galiba sizinde

Benimde dün kontrolüm yapıldı rahim kalınlığı için 10 gün estrofem kullandım dün ölçüldü çok güzel dedi ayın 31 ne gün verdi bide benimki 3. Gün dondurulmuştu ilk denemem bi kez aşılama oldum

Back
X