- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
Amin inşallah canm hepimiz güzel haberler alalım inşallahAllahtan umut kesilmezinşallah güzel haberi alıp bizimle burda paylaşırsınız
Ben şırıngada değil ama ultrason ekranında bırakıldığı anı gördüm sadeceKızlar birşey soracağım embriyo transferi sırasında şırınga içindeki embriyosunu gören oldu mu bana sanki rengi kırmızı gibi geldi açık renkli kırmızı siz gördünüz mü
Bugün transferin 7. Günü hiçbir belirtim yok oksapari vururken dün karnım çok morardı ve şişti siz de var mı bir belirti ne zaman test yaptircaniz kizlarMerhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Oksapar iğne bendede morarma yaptı benimde test tarihime 5 gün yarın sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum arada sadece çok hafif adet sancısı gibi oluyor birde göğüslerim hafif hassas dokununca hissediyorumBugün transferin 7. Günü hiçbir belirtim yok oksapari vururken dün karnım çok morardı ve şişti siz de var mı bir belirti ne zaman test yaptircaniz kizlar
Testi bize de at hayırlı haber olsunOksapar iğne bendede morarma yaptı benimde test tarihime 5 gün yarın sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum arada sadece çok hafif adet sancısı gibi oluyor birde göğüslerim hafif hassas dokununca hissediyorum
Bende yarın sabah yapıcam 6gün var normalde test günümeOksapar iğne bendede morarma yaptı benimde test tarihime 5 gün yarın sabah ilk idrarla test yapmayı düşünüyorum arada sadece çok hafif adet sancısı gibi oluyor birde göğüslerim hafif hassas dokununca hissediyorum
Senin kaçıncı gün embriyosu idiBende yarın sabah yapıcam 6gün var normalde test günüme
5.gün embrıyosu taze transferSenin kaçıncı gün embriyosu idi
Benim de 7. Günü hiç bir belirti yok en son iki gün önce gaz sancısı gibiydiBugün transferin 7. Günü hiçbir belirtim yok oksapari vururken dün karnım çok morardı ve şişti siz de var mı bir belirti ne zaman test yaptircaniz kizlar
İnşallahTesti bize de at hayırlı haber olsun
Yaptın mi sabah test nasıl ciktiİnşallah
Evet yaptım tek çizgi çıktı erken olabilir diye düşünüyorum bakalım yarın belki tekrar denerimYaptın mi sabah test nasıl cikti
Çok erken bence deEvet yaptım tek çizgi çıktı erken olabilir diye düşünüyorum bakalım yarın belki tekrar denerim
Merhaba canım test yapicaktin ne çıktı sonuç hayırlısı ile inşallahBende yarın sabah yapıcam 6gün var normalde test günüme
Papatya kuzum sen ne zaman test yapicanDün baya çok idi ağrım bu gün daha iyi ... aynen çok umursamamak lazim stres olmamak için rahat olmak umursamiyorum hic birşeyi Allah büyük
Resimdekınden daha koyu canım çekemedım ama iğne etkiside olabılırMerhaba canım test yapicaktin ne çıktı sonuç hayırlısı ile inşallah
Sali yapacam canim kanda .. yarin sabah test yapmayi düşünüyorum . dün sabah yaptım basit testlerden zaten çıkmayacaktı negatif çıktıPapatya kuzum sen ne zaman test yapican